Bez tých praciek by boli v pohode A tiež by som osobne Steely radšej neriskoval, aj keď skúsenosti s nimi po kvalitatívnej stránke nemám, iba som toho počul dosť, tak držím mindžu
budem si písať čo chcem, fóra sú na to aby sa v nich vyjadroval svoj názor teba je piču do mojich peroxidových vlasov aj do toho akú farbu nosím možno keď raz dospeješ pochopíš aká si bola maximálne trápna, ale keďže máš maximálne 13 rokov, čo usudzujem podľa frajerského nicku "sprejerka" čo si sprejovala maximálne fúkacími fixami na výkres a ideš nosiť niečo, čo je vrcholne nevkusné, tak máš odpustené, pretože je ešte dosť času kým môžeš dostať rozum. dovtedy mi radšej nič nepíš, lebo sa len strápňuješ. čau
@tenario kebyže mám dcéru vživote by som jej nedovolila vyhodiť peniaze za takú ohavnosť ktorým by sa len strápňovala, bože ja praskám od smiechu keď si predstavím 13 ročné dievčatko v takých "bagandžoch"
@tenario máš pravdu aj mne preskakovalo keď som bola v jej veku, ale to svedčí aj o výchove, lebo normálny rodič by nedopustil svojmu decku sa takto zhovaďovať...
@klaudiqaaa neidem sa s tebou hadat, ale nemyslis si ze sa spravas kusok tak, ze len tvoj nazor je ten spravny a ze len to co nosis ty je spravne a ok? pretoze na mna to tak posobi, ked sa to dievcatu paci tak nech povedz ze sa ti to nepaci a nebud v tejto teme, nevidim v com je tam problem... nieto sa obuvat do nej za to ze jej sa paci nieco ine nez tebe...
@klaudiqaaa "frajersky nick" ten nick som si nedala ja ak by si chcela vedieť to len tak mimo ma sem regla kamoška...to bolo po prve po druhe nemám 13 ale 15 rokov len taka ak by si chcela vediet...
po tretie ja len tak že za to že sa neobliekam ako "kurva" (naznacujem tym ako ty) neznamena ze som trapna...
trapny je tu niekto iny (čiže ty! )
ano samozrejme že fora su na to aby sa v nich vyjadroval svoj nazor...
no len ty sa trosku veeelmi snaziš PRESADIŤ ten svoj názor...
a mimochoodom Prepáč že nie som kurvička podobna tebe
P.S. nenavidim sukne a v zivote som si u obliekla DOBROVLNE maximalne 2 krat..ostatok som musela koli koncertom
@veryhappyhippo zle si ma pochopil ja nemám absolútne nič proti holkám čo majú iný štýl a napr na seba nezoberú inú farbu než čiernu, mne len vadia tieto topánky, pretože sú vyslovene ohyzdné, nehovoriac o tom ako komicky musia vyzerať na 13 ročnom decku...a ako som už povedala, normálny rodič by určite nedopustil aby jeho decko sa v niečom takom zhovaďovalo...
@klaudiqaaa Niekomu sa to zdá nevkusné, pre niekoho iného je to zas úplne normálne (ako napríklad pre mňa . Niekomu zas možno príde nevkusný tvoj štýl obliekania a tiež to tu nerieši a nerobí z toho obrovskú vedu. Pokiaľ sa ti to neľúbi dá sa to povedať aj inak a to tak, aby si tým nikoho neurazila aspoň by si sa tým vyhýbala zbytočným hádkam
@55 počuvaj ma ty stará krava zavidiš alebo co?? ja som ti raz povedala, že ak sa ti niečo nepaci tak chod odtialte do piče laskavo ta proim...ZBOHOM nechcem tu od teb vidiet komentar uz ziadny,,,pretoze sa len davas dole...
@sprejerka01 no čo narobíš však si sprav po svojom pokiaľ sa ti páčia či už jedny alebo druhé pokojne si ich kúp a vykašli sa na to čo si myslí niekto iný tak či tak tomu neporozumie lebo má iný štýl ? i ja som si spravila po svojom a som spokojná
@klaudiqaaa nič v zlom ale aj ty aj ja patríme k mládeži a nemám pocit, že som retardovaná Možnože nie všetci vyznávajú rovnakú módu ako ty a majú rovnaké názory a práve preto je svet zaujímavý a nie všedný.
@klaudiqaaa nepripadam si ako retardovna...TO ISTTE mozem povedat ja o tebe..a pekne si sa strapnila...že na mna rodicia kaslu?? by si si divila!! čo ty vieš o mojom živote,..poznas ma?? nie tak co sa staraš čo?? do piče uz mam ttake nervy iba co cloveku pokazis cely večer laskavo sa spamätaj!!!už by si si mohla v tej tvojej sprostej peroxidovej gebuli uvedomiť že nie si na svete len ty!!! tak už pál do piče konečne...
@70 nie nemôžeš, ja som slušne vychovaná, čo sa o tebe nedá ani zďaleka povedať tak už si uvedom, že jediná sa tu non-stop strápňujen ty, ale to vzhľadom na tvoju obmedzenú mozgovú kapacitu nebudeš môcť pochopiť a ja nejdem nikam, baví ma to tu- máš smolu
@sprejerka01 ..podla mna su strašne.. tie pracky a lebky, to isto nie, fakt, olutuješ časom, že si si kupila tieto.. podla mna si kup 10 alebo 8 dierkove, obycajne... ja osobne mam bordove 10 dierkove, niekedy som ich nosila vsade, ale teraz uz iba na koncerty
ale je to super, ked po tebe tí plytkí a obyčajní komerční ludia pozeraju akoby si dosla z inej planéty.. kokos, milujem tie pohlady, len sa vyžívam v tom, akí su sprostí
@klaudiqaaa .. chytila si sa dosť nesprávnych vecí.. komentovať jej nick s takým klasickým poQecowsQým, no sorry, pripadáš mi byť smiešna..
