ja sa musim priznat ze som si musel ist dat dlanovku na WC a bol som tam trocha dlhsie ako inokedy, takze tatko aj nieco tusil ..a po chvili som len spoza dveri pocul " masti masti " ... tak som to bez vysledku ukoncil .. a raz ma mamka nasla so stiahnutymi gatami to uz sa nedalo zahovorit
nie, zamykam sa. inak osobne ma celkom udivuje ze este nikoho z rodiny este ani len nenapadlo co robim. a najlepsie je ked sa ma brat spyta: "co si tu rozlial?" no coment
@trdelniiiq to sam a utierat? nebojsa ziadna polmetrova kopa semena tu nieje, ono ked to vyschne tak to nema skoro ziadnu hrubku, je to iba taka skvrna. a raz som na to miesto vylial paradajkovu polievku takze to teraz vyzera naozaj divne ale co uz...
@flysser ked do vas niekto pride, to musi byt pekny pohlad..na zemi zaschnute semeno, na nom zaschnuta paradajkova polievka..a mame nevadi, ze mas doma pod stolikom dehydratacnu komoru?
ked pride navsteva tak do mojej izby nechodia. a ku mne aj tak moc ludi nechodi, a ti co chodia tak su uz zvyknuti. a raz ked boli u mna spoluziaci ani si to nevsimli a mama si to za tie roky tiez nevsimla... a vd ono je to jedno raz sa ten koberec aj tak vyhodi
@flysser veľmi dobre som vedel, že môj syn onanuje na záchode, vo vani alebo večer v izbe pod perinou... a tiež som mu to nikdy nepovedal, že to viem.... veď načo aj... je to prirodzené a robí to každý never tomu, že sú rodičia takí naivní...
@trdelniiiq@salora láskavo sa mi nesnažte nahovoriť že poznáte mojich rodičov lepšie ako ja ok? keby to vedeli tak by sa nečudovali prečo sa zamykam. a mama sa ma na to raz pýtala a ja som jej povedal že sa tam vylial olej zo zdvíhajúceho kresla
@flysser neviem ale ja neverim, ze ty si realna bytost..podla mna si len nejaky troll alebo niecij fake, lebo toto mi uz vobec nepride ako skutocnost, co tu pises
@salora naozaj milujem keď niekto z internetu kto ma nikdy nevidel si myslí že pozná mojich blízkych lepšie než ja ale ďakujem za názor, budem nad tým uvažovať
@trdelniiiq čo konkrétne ti nepríde ako skutočnosť? priznávam že niekedy na birtzi trolujem ale teraz v našej konverzácii všetko čo som napísal je pravda. ale neboj sa v živote mi už veľa ľudí povedalo že taký človek ako ja nemôže existovať
@flysser ak teba a tvojho brata vašim nepriniesol bocian, tak určite vedia, že za zamknutými dverami sa im v "tajnosti" vpíjajú do koberca potenciálne vnúčatá. je celkom bežné, že ľudia popierajú/odmietajú/tvária sa, že nevidia, veci, o ktorých im je nepríjemné hovoriť. obzvlášť, keď sú puritáni a nie sú takí otvorení a bezprostrední v otázkach sexu.
a mimochodom, niektorí ste tu fakt nechutné prasce.
Ale keď som mala asi 10, pristihla som sestru....vtedy som nechápala a prišlo mi to divné...
A pri sexe. Nuž, mamka raz došla skoršie domov... A ja som nevedela čo robiť, tak mi to prišlo strašne smiešne Ale našťastie pochopila, odišla do izby a neriešila kto a čo je za dverami mojej. Len odvtedy mi random chodia správy ako "O 20 min som doma"...a ja som v škole
Nie. Len raz, ked som sa vratil z chaty este stale v zlom stave, tak mi pri vybalovani tasky nasla lubrikant, ktory mi zabalili spoluziaci. Ked som sa zobudil, tak som ho mal krasne polozeny na stole a prva otazka bola: ,,Co si to zas robil?"
