Nejaké skúsenosti? Prednášajúci, prax, náročnosť? Študijné plány som si už pozrela a vyzerajú byť fajn, ale lepšie je vedieť ako to tam chodí naozaj, lebo to sa z papierov vyčítať nedá .
Je to jemne rozsireny nas manazment, co je fakt lahka skola, neskor mozno pojdu trochu do hlbky ale co som pocul statnice su fest lahke z informatiky 15 otazok sa naucis a niektore su vraj fakt banalne... spolubyvajuceho som mal 4aka odtial a vravel, ze to je fakt lahke, o klasicke informaticke skoly to ani z 1% nezakopne narocnostou
@arbre Prečo nechceš ísť na tú manažérsku i. do Brna? aj tam to tuším je,nie?
Keď mi FIIT zvláda kamarát,zvládnem tiež Chlapci-spolužiaci určite pomôžu .. Prežujem to tam si myslím .. Len,neviem či sa radšej nebudem niekde zadrbávať,napríklad na tej manažérskej informe.. Len, tam je taký problém,že vyštuduješ a nevieš nič ani z manažérstva a nič ani z informatiky
@ laurikaaa Práve že čo som si pozerala tie plány, tak síce zo začiatku to fakt vyzerá ako na nejakej ekonomickej škole, ale tretí ročník už je dosť o informatike. Tak snáď aj niečo naučia .
Brno nechcem. Študovať informatiku v ich názvoch? Všetko majú pomenované inak...
@arbre O tom to je, realne zhodnotit svoje sance naco sa citis FIT/FEI je proste vyssia liga, mozno by sa to dalo prezit a pretrapit sa tym a mozno to bude len zabity rok. Drzim palce
Práve som si pozerala na FM a tam je manažerskej informatiky len jeden rok. Ako to bude ďalej, nevie niekto? Či sa plánuje aj mgr stupeň alebo treba ísť potom na inú školu?
@arbre som prvak akurat na tomto odbore, zatial sa ucime zvacsa manazerske predmety, neskor sa budeme ucit tie informaticke ...co sa tyka urovne skoly, tak je v celku "easy" zatial...ak daco, tak pis, poradim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
V tretiaku hovoril,že informatika mu dala riadne zabrať...
Keď mi FIIT zvláda kamarát,zvládnem tiež Chlapci-spolužiaci určite pomôžu .. Prežujem to tam si myslím .. Len,neviem či sa radšej nebudem niekde zadrbávať,napríklad na tej manažérskej informe.. Len, tam je taký problém,že vyštuduješ a nevieš nič ani z manažérstva a nič ani z informatiky
ale,znie to celkom fajn,ako odbor ...
Brno nechcem. Študovať informatiku v ich názvoch? Všetko majú pomenované inak...
@pprulez , vďaka .