Toto sú asi moje úplne najobľúbenejšie filmy vôbec (teda 10 naj, ktoré mám aj na ČSFD). Sú všetky staršie, lebo kinematografiu už veľa rokov nesledujem, ale... Podľa mňa sú skvelé.
Za mňa úplne top asi odkedy som ten film zhliadla, je La vita è bella - Život je krásny - Life Is Beautiful (réžia, scenár, hlavná úloha - Roberto Benigni)
@majmarad že bol ten film na tú dobu neuveriteľne fascinujúci? Jeden z dôvodov, prečo som sa dala na prírodné vedy Videla som ho v detstve asi tisíc krát...
@salora Chcela som dať len že ktorý máte najradšej, len mi prišlo, že tí, ktorí niektoré z nich nevideli, tak by nevedeli ako zahlasovať. Preto som to takto zúžila. Hlavný je ten bod, že ktorý z nich máte najradšej (a ak ste nejaký nevideli, tak to vôbec nevadí). To som tým chcela povedať
@salora Takže prosím môžeš zahlasovať, či máš radšej Zemana alebo Samotárov. To, ktoré z nich ste videli, je v tejto ankete naozaj nepodstatné, bolo to len na upresnenie hlavnej otázky.
!TAKŽE EŠTE RAZ!
Ľudia, nie je podstatné, ktoré z týchto filmov ste videli, ale ktorý máte najradšej. Takže ak ste videli len jeden a páčil sa vám, môžete zahlasovať zaň
Forrest Gump je môj najobľúbenejší film vôbec a vždy bude asi, z ďalších nepoznám všetky, ale veľmi rád mám samotárov, Metrix a Charlieho továreň na čokoládu. Inak vďaka za tipy
Pamatam, ked boli premiery dvojky a trojky a sutaze v meste. Dostali sme listky na polnocnu premieru, ale boli sme s kamaratom primladi na to, aby sme sli tak neskoro do kina. Najlepsie sci-fi ever!
@hellium ten Malkovich je perfektny! Skoda, ze to tak malo ludi pozna. Jedinecna, neprvoplanova a najpodivnejsia komedia, aku som kedy videla, nad ktorou sa treba aj zamysliet. S hviezdnym obsadenim. Uz si to moc nepamatam, ale takyto mi z toho zostal dojem. A to inak komedie nemam rada, mozno este cierne komedie ked tak.
Na 100% mozem povedat z tyvhto ze som videl len Matrix a Forresta a oba su super ale Matrix o nieco vyhrava ale iba ta jednotkav2 a 3 su uz nadbytocna blbost na zarobenie penazi akurat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Za mňa úplne top asi odkedy som ten film zhliadla, je La vita è bella - Život je krásny - Life Is Beautiful (réžia, scenár, hlavná úloha - Roberto Benigni)
videl som vsetky ale z tychto asi Zeman a Samotáři
Ľudia, nie je podstatné, ktoré z týchto filmov ste videli, ale ktorý máte najradšej. Takže ak ste videli len jeden a páčil sa vám, môžete zahlasovať zaň
a Forrest