@flysser nie ale...mne by to tam vadilo teda, čokoľvek rozkydané na dlážke by mi vadilo to sa nevieš urobiť do vreckovky, alebo to aspoň raz za pol roka odrhnúť?
hej ked sme sa okrem iného kúpali v bazéne a zrazu nám otvorila dvere jeho mama alebo klasika na posteli a vtrhla nám tam jeho mama ešte šťastie, že to nebolo v tom najlepšom
@candy36 na čo sa mám spraviť do vrecokovky keď môžem na zem?
keď som začínal utieral som to do trička a gatí, podobne ako sople, ale bolo toho moc vela tak som zvolil taktiku že to najväčšie oklepem na zen a s tričkom už len poutieram penis od zvyšku
@flysser sople do trička? fuj, ty si nechutný sorry ale fakt dúfam že si robíš srandu, lebo toto je hrozné ja by som a tým normálne nedokázala žiť, to aj serieš na podlahu v izbe?
a tá prvá veta, že na čo do vreckovky keď môžem na zem tak tá ma fakt zabila
@candy36 ale ako fakt, ja nechápem ako niekoho mohlo napadnúť to utrieť do vreckovky, ja keby to nečítam na internete tak by som si myslel že každý to robí ako ja a vieš si predstaviť kolko vreckoviek by som za ten čas spotreboval? veď by som sa nedoplatil. a navyše je to nepraktické, a vôbec, proste ja to budem oklepávať na zem a je mi jedno čo si myslíte
@antifunebracka ano, najlepšie keď ti stoja za dverami poznám hlavne ako opatrne moja matka klopká na dvere, a pomaličky otvára, keď je u nás môj priateľ, ako keby si myslela že tu nájde nejakú hrôzu
strašne sa smejem @flysser to akože fakt? na koberec? veď preboha tak skús na brucho a potom utrieť, a nemusia byť vreckovky, veď mi nehovor že doma nemáte toaleťák tak to je moc
a macka ma nacapava furt je nahorsie mat macku ked chcete masturbovat a ked je niekde hore na skrini a ciha to radsej odlozim na neskor a nemozem sa zatvorit a vyhodit ju za dvere ked je mama doma, lebo potom skrabe na dvere a mnauka a mama by dosla, ze preco ju vyhadzujem z izby ....
@bilancia My mame tiež mačku a furt je v obývačke ale raz som si ju doniesol ráno na postel a tam nech čuší ona sa zahrabala pod perinu a zabudol som na ňu o 2 hoďky idem.... a zrazu vidím ja na mňa valí oči
Ano, načapali DD Ešte s ex priateľom čo si pamätám. Také upomienkové a nie len tí moji..ale aj jeho..bolo to rodinné ,, hu" a u nás doma ocko nakúkal cez veľké A4 kové okno 2x2 metre a nikdy nezabudol skritizovať vlhkosť ovzdušia a periodu Radima Uzla, coš uznávam v spojení s Hudbou Dana Nekonečného... A u neho nám nikdy nezabudli povedať, že máme pekne ustlať a radšej prepnúť o 11 stej iný kanál lebo H2O a stačí pridať iba vodu, je na dobrý prúser
Rodičia nie... teda, mama prišla raz skôr... neviem či do chodby počula zapínanie opaskov... ale za to na intráku dva krát, spolubývajúci... v tom najlepšom ... Jeden radšej ani nevošiel a zakričal, že ide do Tesca a o desať minút sa vráti a ten druhý, dúfam, nič nevidel, lebo stihol tie dvere aj otvoriť..
btw. @88@Bilancia
"..a macka ma nacapava furt Hehe je nahorsie mat macku ked chcete masturbovat Hehe a ked je niekde hore na skrini a ciha Hehe to radsej odlozim na neskor a nemozem sa zatvorit a vyhodit ju za dvere ked je mama doma, lebo potom skrabe na dvere a mnauka a mama by dosla, ze preco ju vyhadzujem z izby ...."