keď sa jej to páči, nech to nosí, je to skvelé, že niekto má svoj vlastný štýl a uznáva veci, ktoré sa mu páčia a nediktujú to v tých stupidných jebnutých časopisoch, kde ti napíšu čo je IN a čo je OUT a teraz sa podla toho budeme všetci riadiť..
smejem sa, ak vidím, ako môže byť niekto tak strašne plytký ..
praktický príklad toho ako sa dajú pokaziť steely, tie lebky sú otrasné bez urážky ale proti gustu žiaden dišputát, rada do budúcna - menej je niekedy viac a v jednoduchosti je krása, kúp si radšej klasické
@eeozniap tomuto hovoríš štýl? tieto topánky má každý feťák a každá 13 ročná pička čo jej kvalitne zajebáva chce sa hrať na "tvrdú" som rada že nezapadám do tejto kategórie "štýlového" stáda
Pre chalana? Možno, i keď sú trochu príliš gýčové.
Pre babu? Nie, nikdy, och!
Ale samozrejme, berte to ako môj subjektívny názor, ten vlastný nikomu neberiem. Ale ja by som si to dala na nohu, iba ak by som potrebovala naozaj pevné boty. Jedny steely doma mám - ale sú zašité tak hlboko v "botníku", že ani neviem, či by som ich našla. Proste sa mi také lode na babách nikdy nepáčili.
@tunidlo lenže ja som si nezaložila fórum, kde by som sa pýtala na názor iných, či sa im páči ničo, čo si chcem kúpiť.. a jej zrazu vadí, že jej tu napíše niekto že je to ohyzdné? mala čakať aj také názory.... no a ja som aspoň slušne vychovaná... čo ona nebude už nikdy...
@99 mýliš sa, ja som založila forum pretože som chcela vedieť či sa páčia ostatnym...mne ani tak nezaleži na statnych nazoroch kupim si ich tak ci tak mozno klasaky...
a nie ty si nenapisala ze su ohyzdne ale že Preboha na nikdy nepochopím ako si môže niečo také obuť nejaké dievča
@klaudiqaaa ... vieš ty, dievča krásne, kde vlasnte si? stretla si sa už niekedy s feťákom? nemáš ani poňatia, do čoho zamŕdaš a na tvojom mieste by som si o tom zistila niečo viac. Ale ako vidím, ty si v živote stretla ešte veĺmi málo zaujímavých ľudí
@eeozniap ak pre teba zaujímavý človek znamená socka v kanadách, s hustými rečami, prijebaným účesom, reťazami a vybýjaným opaskom okolo zadku, tak som fakt rada, že som takých veľa nestretla, a dúfam že ani nestretnem
povacsine sa nezapajam do flame-u, dodam len ze je skoda, ze to notoricky zname slovne spojenie, mudrejsi ustupi, sa tu nema kde uplatnit, kedze co tak citam, obidve ste narovnako..na jednej strane nemam si co pisat s malym deckom, na druhej o 3 prispevky dalej je reakcia na nu..a to plati aj opacne..ach..
@eeozniap preboha ty si sfetová či čo tu zrazu pletieš ozajstné radosti života?????????????
ale len tak pre informáciu, ja ozajstné radosi a krásne hodnoty života poznám... mám všetko po čom každé dievča túži a som maximálne spokojný človek... (áno, môžeš mi závidieť) ahoj
bez tých lebiek ok.. ...@klaudiqaaa@40 každý má iný štýl to by tiež niekto mohol pochopiť...a to o tých deťoch. Prečo im to zakazovať? Nech sa každý oblieka ako chce. Tebe by tiež moc príjemné nebolo, kebyže ti vaši zakazujú kupovať si to, čo nosíš ty........ .....................ale zase vy ostatný...nech by bola @klaudiqaaa hociako sprostá, prečo vždy musíte mať narážky na jej vlasy? To už ste tak je*lí, že keď niekto s peroxidovou hlavou nejakú kokotinu zadre automaticky sú na vine vlasy? (mám na mysli narážky s takou myšlienkou ako napr. Je*nutá blondína ...a.t.ď.) tak nech je sprostá ale prečo stále „blondína”? ....už je to troška trápne...
@tekutastolica ved aj ja som blondina no nejde o to,ale že si mysli ked ma na gebuli peroxid že teraz jej tu ošťatu slamu z kravej papule budem obdivovať alebo čo?? nech sa spamätá!! ja jej želám do života včiiicko naj
@sprejerka01 ...veď hovorím že by tu nemusela riešiť štýl ostatných, ja sa tu tiež nenavážam do nikoho a je mi absolútne jedno ako sa kto oblieka. Najdôležitejšie je že sa ten štýl páči tomu kto ho „nosí”. Zase poviem môj osobný názor (že dajme tomu také veci ako nosí ona by som si nedala) ale nenavážam sa. -...ale aj tak by nemuseli mať všetci narážky zrovna na vlasy...
@klaudiqaaa ..mohla som si myslieť, že to nepochopíš..
