netvrdím, že Rihanna je naživo najlepšia, ale spieva jej to celkom dobre a Justin Bieber spieva takisto skvele, takže vaša trápna závisť a nenávisť je naozaj na smiech, resp. na
@liggye tak potom založenie tejto diskusie je rovnako absurdné ako tvoje tvrdenie, ale budiš
...a potom ma niekto chce presviedčať, že existuje všeobecná kvalita a všeobecná nekvalita... tak asi ťažko, keď takmer každý súdi len podľa svojho vkusu
kesha..doryhaná...bobor..rytmus... a keby Gaga nemala tie svoje debiliny take chytlave tak aj ona, ale vie, co robi a vie to robit, takze proti nej nic... Aguilera uz tiez potom, co sa snazi robit cool veci a la Gaga... samozrejme Lil Wayne a podobne americke somariny s hiphop-disco prichutami
pocul som hrat dost vela kapiel... najhorsia bola podla mna slovenska punkova kapela "KARPINA" ... hraju uz niekolko rokov, spev je klasicky punkovy, takze nemusi ladit sice na 100 percent, ale na tom koncerte neladil ani ku 70 percent, spevak - a spoluzakladatel kapely pise vlastnetexty, a nevie ich naspamät (!) tak to uz je dost trapne... gitara tam dost casto hadzala zle akordy... neviem, ale na to, ake maju meno, sa pacili najmenej... ti ostatni tak v priemere o nieco horsie ako na CD - uplne normalne a pochopitelne, uplne naj bola TARJA TURUNEN... z nej som bol hotovy...
Tých je fakt veľa. Hlavne z týchto komerčných sračiek.
Z domácich čo viem a som videl, tak medzi ženami jednoznačne najhoršia naša "zlatá slávica" Zuzka S., medzi chlapmi je zas hrozný ten Miko Hladký z Gladiatoru.
Uch, a skoro by som zabudol na Elán. Tak tí sú možno ešte horší, ak sa to vôbec ešte dá.
Zo zahraničných neviem, nemám moc prehľad o tých zlých, a keď vidím že niekto je zlý live tak ho nepočúvam a zabúdam na to potom. Ale viem že Madonna je na tom dosť tragicky.
A keď som tu zbadal spomenutého Rytmusa, fakt by som bol zvedavý ako on spieva naživo tie priteplené veci..
pravdu povediac, neviem sa vyjadrit..kedze hudbu, ktora sa mi nepaci jednoducho nepocuvam, nezaujimam sa o nu, cize ani ju viacmenej nepoznam... ale v globali vsetky tie zremixovane somariny, kde citit totalnu amatercinu,pocitacove hlasy v style tuc-tuc...bez napadu....
@chevro rytmus hrá z CDčka iba na bežnom koncerte, bez DJa, na tom CDčku má nahraté vokály, takže on hrá na taký polovičný halfplayback ale naživo to tak teplo neznie.
Pre mňa Para. Ja ani neviem, či spieval falošne, lebo to bol TAK nudný koncert, že som tam skoro zaspala. A to je ešte horšie, ako keby bol hlasovo mimo.
@32@drejka - veru fakt... bol som sám prekvapený, ako dokáže nezvládnuť živé vystúpenie a netrafiť sa via ako o poltón vo svojich dvoch najväčších hitoch... A utkvela mi tým falošným spevom tak hlboko v pamäti, ako svojho času Kim Wilde
@jaro1991 ak ma nieco Karpina naozaj premakane tak su to gitary aj Deak aj Tomax su na slovenske pomery dost dobry,co sa tyka textov tak kazdemu spevakovi obcas vypadne text
u mňa jednoznačne Elán (že @chevro ? ) Inak o tej Langerovej je to dosť čudné, videl som ju teraz v Ladí-neladí a bola dobrá, aj kritici chvália jej koncerty, ževraj silne prevyšujú jej albumy.
@salora moja kedysi tak obľúbená Kim Wilde? o aký koncert išlo?
@38@stage - ja viem... sám som bol z tej Anity prekvapený... buď nemala svoj deň alebo neviem (odposluchy jej fungovali bez problémov) Osobne sa k Elánu nebudem radšej ani vyjadrovať... Pre mňa je síce vždy prvoradý a hlavný výkon interpréta a jeho súkr. život, orientácia, vierovyznanie a pod. sú mi de facto ukradnuté, ale u Ráža si nemôžem pomôcť - je to jednoducho trubka - od "A" po "Z"
Čo to bolo za program s tou Kim Wilde - tak to si fakt nepamätám... no pamätám si vtedajšie komentáre a kritiky, že je neuveriteĺné, ako môže tak populárna speváčka a dcéra tak slávneho a skvelého muzikanta, tak dovrzať live koncert
ono sa ťažko súdi tých interpretov, ktorých som naživo nevidela, lebo zas treba uznať, že telka a videá dosť skresľujú
ale keď už, tak jeden záznam z koncertu Rihanny ma fakt dostal, to bol des a z tých slovenských, ktoré som tu i tam videla a započula tak Desmod a Gladiator
@salora veď všetko je možné. ale dnes a v budúcnosti bude na koncertoch dosť záležať! kto dovrzá koncert, ťažko priláka niekoho na ďalší. A zárobky muzikantov a spevákov budú prameniť hlavne z koncertov a už nie z predaja albumov.