ma zaujalo, to fakt mač. tak výrazne reaguje aj na seksy ?
nvm, tak asi sú tie mač. fakt chytré kočky,
ale úpsy sú dost hlúpe, aspon na toto, pri psítkoy by ste sa mohli rezat postupne aj motorovkou, a len by ležal, drichmal, a nadalej na vás znudene hladel, záujem 0
Ja si pamatam, dakedy na zaciatku vztahu... frajer zabudol zamknut izbu... zrazu kroky na schodoch, vo dverach sa zjavi hlava jeho tatka, my tam cerveny obaja sa zakryvame perinou a on zajebe -Miska, ty nemas na aute stresne nosice?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
aj
inak naši s tým nemali najmenší problém... a ja tiež nie
veľmi dobre som vedel, že môj syn onanuje na záchode, vo vani alebo večer v izbe pod perinou... a tiež som mu to nikdy nepovedal, že to viem.... veď načo aj... je to prirodzené a robí to každý
never tomu, že sú rodičia takí naivní...
tak v mladších rokoch sa pritrafilo všeličo. vreckovky v posteli ked nikto nemá sople sú dosť podozrivé. a neverím že netušia na čo tam sú =D
a mimochodom, niektorí ste tu fakt nechutné prasce.
btw, @flysser ty si si nikdy v izbe neupratoval?
@tasha5 sak je to normalne a i tvoja mamina si to robi(la)
Ale keď som mala asi 10, pristihla som sestru....vtedy som nechápala a prišlo mi to divné...
A pri sexe. Nuž, mamka raz došla skoršie domov... A ja som nevedela čo robiť, tak mi to prišlo strašne smiešne Ale našťastie pochopila, odišla do izby a neriešila kto a čo je za dverami mojej. Len odvtedy mi random chodia správy ako "O 20 min som doma"...a ja som v škole
@candy36 upratoval, prečo? ty si myslíš že tie škvrny je ľahké odstrániť?
ako sa mi paci cela tato diskusia.
@flysser Dúfam, že to všetko nemyslíš úplne vážne
keď som začínal utieral som to do trička a gatí, podobne ako sople, ale bolo toho moc vela tak som zvolil taktiku že to najväčšie oklepem na zen a s tričkom už len poutieram penis od zvyšku
a tá prvá veta, že na čo do vreckovky keď môžem na zem tak tá ma fakt zabila
10 centov x 5 krát za deň x 365 dní = 182,50 € za rok. to je myslím si celkom dosť
takže, buď 182,50 € ročne, alebo špinavý koberec
tosi budem pamätať do konca života
(btw mala som frajera a mala som tu cest vidiet ze nie vsetci chlapi to pustia na zem, ale ok O_________o)
@marjy77 23
...inak asi najlepšia diskusia na birdzi, akú som kedy čítal
Som sa dlho tak nezasmiala ako teraz pri čítaní tohto fóra
A áno, stalo sa...bývalého mama otvorila dvere s výkrikom "KONTROLA!!!"...v momente sme sa postavili z tej postele
A raz aj moja mama došla nečakane domov a potom sme sa všetci na seba usmievali jak retardovaní a tvárili sa, že nikto nič
šak to je normalne na koberec vy ste jebnuti
lol
btw.
@88 @Bilancia
"..a macka ma nacapava furt Hehe je nahorsie mat macku ked chcete masturbovat Hehe a ked je niekde hore na skrini a ciha Hehe to radsej odlozim na neskor a nemozem sa zatvorit a vyhodit ju za dvere ked je mama doma, lebo potom skrabe na dvere a mnauka a mama by dosla, ze preco ju vyhadzujem z izby ...."
ma zaujalo, to fakt mač. tak výrazne reaguje aj na seksy ?
nvm, tak asi sú tie mač. fakt chytré kočky,
ale úpsy sú dost hlúpe, aspon na toto, pri psítkoy by ste sa mohli rezat postupne aj motorovkou, a len by ležal, drichmal, a nadalej na vás znudene hladel, záujem 0