ja ti tiez neviem poradit, ale teraz momentalne pisem SVOC, co je taka pred bakalarka, dalo by sa povedat(zo svocky si totiz potom mozem spravit bakalarku) a mam ju stihnut napisat do konca februara...Zatial mam iba materialy a podklady
a ja by som ti povedala, ale nepáčilo by sa ti to
ale ked ti to už pojde riadne na mozog, tak to budes volať Fakalarka, a zavisi vela aj od bakaláršéfa. moj ma šokoval, ked chcel vo februári odo mna teoretickú čast - CELU
lenze ja som vtedy nespala. ja viem, ze vela ludi povie, ze v noci nespalo a pritom spali aspon 2 hodiny. lenze ja som vtedy nespala - nespala. kazdy den som sa tocila do Trnavy za haringošom,a este deprivovala spankovo ludi, davala dokopy vysledky, staticku analyzu a doklepala teóriu, no..dva tyzdne, bez spanku. a posledne styri dni len na mikrospankoch, zostarla som aspon o desat rokov, a bzikula dett
takze rob si priebezne a potom to doklepnes za dva tyzdne neustaleho horekovania, preklinania a vrchol vsetkeho nevkusu je formatovanie fakalarky, tak s tym keby mi nepomohol informatik, doteraz si šklbem vlasy
a aj ked som si to prekontrolovala 2krat, tak som si po zviazaní fakalarky nasla preklep "vypluli vysledky" miesto "vyplynuli vysledky"
bude to zle, co ti budem hovorit toto si chcela pocut?
Bakalárka je svinstvo. Je to niečo ako rakovina mozgu, akurát ťa nezabije. Mne zabila veľmi veľa času, robil som ju 2 semestre. Nie takým "jungle soldier" štýlom ako Jogurtová, ale času stála fakt dosť.
Podla ma to nemoze byt nic tak zlozite. A to pritom ja som strasny stresman. Mna to tiez akurat teraz caka, ale uz sa toho moc nebojim, su aj ovela tazsie veci v zivote nez nejaka skolska praca.
Nič ťažké, ja to zvládam hravo. Hlavne nech téma, či oblasť sadne. Nejaký ten čas to zaberie, čítanie literatúry, písanie, ale robím to rada. Napísala som už diplomovku, záverečnú prácu, bakalárku kámoške, a teraz aj rigoróznu sebe. No prosto, baví ma to. Netreba z toho robiť strašiaka.
Ak potrebujete rýchlo vytvoriť zoznam použitej literatúry a bibliografické odkazy do textu, skúste stránku » citovanie.zzl.org.
Len vyberiete, či je to kniha, časopis atď, vypíšete údaje a po stlačení tlačidla sa vám vypíše odkaz do textu pre citáciu, odkaz do textu pre parafrázu a odkaz do zoznamu použitej literatúry. Nie zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a bakalárku som ešte nerobila, takže neviem
ale ked ti to už pojde riadne na mozog, tak to budes volať Fakalarka, a zavisi vela aj od bakaláršéfa. moj ma šokoval, ked chcel vo februári odo mna teoretickú čast - CELU
takze rob si priebezne a potom to doklepnes za dva tyzdne neustaleho horekovania, preklinania a vrchol vsetkeho nevkusu je formatovanie fakalarky, tak s tym keby mi nepomohol informatik, doteraz si šklbem vlasy
a aj ked som si to prekontrolovala 2krat, tak som si po zviazaní fakalarky nasla preklep "vypluli vysledky" miesto "vyplynuli vysledky"
bude to zle, co ti budem hovorit toto si chcela pocut?
a nakoniec mi moj bakaláršéf povedal, že to nepotrebujem. mmmmmmm.
Len vyberiete, či je to kniha, časopis atď, vypíšete údaje a po stlačení tlačidla sa vám vypíše odkaz do textu pre citáciu, odkaz do textu pre parafrázu a odkaz do zoznamu použitej literatúry. Nie zle.