(keď si to prečíta, tak sa začne od smiechu natriasať na stoličke, jessssssss. ale dá mi za pravdu a keď si prečíta tú vetu, tak sa začne smiať ešte viac )
myslela som sladkosti od gerdy........................................................................................................................................................................... lama
@mm47 co Mattew, tvoje ego utrpelo ? a neviem sa rozhodnut medzi tebou a @fr4nk1 (pan kreativny ale martin kedze s tebou mam uz co to docinenia aj nazivo...
@n0win0u šak neboj, aj mne chvíľu trvalo, kým som to znovu pochopila
teda, tomu svojmu prvému odstavcu som už nepochopila, ale ten druhý je o tom, že keď je to anketa o najsexy chlopa, tak je asi logické, že si tu a tým pádom by si mohol vedieť, že prečo a ako si sa tu vyskytol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
To ako som sa tu ocitol?
@gerda !
čo tam do riti robím ja?
a chcem hlasovat viackrat! podporujem svojich kamaratov
(keď si to prečíta, tak sa začne od smiechu natriasať na stoličke, jessssssss. ale dá mi za pravdu a keď si prečíta tú vetu, tak sa začne smiať ešte viac )
btw nechapem
@pltka jasne ze nemam
@wladi ani ja nechapem
myslela som sladkosti od gerdy........................................................................................................................................................................... lama
pretože tu nie je @wewo a @zasovickovanasrnecka !
Ináč, vidno, že si to pozorovala chvíľu, lebo tú chýba neskutočne veľa nominácií
@SilviomilymojA5
@Zajko30
Zle si pozorovala, dievča.
ja tam mám byť
a ozaj spravte aj pre birdzáčky anketu nech je haluz
@ud3n4m4kr3l4 Mám celkom dobrú pamäť,ale na tvoj nick name som si musel vziať poznámkový blok.
@orfea2 meh
toto je najvtipnejšia anketa, akú som videl a ja som v nej (ROFL) tak díky
aj ja hlasujem za @burunduklukasko a @oaza , na tychto dvoch tu nema nikto
» www.birdz.sk/pages/fotka.php...
ja hlasujem tiez za burunduka. ten je rozhodne naj. aj za oazu by som hlasovala, ale nebudem. este sa mi rozmazna.
dal by som ho pred volebnú miestnosť aby ludia nevolili fica a KDH
@n0win0u netskaj ked tskam ja.. ale poviem ti pravdu, uz som prisiel na to, preco tu nie som..
lebo toto je o "najsexy" a ja som "najsexi" takze @hardcore 6hodin uplynulo ziada si to dalsiu anketu
a dufam ze sa mi hlasy pohrnu
@johnysheek ts !
a hlasovala som seriózne!
Ja tu mám viac chlapov, na ktorých...akoby som to povedala...proste s ktorými by som si dala povedať, ale neviem či to chcem napísať
Vzivote ma nikto nevidel , jak som sa tu ocitol ?
Bonitkááá
moji najsexi chlapci tú nie sú
ináč aby ste vedeli @zasovickovanasrnecka a saaamozrejme @hov ädo
ako inak
Vyhral si? (ROFL)
ja tam prečo chýbam? O.o
a ešte @n0win0u
padlo by pár faciek a všetko by bolo na poriadku
ty by si so svojou fackovacou metódou mohol vyhrať....všetko!
(ROFL) malapohroma to mala v stave
@schizoofrenik kludne sa pridaj ! myslim, ze 90% ludi ani nemali potuchy, preco sa v tejto ankete vyskytli
ale ty máš potuchy, však, @n0w ?
Tak nudila som sa , tak som si povedala prečo nekuknúť
Hanbíš sa za svoj titul?
teda, tomu svojmu prvému odstavcu som už nepochopila, ale ten druhý je o tom, že keď je to anketa o najsexy chlopa, tak je asi logické, že si tu a tým pádom by si mohol vedieť, že prečo a ako si sa tu vyskytol