čo ti mám tak ja závidieť? gucciho? nie dakujem, mám malamutov a basetov.. priatela? ... nie dakujem, mám vážny vzťah, priatela, ktorý ma miluje a nie je to namakný hlavohruď ani prudký metrosexuál, ale obyčajný inteligentný týpek, mám skvelých kamarátov na ktorých sa môžem vždy spolahnúť a super rodinu, ktorá ma nikdy nerozmaznávala a ukázala mi ten správny smer... mám skvelé zážitky, mám skúsenosti a nechválim sa tým, že už som lietala v poriadnych sračkách.. a nie, nevyťahovala ma odtial maminka ani ocinko.. ale ja sama čo to som si už tieť preskákala, možno aj ty to budeš môcť raz povedať, keď dozrieš na ženu..
mám vzdelanie, robím to, čo ma baví, užívam si život nie s ružovými okuliarmi ..
toť k tomu
nemám ti absolutne čo závidieť, môžem sa akurád tešiť z toho, že niesom ako ty
@sprejerka01 nechaj to tak ... ...keď nemá nič iné na robote len kydať na druhých kvôly ich štýlu (a ako pozerám aj veku) nestojí ti zato hádať sa s ňou
@tekutastolica@118 ja zo seba komplexy nemám len mi je až zle jaké dementné sú niektoré deti... keď sa jej niečo nepáči nemá odpisovať správa sa jak retardovaná a ty tiež keď si naozaj myslíš to čo si napísala v @118
@klaudiqaaa v @118 som dala len príklady, ale v pohode, prekrúcaj si to ako chceš. Čo je na jej správaní až také retardované? To že má iný štýl ako ty? Lebo bohvieaký náznak retardácie som u nej nepostrehla pochopím keď napíšeš že by si si to neobula ale hneď sa do nek navážať a vypisovať že 13 ročná pi*a mi príde troška mimo. -...áno áno všetci sme retardovaný, iba @klaudiqaaa je najmúdrejšia... ...omg..niekto vie tak prekrúcať
@tekutastolica no ale povedz mi či je normalna a vraj ja som retardovana jediny kto je tu retardovany je ona
@klaudiqaaa no a ja som ti jeblina hej?? už di zavri tu papulu krivu čo máš jak faširku..už ťa mám po krk mre sa spmätaj štetka.sa mi vidi že zachilu ideš do roboty (šlapať) mala by si sa ísť namaľovať!
@sprejerka01 ser na ňu ..veď ona za to nemôže ................ @klaudiqaaa dobre povrchné súdiť niekoho podla nicku. ja som narozdiel od niekoho vyzretá dosť ...a k tomu nicku.. Čo je na ňom? lepšie než niečo tak velmi „originálne” ako je nick klaudiqaaa... Je zaujímavé že ty jediná si ma hneď začala posudzovať podla nicku. Jaj to bude pre to lebo @klaudiqaaa je najmúdrejšia.. môj nick má narozdiel od tvojho velmi hlboký význam. A nie je to vtipné
@klaudiqaaa a že to zrovna píše niekto s takým nickom čo si dávajú tie takzvané 13 ročné podla niekoho p*čky z pokecu. a všimni si že zase tu ty začínaš riešiť niekoho iného ja som predtým na tvoj nick poznámky nemala došli ti argumenty keď musíš kydať na môj nick?
@sprejerka01 no veď hádam sa raz uvedomí ......@klaudiqaaa odveci ale nevadí. Tak tak som debil, som retardovaná, ale niekto by mohol byť viac sebakritický. ja tu bezdôvodne o tebe nehovorím že si jeblá a pod. Nepindám tu na tvoj štýl (presne, mám na mysli tú rušššovúúú) ale presne tak debilovy nevysvetlíš že je debil.... -....Je mi jedno kolkým tu budeš bezdôvodne ešte nadávať, ale už by si sa mohla pozrieť aj na seba a pochopiť že výstrih kdesi pod pupkom a zmachlená huba z teba Boha nerobí... -...nechcem byť hnusná ale mohla by si si priznať aj svoje chyby a nepindať do vecí ostatným a bezdôvodne ich urážať.
@klaudiqaaa ak si si nevšimla mam nick SPREJERKA01 ty piča sa nauč písať najprv a potom pindaj debil sa narodíš debil aj zdochneš...nesúď knihu podľa obalu to si zapamätaj a prestaň nadávať bezdovodne ostatným pzri že nemáš šancu a ty to dobre vieš!!!papula neomachana
Ludia,vy nemáte žiaden vkus. Sú perfektné,ja mám 10 dierkové klasické ale kebyže si zase kupujem tak si kúpim 3 dierkové lebo ma nebaví dokola to tak dlho viazať,a sú aj o dačo lacnejšie.
@klaudiqaaa no bóóže teraz sa začnime uchcávať na tých štekloch v ktorých pravdepodobne chodíš ty Áááhahahahah to je smiešnee . Keď si mám predstaviť že by sa celý svet obliekal tak ako sa páči tebe omg.
ale to sa mi ludia nepaci, povedzte mi, preco kydate na niekoho za to ze sa mu paci nieco ine ako vam? nepride vam to egoisticke? myslite si ze vy ste i najlepsi ze len to co sa paci vam je najlepsie? tak preco existuju veci ine ako vase? asi to bude tym ze sa to paci inym...
presiel som si celu diskusiu a klaudiqaaa mi pride akoby si myslela ze fyzicky vek sa rovna psychickej vyspelosti... nie nerovna... predstav si moze sa stat ze aj 13 rocna trapna picka moze byt vyspelejsia ako ty...
vdaka za pokazeni vecer, a za to ze neviete pochopit inych ludi/ nerespktujete ich... urobte si vlastnu republiku kde budu prisne pravidla ked chcete ale tuna povedzte svoj negativny nazor bez osocovania....
@klaudiqaaa preco sa vysmievas niekomu koho nepoznas? ty si ju prva zacala osocovat, ona ma 13, TY sa mas chovat mudrejsie a nie ona, ona ma ako si povedala 13, casom pochopi ze treba aj ustupit, co TY si zjavne nepochopila... mas 18 tak by bolo slusne sa naucit ze egoizmom ziskas uznanie len (vacsinou) u neinteligentnych ludi...