čo sa týka elánu. je to minulosť. ráž zabudol spievať, stratil hlas i rozsah. jeho život a chovanie komentovať ani nemá cenu...všetci vieme. elán je proste už len slovenskou legendou.
@hetfield tak mozno mali zly den, jednoducho som tam pocul viac chyb ako obvykle na koncertoch kapiel, ktore su relativne zname, aspon u nas, a ten koncert karpiny v Modre 23.10.2010 (tusim) nebolo teda nic moc...
No zo spomínaných som videl Karpinu, Gladiátor a Desmod, ani jedni mi neprišli "hrozní naživo" ...
Desmod som počul ako pomerne malý, keď to ešte nebola taká sračka a nijak hrozní mi nepripadali, Gladiátor mi príde vždy, keď naň náhodou natrafím len ukrutne nudný, ale nie nejak zle naživo ladiaci a Karpina, ako sa vyjadrovali členovia "Elvis nie je Gott", ale spieva ok a na gitary podľa mňa pindať neradno ...
(a o mojej hluchote a hudobnej analfabetickosti pomlčím)
Len ešte dodám, že mne sa spevácky zlá naživo zdá akurát Slobodná Európa, ale aj tak mi to nikdy nevadí, lebo ... Sú aj tak super
ale aj tak. Je velký rozdiel, keď si pozriete video z koncertu a video z nejakej televíznej onej alebo zo štúdia. Na koncerte sa spevák pomaly nemá šancu počuť, takže tam je dosť velký rozdiel
@salora nehovorím že vôbec, ale keď ti tam vreští 15 000 ludí tak je to jedno. Ja len hovorím že väčšina (aj dobrých) spevákov je na koncertoch nič moc.
@61@liggye - no ešte aby som musel Ale nie, vážne odposluchy sú jednou z najdôležitejších vecí a kladie sa na ne taký dôraz, ako napr. na ladenie Takže ak interprét zmrví vystúpenie, sú de facto len dve možnosti - buď má na prd zvukára alebo sám nie je príliš dobrý interprét...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
naopak si myslim ze gladiator a smatanova su
...a potom ma niekto chce presviedčať, že existuje všeobecná kvalita a všeobecná nekvalita... tak asi ťažko, keď takmer každý súdi len podľa svojho vkusu
nazivo? Avril Lavigne je preslavena.. pre mna su to ale aj vsetci interpreti, ktori potrebuju playback
Z domácich čo viem a som videl, tak medzi ženami jednoznačne najhoršia naša "zlatá slávica" Zuzka S., medzi chlapmi je zas hrozný ten Miko Hladký z Gladiatoru.
Uch, a skoro by som zabudol na Elán. Tak tí sú možno ešte horší, ak sa to vôbec ešte dá.
Zo zahraničných neviem, nemám moc prehľad o tých zlých, a keď vidím že niekto je zlý live tak ho nepočúvam a zabúdam na to potom. Ale viem že Madonna je na tom dosť tragicky.
A keď som tu zbadal spomenutého Rytmusa, fakt by som bol zvedavý ako on spieva naživo tie priteplené veci..
Smatanova
Desmod
Rihanna
Katie Perry
Misha
Kristina
pravdu povediac, neviem sa vyjadrit..kedze hudbu, ktora sa mi nepaci jednoducho nepocuvam, nezaujimam sa o nu, cize ani ju viacmenej nepoznam... ale v globali vsetky tie zremixovane somariny, kde citit totalnu amatercinu,pocitacove hlasy v style tuc-tuc...bez napadu....
@idea ale náhodou som videl koncert Rihanny minule, a nebola vôbec dáka falošná
DESMOD
Kirschnerová
Langerová
Smatanová
a Justin Bieber, Hannah Montana (či Miley Cyrus či jak sa volá) a Jonas Brothers - z rovnakého dôvodu
@salora moja kedysi tak obľúbená Kim Wilde? o aký koncert išlo?
Čo to bolo za program s tou Kim Wilde - tak to si fakt nepamätám... no pamätám si vtedajšie komentáre a kritiky, že je neuveriteĺné, ako môže tak populárna speváčka a dcéra tak slávneho a skvelého muzikanta, tak dovrzať live koncert
ale keď už, tak jeden záznam z koncertu Rihanny ma fakt dostal, to bol des a z tých slovenských, ktoré som tu i tam videla a započula tak Desmod a Gladiator
čo sa týka elánu. je to minulosť. ráž zabudol spievať, stratil hlas i rozsah. jeho život a chovanie komentovať ani nemá cenu...všetci vieme. elán je proste už len slovenskou legendou.
rozmýšlam, aké zlé to musí byť, naživo lady gaga... keď ani v rádiu sa to nedá počúvať...
a inak aspoň podla mňa Gladiátor sú skvelí na koncertoch, neviem čo proti nim skoro všetci máte...
Desmod som počul ako pomerne malý, keď to ešte nebola taká sračka a nijak hrozní mi nepripadali, Gladiátor mi príde vždy, keď naň náhodou natrafím len ukrutne nudný, ale nie nejak zle naživo ladiaci a Karpina, ako sa vyjadrovali členovia "Elvis nie je Gott", ale spieva ok a na gitary podľa mňa pindať neradno ...
(a o mojej hluchote a hudobnej analfabetickosti pomlčím)
Len ešte dodám, že mne sa spevácky zlá naživo zdá akurát Slobodná Európa, ale aj tak mi to nikdy nevadí, lebo ... Sú aj tak super