krása bolí , pred 5 minútami som sa díval za babou ked som vyšiel z kinozahrady a po otočení tam bola zrazu lampa , mam aj bonus farebny na oku ale tá bolesť za to stála
Raz som si isiel v kine sadnut a trochu som sa pri tom predklonil a kompletne som pukancami zasypal typka v koseli podomnou......si to vyberal spoza goliera a vobec lol
ale tych trapasov bolo uz milion, radsej to zabudam :F
ja mam tolko trapasov ze az...napr..v prahe som odvalila z auta zrkadielko... a hned potom som skoro padla do kanala...fakt som rada ze ma tam nik nepoznal...
sesternicin frajer mi v bazene stiahol plavky alebo ked som isla na korculiach dolu kopcom a neviem brzdit narazila sokm na stenu ...asi ako rajcinaa aach viac nepametam
raz jak som rodičov čakala na parkovisku a som sa strašne nudila ... zbadala som vedľa auto, malo tlmené sklá, v ktorých sa perfektne vidíte ... tak som začala robiť rôzne grimasy, vyplazené jazyky, úsmevy a tak, jak duševne chorý jedinec ... mne nedošlo, že by tam niekto mohol byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
5 830 485, alebo sa mýlim a ešte tu bude 5 738 382
to už dnes aby nikomu neveril na tom trhu::::::::.....filip
ale uz sa to nestalo pri dalšej naštastie....
najprv sa prekontroluj a potom povedz staci raz... ok?
problem je vtom ze z nedefinovatelneho dvovodu sa to opakuje 2krat ....
takze sam by som bol rad keby to nedavalo 2x....
ale tych trapasov bolo uz milion, radsej to zabudam :F
kto nás nachytal.. to nerieš !
až to auto naštartovalo a šlo preč