@veryhappyhippo ja si nepotrebujem získavať žiadne uznanie vo virtuálnom svete , píšem to čo chcem, na čo mám náladu a keď sa prejavuje jak piča tak jej to poviem narovinu,,, ty si získavaj "uznanie" na Birdzi ja si ho radšej budem v tom reálnom živote..čus
@klaudiqaaa a taktiez mi neda, ake mas pravo ty nam nadavat do deti? nespravas sa o moc dospelejsie, jedine co vyjadruje to ze si starsia je tvoja fyzicka schranka a tvoj obcianksy, ale uprimne z toho ako si vystupila nakoniec v tejto diskusii mam pocit akoby si nemala o nic viac ako @sprejerka01
tak sa skus zamysliet nad svojim spravanim a tvojim slovnikom a tym CO hovoris...
@klaudiqaaa a zas sme pri veku... este raz, vysvetli mi ake pravo mas ty s tvojim chovanim a tvojou neasertivitou nadavat niekomu do deti? to ze mam 15 rokov? a co? to je moj fyzicky vek, nie moja psychicka vyspelost, to ze mas o 3 roky viac neznamena ze povinne si mudrejsia a "dospelejsia".. a ked nech budem trapny ale aspon dokazem pochopit ze tebe sa nieco nepaci ale neidem to do toho jebat... tomu sa hovori slusnost a asertivita ak nevies... ci na slusne chovanie medzi ludmi si az prilis dospela?
@veryhappyhippo hmm debilovi nvysvetlíš a nemám 13 :d ako povedala @klaudiQaaRu ššová kurvička a prečo ak nadava ona mne prečo by som nemohla aj ja jej ved nech sa prejavi.. inek želam ppekny večer
Btw. Ja keby som také niečo zbadal na holke,tak sa s ňou ani do reči nedám a sa jej zľaknem. Naposledy keď som také niečo videl,som išiel cez "Dominikánske námestie v KE" a jedna holka v takých " topánkach či čo to je " na mňa kričala že ma rozkope ...
@182@finrod pretože my 15 ročný sme všetci prijebany btw ona vobec nemala 15 za to že ona vo svojich 15 bola prijebana (čo jej aj očividne ostalo) to nemusi znamenať že aj ostatný su taky....@klaudiqaaaRuu ššová prestaneš sa už vtierať???
@kaudiqaaa 15 ročný vyspejú ale bohužial u teba sa to vekom zhoršuje nepísali tu proti tebe len 15 ročný ale na tých si radšej nereagovala takto.lebo tu ide len o vek že? ..... @finrod čo narobíš s prijebanou @sprejerka01
@kaudiqaaa 15 ročný vyspejú ale bohužial u teba sa to vekom zhoršuje nepísali tu proti tebe len 15 ročný ale na tých si radšej nereagovala takto.lebo tu ide len o vek že? ..... @finrod čo narobíš s prijebanou @sprejerka01 ja sa čudujem že vôbec niekto môže byť tak prijebaný ako je ona. Na svoj vek by už trocha rozumu mať mohla..
@kaudiqaaa Jo no súdenie ľudí podľa veku...Vieš, mnoho 12 rocných je omnoho vyspelejsich ako ty....a BTW uvedomila si si že niekto za vrchol nevkusu môže považovať neprirodzenú ružovú farbu a výstrih do pol hrude??
A ako môžeš vedieť ako na nej budú tie kanady(mimochodom, mne sa pačia) vyzerať??? Videla si ju? Je pridrbana za to že si chce kúpiť niečo čo sa tebe nepáči? Taký názor majú malé deti, nie 18ročný tak sa tu tým nevyťahuj.
@veryhappyhippo áno som troll a čo? po prvé nezačala som a po druhé baví ma vytáčať malé jebliny ako tieto dve ak sa ti niečo nepáči, nepleť sa do toho. cmuk
@finrod ak sa už tak veľmi chceš tváriť ako dospelý, mal by si prestať vyťahovať vety z kontextu... Ja som vyjadrila svoj názor, ona začala na mňa hneď útočiť... Ja sa nikoho nepýtam na to, či sa im páči ružová, výstrihy a blond vlasy, za to ona o tých topánkach založila fórum => nemohla čakať len pozitívne príspevky.... Máš pravdu nevidela som ju, ale tieto topánky sa dievčatám absolútne nehodia, pretože dievča je už od prírody NEžNé pohlavie (aby si to pochopil- dievča BY MALO nosiť DIEVČENSKÉ veci, medzi ktoré patrí aj ružová farba, výstrihy a opätka a NIE chlapčenské kanady a hrať sa na tvrdú, pretože od prírody sú CHLAPI tí, ktorí by mali byť drsný a mali by ochraňovať nežné stvorenia-čiže nás => dúfam, že si to v tom tvojom 15ročnom mozočku konečne pochopil)
neodpisuje pokiaľ zase chceš vyťahovať vety z kontextu.
@klaudiqaaa a to je v tom nerespektujes nazor, citujem: "Máš pravdu nevidela som ju, ale tieto topánky sa dievčatám absolútne nehodia, pretože dievča je už od prírody NEžNé pohlavie (aby si to pochopil- dievča BY MALO nosiť DIEVČENSKÉ veci, medzi ktoré patrí aj ružová farba, výstrihy a opätka"
hovoris ze PODLA TEBA sa to dievcatam nehodi, ale tvoje argumenty su cisto subjektivne, pretoze to ze tebe sa to nepaci je ok, aletrepat do hlavy svoj nazor inym nie je
@klaudiqaaa Niekomu sa môžu hodiť, niekomu nie. Prečo by malo nosiť dievčenské veci??? Nech každý nosí to, čo chce, nie každému sa to musí páčiť. A áno môj 15 ročný mozoček to pochopil, a narozdiel od tvojho vie veci o ktorých nemáš šajnu a ani ich nepochopíš.
