Tak ...moj problem je:Už mesiac mi meška menštruácia... ..strašne sa bojim...Už sa mi zopar krat stalo že som mesiac nemala....aa potom to prišlo....len teras to už je viac ako mesiac....tehotna istote niesom!....nwm čo mam robit...čitala som žee to mož
poprve prestan stresovat monitor je debilina a riadne lahucka a lepsie ho napises ked to bdues mat uplne na haku ako keby sa nadtym stresujes ver mi a tak mno to sa ti upravy ete ak ne tak zajdi ku doktorke
zavisi to aj od kolkych rokov mas menstruaciu, nemusi byt este ustaleny
ak mas istotu ze nie si tehotna, tak to bude bud nejaky problem v tele (hormony a podobne) alebo to moze naozaj byt stres, alebo je to nejake nahodne meskanie
ja by som na tvojom mieste tu doktorku/doktora riskla skor ci neskor tam budes musiet ist a takto aspon budes mat istotu co ti je
14@ dakujem srdiečko napokoji ked nieje zavažne .....noo vjem žeby som mala ist......alee...ja nwm ....mne to pride take blbe ....ii ked to blbe nieje ...som divná vjem
Hlavne s ukludni, dychaj, potom navstiv lekara, alebo sa porozpravaj s mamou a potomnemaj stres z monitora monitor je lahky aspon byvl teda. ked vies v skole, vies aj tam
@18 porospravat s mamou??,..lahko sa ti to powie ...hned si predstavi že som tehotna....a bude trucovat..ne dakujem .....ale nejak ju musim skludnuít a powedat že tehotna nasto pro nesom ...a že ideme k doktorke
čoho sa bojíš?ja mám 21 až 43-dňový cyklus, a pokiaľ nemáš podozrenie, že si tehotná, na tvojom mieste by som to pustila z hlavy.
prípadne ísť k lekárovi nie je až také strašné, ako to znie, plus po hormonálnej injekcii odpadajú PMS a kŕče (aspoň pokiaľ viem)
a na monitor sa vykašli, stresovanie ešte nikomu nepomohlo (ešte vždy môžeš byť prvá, ale...)
@21 fúúch a ja sa tak bojim ....ale vješ ja to mam cele take niejake lebo prvy krat ked som to dostala som mala strasne dlho sa mi zda že až 3 tyždne aaa potom ked som dostala druhy krat tak okolo dvoch tyždnou...a potom sa to zmenšovalo...a teras asi tak tri krat vynechalo mesiac...nwm či toto je normalne...
ale prosim ta stresovat koli monitoru?prezila som ho aj ja...a dalsich veeeela deviatakov takze kliiidek neni to nic hrozne stres ti pri nom absolutne nepomoze skor ti moze poskodit a vidis uz sa asi aj stalo....takze najskor sa troska rozdychaj a potom asi skus ist ku gynekologovi....sice poznam baby ktore maju menstruaciu rdva krat za rok a su ok ale nemyslim ze by si to mala podcenit...a pokial ho mas este len nejaky rok tak to je normalne pretoze cyklus sa ti ustaly teda aspom by sa mal do takych 2 rokov takze kliiidek toto sa stavalo aj mne a nakoniec prisiel uuplne normalne...no ak to bude uz moc dlho urcite zabehni k lekarovi a neboj ani tam to neni strasne.. a inak ja dostanem kramy vzdy ked sa riadne opyjem takze tak noo,....ale nemyslim tym aby si sa opijala..:d ja len tak..
@24 dakujem ....pomohla si mi upokojit sa ....už to mam dlhšie než 2 roky...tak nwm počkaam aa potom zajdem k lekarke ked to bude až dlho meškat...aa monitor...sa neda nebat a stresovat ...ved ide o moju buducnost ....ked napišem zle nedostanem sa tam kde chcem ....ale budem sa snažit nestresovat diki moc
@25 tipický idiot!....som si takmer istáá že maš oneskorenu pubertu...chalani to tak mavaju..či prepač...si baba??...tak vyzerááš no ja nwm.....bye bye
ja by som isla k doktorke preco tam nechces ist? ved ani rodicia o tom nemusia vediet da ti ospravedlnenku na iny papier a ani prezradit to nemoze ak mas s tymto problem...
nestresuj isto... máš to zo stresov, ak ešte držíš diétu tak sa vôbec nečudujem... ja som takéto problémy nikdy nemala - ak mi meškal menzes tak max. týždeň a preistotu radšej vždy chodil skôr...
ale pozri aj tak je to proste normálne... menštruačný cyklus je veľmi ale fakt veľmi citlivý... sesterke takto meškali krámy 5 mesiacov! a svet sa nezrútil.. ak nie si tehotná, tak tak tie krámy prídu určite, jasné? a ak máš veľký strach, tak choď za gynekológom... aj keď píšeš, že za ním ísť nechceš... ale zatiaľ je to ešte v normálnej rovine, ver mi
ved ked vravis ze tehotna nemozes byt tak co stresujes??? nemusi to nic znamenat, v 15tich to mas aj tak urcite este nepravidelne cize ak ti to aj obcas vynecha tak ziadna velka vec..a ked to nadostanes ani o mesiac tak pojdes ku gynokologovi...
peidam sa, hej?aj mne sa to stalo a nez som s tym vysla tak to trvalo,bala som sa.samozrejme, ze prva doagnoza mojej mamky bola ze som tehotna,tym skor,ked mi v noci prislo zle....ebola som.doktor.no strasne som schudla a po navrate z juhu Europy som menzes uz nemala...doktor ma vysetrila a dostala som len injekcnu davku ghormonov a ja sa inekcii bojim,ale starsen som sa bala,ze mi nieco je abo, ze by som nikdy viac neotehotnela,tak som ju prezila a potom este jednu,lebo prva nezabrala..dnes je to uz krasne pravidelne a ajvdaka tabletkam,ktore mi doktor naordinoval a dnes sa velmi hodia take tie tabletky
ja som mala presne to iste v Tvojom veku. Nepravidelna menstruacia takom veku este nic neznamena, po case sa to samo upravi. Nebojj, ved dospievas a to je super, nie?")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ak mas istotu ze nie si tehotna, tak to bude bud nejaky problem v tele (hormony a podobne) alebo to moze naozaj byt stres, alebo je to nejake nahodne meskanie
ja by som na tvojom mieste tu doktorku/doktora riskla skor ci neskor tam budes musiet ist a takto aspon budes mat istotu co ti je
A raz tam tak či tak budeš musieť ísť.
prípadne ísť k lekárovi nie je až také strašné, ako to znie, plus po hormonálnej injekcii odpadajú PMS a kŕče (aspoň pokiaľ viem)
a na monitor sa vykašli, stresovanie ešte nikomu nepomohlo (ešte vždy môžeš byť prvá, ale...)
ale pozri aj tak je to proste normálne... menštruačný cyklus je veľmi ale fakt veľmi citlivý... sesterke takto meškali krámy 5 mesiacov! a svet sa nezrútil.. ak nie si tehotná, tak tak tie krámy prídu určite, jasné? a ak máš veľký strach, tak choď za gynekológom... aj keď píšeš, že za ním ísť nechceš... ale zatiaľ je to ešte v normálnej rovine, ver mi
ja som mala presne to iste v Tvojom veku. Nepravidelna menstruacia takom veku este nic neznamena, po case sa to samo upravi. Nebojj, ved dospievas a to je super, nie?")