@veryhappyhippo zabudol si tam skopírovať zvyšok vety... pre mňa za mňa nech nosí aj anténky, ja len tvrdím, že toto dievčatá by NEMALI nosiť- a to nie je MôJ SUBEJKTíVNY NáZOR, toto je VŠEOBECNÝ FAKT, ktorý platí na celom svete už od nepamäti!!!
tak sa už ukľudni, uvedom si čo píšem a prestaň si stále mlieť svoje
@finrod@191 príspevok hodný malého decka.. dalo sa to čakať, viac ani nereaguj lebo evidentne ešte nie si natoľko vyzretý aby si pochopil úplne primivne veci.. čau
@klaudiqaaa dosli ti argumenty ze? Veci ktoré na celom svete platia už od nepamäti? Daj mi par minút a najdém ti dobové obrazy, 15.stor. kde nenájdeš ani 1 jediny výstrih....čiže to plati tak od polovice 20.stor. to čo píšeš tak sa nerob hustou...
@veryhappyhippo to si pekne prečítaj ty, pretože nevieš ani napísať logické argumenty keď sa za každú cenu snažíš správať sa ako dospelý- správala som sa ku tebe aj ja tak a ty mi jediné na to vieš skopírovať toto????
@finrod ty nechápavý KOKOT skús sa zamyslieť nad tým čo píšeš...keď neboli výstrihy, ženy museli nosiť len SUKNE.... Nohavice do módy pre ženy zaviedla až Coco Chanel ty obmedzenec
@klaudiqaaa este si asi nepochopila...patris do tej veelkej group ludi ktory sa riadia jedine tym co je "in" a v "mode"....a tato skupina ma bohuzial dost velku silu....
@klaudiqaaa iba sa rehotať na tom ako sa tu snažíš zaujať, keď ti došli argumenty áno všetci si začnime obliekať štekle, výstrihy že div mi bradavka nevybehne a buďme ženské lebo je to „in” a lebo sa to páči @klaudiqeee .......nehovorím že som nádhera ale dokážem zaujať aj niečim iným než výstrihom po pupok....
@klaudiqaaa a ty si prišla z marsu alebo čo?? si prijebana naozaj alebo sa len dorabaaš..??? prosím ťa na kolenách aby si sa prestala strapňovať pretože mi ťa začina byť luto...ďakujem všetkym ktory ten nazor zdielaju so mnou (nie s topankami ale s prijebanostou @klaudiqaaa ) a ludia VSIMNITE SI AKO REAGUJE NA @tekutastolica že @SRA ČKA a na mna že @JEBNUTAMALAVYDZIGANASPREJERKA a to mi ty ako hovoríš ja som ti z riti nevypadla ani som s tebou husi nepásla takže ma takto laskavo nazyvať nebudeš....!!Rozhiadni sa okolo seba kto všetko si mysli to čo ja...ja by som sa už nestrapnovala...ak nechceš padnuť v očiach niektorych ludi vdaka tejto ankete respektive diskusii...posielam pusu taku tuuu Ruuššovú aj s ruuušovym topom s vystrihom po pupok raz to pre teba nafotim
@klaudiqaaa a ty si prišla z marsu alebo čo?? si prijebana naozaj alebo sa len dorabaaš..??? prosím ťa na kolenách aby si sa prestala strapňovať pretože mi ťa začina byť luto...ďakujem všetkym ktory ten nazor zdielaju so mnou (nie s topankami ale s prijebanostou @klaudiqaaa ) a ludia VSIMNITE SI AKO REAGUJE NA @tekutastolica že @SRA ČKA a na mna že @JEBNUTAMALAVYDZIGANASPREJERKA a to mi ty ako hovoríš ja som ti z riti nevypadla ani som s tebou husi nepásla takže ma takto laskavo nazyvať nebudeš....!!Rozhiadni sa okolo seba kto všetko si mysli to čo ja...ja by som sa už nestrapnovala...ak nechceš padnuť v očiach niektorych ludi vdaka tejto ankete respektive diskusii...posielam pusu taku tuuu Ruuššovú aj s ruuušovym topom s vystrihom po pupok raz to pre teba odfotim
@tekuastolica to si až taká obmedzená že nechápeš, že ja nepotrebujem nikoho zaujať??? Argumenty mi nedošli, ale nebudem sa rozumne baviť s niekým, kto sa hrá na dospelého, no len čo na neho človek vytiahne rozumné argumenty, zmôže sa na prázdne OT frázy, alebo zopár odveci obrázkov.. už ma nebavíte, je mi skôr ľúto, že existujú natoľko trápni ľudia, ale beriem to tak, že aj takí musia byť....zbytočne na mňa neraguj, nemám už čas sa zaoberať s deckami čo potrebujú ešte veľmi veľa času na to aby sa dokázali rozumne baviť a viedieť logicky obhajovať svoje názory....
@klaudiqaaa veď už si sa strápnila dosť. pozri sa na to čo si tu písala ......tý na ktorých nadávaš sú decká možno vekom ale mentalitou si tu jediné decko ty... ....obmedzená? Pochop že jediná a obmedzená si tu ty, pozri sa na reakcie na teba a pochop a priznaj si to. ...........@sprejerka01 radšej budem @sra čka ako @Kl áudiQQáááRušššová a tři dva jedna a rúšššová
@veryhappyhippo wou, nečakané, ale vďaka tomuto som na teba zmenila názor a nebudem ťa hádzať do jedného vreca s týmito tu, pretože očividne nepatríš do kategórie "15 ročný zadubený sopliak" ... nikde som nepovedala, že neexistujú holky, ktorým to pristane..len konštatujem, že dievčatám všeobecne sa takéto veci nehodia....
@klaudiqaaa uprimne ani jednu ja mam svoju ale uznavam jej by nesadli kanady, proste ide o to aj ako celkovo dievca vyzera... napr tej co si poslala by nesadli
bohuzial @finrod ta fotka je dobra aj ta baba ale kanady by jej nesli
ale irl som uz videl zopar holiek co vyzerali dobre aj vdaka kanadam cele je to o celku
@veryhappyhippo to je tiež pravda že tu ide o celkovy vzhlad no čo narobiš ak sa mi to pači a asi si ich nekupim tie lebky sa mi tam nepacia ku nepacia kupim si klasiky bordove 8 alebo 10 dierkova...a ak tak uvazujem tak su aj lacnejsie a ostane mi aj na šminky
@229 sprostá si jedine ty ak nechápeš že ak raz založíš fórum môže tu prispievať ktokoľvek, vrátane mňa.. keď už nevieš napísať nič vtipné, ani múdre, nieto ešte logické, konečne by si si mala uvedomiť, že v takomto prípade je lepšie držať hubu.
Jezis to je to najhorsie, co som kedy videla fuuuj vidno, ze ti preskakuje nacisto a do prdele s vasimi EMO, punk, metal a takymi sprostostami, ja by som to nekupila ani keby to stalo 1 euro
Počúvaj, @tekutastolica ...Nechcem sa s tebou hádať, ale keď si pozrieš tak prvých 10 komentov, uvidíš, že @klaudiqaaa iba vyjadrila svoj názor, @sprejerka01 začala hádku...Čo? Ona sa pýtala na názor, a keď jej niekto povie, že je niečo zlé, tak sa začnú hádať? Tak nech nezakladá takéto témy, keď neprijme záporný koment! Logika, Nie?
@forte ak si na to neprišla tak to niečo svedčí o tvojej mozgovej kapacite, byť v tvojej situácii, tak sa radšej zdržím "mudrlantských komentárov"
@sprejerka už mi je až z teba trápne, keď si to ani na tretíkrát nepochopila.... takže ešte raz- toto je verejné fórum a ty si môžeš ísť akurát pískať pretože každý tu môže prispievať svojimi komentármi..ak sa ti niečo nepáči, nereaguj, neodpisuj...
@chocolate1 vďaka, konečne to niekto napísal polopate, ale aj tak pochybujem, že to ona dokáže pochopiť... zbytočne to ďalej rozoberať, lebo toto je presne ten typ holky, ktorá sa dementnou narodila a dementnou aj ostane who cares...
@chocolate1 nehovorím že nenadávala, ale reagovala akurát tak, že tiež sa každému nemusí páčiť ten styl aký má @klaudiqaaa , ktorá sa začala potom do nej navážať komentmi typu: 13 ročná piča...tak ako tu už niekto vyššie povedal, jeden jej (klaudiqiiiiiiiin) „argument” popiera druhý. A čo? Vadí ti keď ju obhajujem?
@forte ja som na nikoho prvá nekydala, ale tá malá sopľaňa sa preukázala ako pravý príklad toho čo sa deje keď sa rodičia nestarajú o decko. to je odo mňa všetko, táto diskusia ma už nebaví, ani mi nič nedáva. neunúvaj sa odpísať čau
@forte to si za každú cenu potrebuješ dokazovať že nemáš ani o zrnko viac rozumu ako tá malá sopľaňa? ak hej, ide ti to dokonale... just keep on trollin´
@forte keď už nemáš čo iné napísať, tak radšej buď ticho a nestrápňuj sa kopírovaním cudzích fráz..btw podaj si ruku s tou sopľaňou ....just keep on trollin
@klaudiQaaaRu ššová berme to tkto...za prve čo ty ieš o mojom žibote ked si dovoluješ posudzovať ma?? poznáš ma aspoň z videnia že môžeš posudiť čo sa mi hodi a čo nie??? a ak na tento komentar zareagujes znamena že si sa znova vtierala sem pretože som ťa netagovala!!!
@forte vezmeš si ma??? nie tu nejde o to kto koho obhajuje ale očividne klaudiqa nevie o čom točím
@chocolate1 ake EMO kto tu hovori nieco o EMO videla si snad na nohach niečo taketo nejakej Emáčke??
@forte o tom čo sa nosí vieš asi toľko čo o skleníkových efektoch si hlúpa až to bolí tak láskavo ma už netaguj lebo sa zryham z toľkých dementných kravín čo dokážeš napísať v jednej vete. kebyže som mala dcéru ako ty tak buď hodím slučku alebo ťa strčím do ústavu pre nesvojprávnych. tak ma už neotravuj.
@admin zablokuj tú hlupaňu forte a aj zakladateľku to nie je možné aby bol niekto natoľko vygumovaný a svojou prijebanosťou tak neskutočne otravoval normálnych užívateľov....
280 komentov
ja osobne mám 15-dierkové červené kanady
kebyze si aspon cista blondina...peroxid
» www.metalshop.sk/obuv/obuv_kozen...
budem si písať čo chcem, fóra sú na to aby sa v nich vyjadroval svoj názor teba je piču do mojich peroxidových vlasov aj do toho akú farbu nosím možno keď raz dospeješ pochopíš aká si bola maximálne trápna, ale keďže máš maximálne 13 rokov, čo usudzujem podľa frajerského nicku "sprejerka" čo si sprejovala maximálne fúkacími fixami na výkres a ideš nosiť niečo, čo je vrcholne nevkusné, tak máš odpustené, pretože je ešte dosť času kým môžeš dostať rozum. dovtedy mi radšej nič nepíš, lebo sa len strápňuješ. čau
@tenario kebyže mám dcéru vživote by som jej nedovolila vyhodiť peniaze za takú ohavnosť ktorým by sa len strápňovala, bože ja praskám od smiechu keď si predstavím 13 ročné dievčatko v takých "bagandžoch"
smrtky prec
po tretie ja len tak že za to že sa neobliekam ako "kurva" (naznacujem tym ako ty) neznamena ze som trapna...
trapny je tu niekto iny (čiže ty! )
ano samozrejme že fora su na to aby sa v nich vyjadroval svoj nazor...
no len ty sa trosku veeelmi snaziš PRESADIŤ ten svoj názor...
a mimochoodom Prepáč že nie som kurvička podobna tebe
P.S. nenavidim sukne a v zivote som si u obliekla DOBROVLNE maximalne 2 krat..ostatok som musela koli koncertom
napr. mne oco akurat kupi vojenske kanady, ktore chcem lebo su pohodlne
ja ti ani nič písať nemusím ty dávaš dole samú seba poviem ti len toľko- dospej a nepíš mi
a @sprejerka01 trosku slusneho chovania neuskodi
@zrzkaaa to nie je o tom kto sa ako oblieka ale o tom aká je dnešná mládež retardovaná
presne tak ako píšeš, sú to bagandže pre sproste nedorostené ježibabky, a nie pre rozumnú slečnu,..........
nabudúce tu ukáže metly z výpredaja a birdzáci jej to budú mať odobriť, ktorú si má kúpiť.........
filip
ale je to super, ked po tebe tí plytkí a obyčajní komerční ludia pozeraju akoby si dosla z inej planéty.. kokos, milujem tie pohlady, len sa vyžívam v tom, akí su sprostí
@klaudiqaaa .. chytila si sa dosť nesprávnych vecí.. komentovať jej nick s takým klasickým poQecowsQým, no sorry, pripadáš mi byť smiešna..
keď sa jej to páči, nech to nosí, je to skvelé, že niekto má svoj vlastný štýl a uznáva veci, ktoré sa mu páčia a nediktujú to v tých stupidných jebnutých časopisoch, kde ti napíšu čo je IN a čo je OUT a teraz sa podla toho budeme všetci riadiť..
smejem sa, ak vidím, ako môže byť niekto tak strašne plytký ..
Poďte do mňa podďte do mňa
Pre babu? Nie, nikdy, och!
Ale samozrejme, berte to ako môj subjektívny názor, ten vlastný nikomu neberiem. Ale ja by som si to dala na nohu, iba ak by som potrebovala naozaj pevné boty. Jedny steely doma mám - ale sú zašité tak hlboko v "botníku", že ani neviem, či by som ich našla. Proste sa mi také lode na babách nikdy nepáčili.
Sradna je, že na svoj vkus ste si vzájomne v podstate napísali to isté, ale ju je piču do toho, akú farbu nosíš
a nie, nie sú pekné
a nie ty si nenapisala ze su ohyzdne ale že Preboha na nikdy nepochopím ako si môže niečo také obuť nejaké dievča
a to je rozdiel!!!
ďakujem mojim rodičom, že zo mňa nevychovali takú plytkú osobu, ako si ty..
ty nikdy, ale nikdy nepochopíš ozajstné radosti a tie krásne hodnoty života
..smejem sa na ľuďoch, ako si ty
ale len tak pre informáciu, ja ozajstné radosi a krásne hodnoty života poznám... mám všetko po čom každé dievča túži a som maximálne spokojný človek... (áno, môžeš mi závidieť) ahoj
čo ti mám tak ja závidieť? gucciho? nie dakujem, mám malamutov a basetov.. priatela? ... nie dakujem, mám vážny vzťah, priatela, ktorý ma miluje a nie je to namakný hlavohruď ani prudký metrosexuál, ale obyčajný inteligentný týpek, mám skvelých kamarátov na ktorých sa môžem vždy spolahnúť a super rodinu, ktorá ma nikdy nerozmaznávala a ukázala mi ten správny smer... mám skvelé zážitky, mám skúsenosti a nechválim sa tým, že už som lietala v poriadnych sračkách.. a nie, nevyťahovala ma odtial maminka ani ocinko.. ale ja sama čo to som si už tieť preskákala, možno aj ty to budeš môcť raz povedať, keď dozrieš na ženu..
mám vzdelanie, robím to, čo ma baví, užívam si život nie s ružovými okuliarmi ..
toť k tomu
nemám ti absolutne čo závidieť, môžem sa akurád tešiť z toho, že niesom ako ty
(možno to čo som napísala pochopíš keď budeš trošku staršia a vyzretejšia... dovtedy čau )
@klaudiqaaa no a ja som ti jeblina hej?? už di zavri tu papulu krivu čo máš jak faširku..už ťa mám po krk mre sa spmätaj štetka.sa mi vidi že zachilu ideš do roboty (šlapať) mala by si sa ísť namaľovať!
@klaudiqaaa viem prepáč teba vystrelil tyranosaurus z riti...aaa koho že to tu máme 13 RoČnÁ PičKA Z pOkEcu PozdRavUj sA
@sprejerka1 pička hovor tej čo ťa vysrala ty kus sprostého hovna
@tekutastolica presne to som jej aj ja pisala
» www.metalshop.sk/obuv/obuv_kozen...
mam dost smiley:D
@majqqqo @144 ale tie su ozaj hrozne
@klaudiQaaaRu ššová si trápna až to v riti štípe (blee)
ale to sa mi ludia nepaci, povedzte mi, preco kydate na niekoho za to ze sa mu paci nieco ine ako vam? nepride vam to egoisticke? myslite si ze vy ste i najlepsi ze len to co sa paci vam je najlepsie? tak preco existuju veci ine ako vase? asi to bude tym ze sa to paci inym...
presiel som si celu diskusiu a klaudiqaaa mi pride akoby si myslela ze fyzicky vek sa rovna psychickej vyspelosti... nie nerovna... predstav si moze sa stat ze aj 13 rocna trapna picka moze byt vyspelejsia ako ty...
vdaka za pokazeni vecer, a za to ze neviete pochopit inych ludi/ nerespktujete ich... urobte si vlastnu republiku kde budu prisne pravidla ked chcete ale tuna povedzte svoj negativny nazor bez osocovania....
Ach deti
tak sa skus zamysliet nad svojim spravanim a tvojim slovnikom a tym CO hovoris...
hm, nejaký 15 ročný chlapec ma tu ide poučovať o tom ako sa mám správať ku deťom s ktorými kvalitne jebe puberta ako sorry, ale si fakt smiešny
@veryhappyhippo hmm debilovi nvysvetlíš a nemám 13 :d ako povedala @klaudiQaaRu ššová kurvička a prečo ak nadava ona mne prečo by som nemohla aj ja jej ved nech sa prejavi.. inek želam ppekny večer
a ešte raz 3 2 1 Ruuuuušššovááá
proste niekedy treba veci prekusnut, povzdychnut si a ist dalej a nie zhorsovat diskusiu...
@klaudiqaaa ta prava sa ozvala...
neodpisujte na tuto temu @klaudiqaaa je zrejme netovy troll GJ!
ak nie si tak ta lutujem...
A ako môžeš vedieť ako na nej budú tie kanady(mimochodom, mne sa pačia) vyzerať??? Videla si ju? Je pridrbana za to že si chce kúpiť niečo čo sa tebe nepáči? Taký názor majú malé deti, nie 18ročný tak sa tu tým nevyťahuj.
@finrod ak sa už tak veľmi chceš tváriť ako dospelý, mal by si prestať vyťahovať vety z kontextu... Ja som vyjadrila svoj názor, ona začala na mňa hneď útočiť... Ja sa nikoho nepýtam na to, či sa im páči ružová, výstrihy a blond vlasy, za to ona o tých topánkach založila fórum => nemohla čakať len pozitívne príspevky.... Máš pravdu nevidela som ju, ale tieto topánky sa dievčatám absolútne nehodia, pretože dievča je už od prírody NEžNé pohlavie (aby si to pochopil- dievča BY MALO nosiť DIEVČENSKÉ veci, medzi ktoré patrí aj ružová farba, výstrihy a opätka a NIE chlapčenské kanady a hrať sa na tvrdú, pretože od prírody sú CHLAPI tí, ktorí by mali byť drsný a mali by ochraňovať nežné stvorenia-čiže nás => dúfam, že si to v tom tvojom 15ročnom mozočku konečne pochopil)
neodpisuje pokiaľ zase chceš vyťahovať vety z kontextu.
čau
hovoris ze PODLA TEBA sa to dievcatam nehodi, ale tvoje argumenty su cisto subjektivne, pretoze to ze tebe sa to nepaci je ok, aletrepat do hlavy svoj nazor inym nie je
Čau
tak sa už ukľudni, uvedom si čo píšem a prestaň si stále mlieť svoje
jediné čo ti ešte môžem povedať :
a neotravuj
@eeozniap - posobis ako sympaticka osoba, az na par drobnosti.
tu už končím už ma to nebaví
K topicu : "The harder you try, the harder you will fail.
OT, nepacia sa mi tie lebky. Takuto obuv nepreferujem, ale ked uz , tak klasicke cierne.
taktiez, mensie ospravedlnennie @klaudiqaaa -e lebo som sem napisal aj dost take veci co nemali zmysel
a ak si si nevsimla klaudiqaaa tak ja som dal na tie topanky ze sa mi nepacia
ale nezdielam nazor ze dievca nemoze chodit v takych, najdu sa take ktorym to sadne
@sprejerka01 mne napr. sa pacia, su v poho, ak sa ti pacia, kupuj
a kedze som strasna svina tak zase OT:
@klaudiqaaa jediny kto sa tu hra na dospeleho si ty...ako si obhajila svoje nazory? cim ich podkladas? a nenavazaj sa do mojej inteligencie....
veď povedz sám, ktorú z nich by si si vybral ?
@finrod I am sorry, but I dont speak "Idiot"
tuto...
Z akeho dovodu si myslis ze mi mozes vraviet idiot??
bohuzial @finrod ta fotka je dobra aj ta baba ale kanady by jej nesli
ale irl som uz videl zopar holiek co vyzerali dobre aj vdaka kanadam cele je to o celku
vyber podla seba, barbi ti neporadi
@veryhappyhippo som rada, že sa chápeme ^^
@sprejerka už mi je až z teba trápne, keď si to ani na tretíkrát nepochopila.... takže ešte raz- toto je verejné fórum a ty si môžeš ísť akurát pískať pretože každý tu môže prispievať svojimi komentármi..ak sa ti niečo nepáči, nereaguj, neodpisuj...
@chocolate1 vďaka, konečne to niekto napísal polopate, ale aj tak pochybujem, že to ona dokáže pochopiť... zbytočne to ďalej rozoberať, lebo toto je presne ten typ holky, ktorá sa dementnou narodila a dementnou aj ostane who cares...
@forte vezmeš si ma??? nie tu nejde o to kto koho obhajuje ale očividne klaudiqa nevie o čom točím
@chocolate1 ake EMO kto tu hovori nieco o EMO videla si snad na nohach niečo taketo nejakej Emáčke??
@admin zablokuj tú hlupaňu forte a aj zakladateľku to nie je možné aby bol niekto natoľko vygumovaný a svojou prijebanosťou tak neskutočne otravoval normálnych užívateľov....
A po druhé: Nevtieraj sa tu už si trápna!!! A @266 Tie "pokusy byť zaujímavá" robíš skôr ty, takže o tom by som pomlčala