No pridám len to, že to bude veľmi tesné a ževraj má Iveta Radičová veľkú možnosť vyhrať a pre Gašparoviča to budú teda ťažké dva týždne. Čo si myslíte vy? Popr. ako ste spokojný s výsledkom?
no ked vyhra ten stary semilny dedo, tak pojdem do *************** rovno si to hodim pod vlak alebo skocim z mosta. radsej zomriem ako tu zit, v takej stupidnej zaostalej primitvnej krajine kde volia takeho.........cloveka za prezidenta.
nechapem preco je slovensky narod taky sprosty! ved Gaspar Ivanovic je stary ()ujo, co nevie co rozprava a netusi co to je vlastny nazor. Take neurcite kecy viem rozpravat aj ja... ach jaj... nerozumiem.
OBČANIA, ZOBUĎTE SA!
"Myslim ze Gašpar Ivanovič by mal radšej kandidovať za prezidenta hlavy štátu na balkóne, a nie tu..."
Dúfam, že vyhrá Radičová, pretože niekoho, ako je Gašparovič, môže voliť iba človek, ktorý buď politiku absolútne nesleduje (kopec mladých ľudí, hej, veď sú aj lepšie veci) alebo potom hlupák, ktorý nevidí čo to je za človeka...
Podľa mna to vyhrá Gašparko. Aj keď je je to poriadný trút, dôchodcov ktorý majú prezidenta v hlave zakódovaného ako staršieho pána z fúzami je tu véééľmi veľa. Viď moja babička: Prezident by mal byť chlap a basta.
+ keď sa k nemu pridajú aj nejaký mladý, (najkôr podľa úsudku rodiča) víťazstvo zaručené.
Gašparovič sa teraz bude snažiť o získanie priazne voličov, ktorí v prvom kole volili Martinákovú a Mikloška, pretože ak by sa ich hlasy zrátali a všetky by šli Radičovej, tak to má vyhraté. Tí, čo volili komunistov (rátam sem aj Sidora, lebo je podporovaný KSS), neviem, či pôjdu do druhého kola. Buď sú to zarytí komančovia, ktorí vidia aj u Fica, že ten už má nejakú vlastnú formu komunizmu vymyslenú, takže jeho kandidátovi hlas nedajú alebo nepôjdu voliť alebo neviem. Melníkoví voliči pôjdu teraz voliť Gašparoviča.
Verím, že ale kopa nezúčastnených bola taký ten typ, čo si povedali, že veď Radičová sa dostane do druhého kola a pôjdu voliť potom (A) (síce kvôli nim mi úplne stískalo riť pri sledovaní predbežných výsledkov, keď som zistila, že Gašparovič nemá ďaleko od nadpolovičnej väčšiny)
Každopádne, Radičová nie je bez šance.
Odmietam mať ako reprezentatívnu bábiku a najvyššieho diplomata štátu klamára a prevracača kabátov. Vrchná svätá trojica v tom stačí.
nemam rad Gasparovica.....a este tie jeho rozhovory.....vracat sa mi chce........sa chvalil ze velmi vela spravil pre Slovensko.......no bol by som zvedavy ze co....
@grietusha ale prosim ta, ako sa mohlo cislo ludi, ktori volili Gasparovica blizit k nadpolovicnej vacsine, ked k volebnym urnam neprislo ani 50% opravnenych volicov?
Co sa tyka toho, ktori volici pojdu koho volit, dost tazko sa da spoliehat na to, ze by volici Martinakovej a Mikloska sli volit Radicovu v 2. kole, kedze ich kampan bola zalozena na kritizovani ako Gasparovica, tak Radicovej ci Fica (ehehe, Miklosko je frajer)
Chcel som len povedat, ze si myslim, ze vysledky tychto volieb budu velmi tesne a ja sam som zvedavy, ci na Slovensku konecne prevladne pocet rozumnych nad nerozumnymi. Kedze vlada aj prezident su zvoleni obcanmi, su ich zrkadlom. Sme naozaj taki hlupaci?
@cerwik k nadpolovičnej väčšine odovzdaných platných hlasov. ale teraz si ma dosť zaskočil a uvedomila som si, že by to mala byť nadpolovičná väčšina celkového počtu voličov. je tak?
mal sancu spravit nieco pre narod 4r nespravil nic, Bush aspon zdvihol ekonomiku ( sice vojnami ale dvihol, mal to dobre vymyslene). U nas Gasparovic nespravil nic take citelne pre obcanov ( aspon nie pre mna ). Preto podla mna by mal dostat sancu nieko iny... (ah ok prijal euro, neprijat ho je ......)
Hlavne by Radičová mohla prestať rozprávať tak ako by mala každú vetu nabiflenú(čo možno aj má). Kto vie, možno je to robot, ale stále lepšie ako Gašparovič.
Voliči Melníka a Sidora, možno aj tety Bollovej pôjdu voliť Gašparoviča, nakoľko kopa z nich to dávala tak, že v prvom kole dám toho, čo sa mi páči (vedec bol aj pre mňa prijateľnou voľbou) a zasa Voliči Martinákovej pôjdu voliť Radičovú. Otázkou je, čo s Mikloškom. Videl by som to tak, že polovica jeho voličov nepôjde voliť nikoho, lebo obaja sú pre nich moc liberálny. A druhá pôjde voliť Radičovú.
A ešte jeden detail. Sidora nevolili len "zarití komunisti" náhodou, odhliadnuc od toho, že kandidoval za KSS, sa mi ako kandidát veľmi páčil a aj jeho názory sa mi zdali byť rozumné. A tak to videlo dosť ľudí, čo som sa rozprával. Ja by som tipoval, že aj veľa voličov Gašparoviča by radšej volilo Melníka, alebo Sidora, ale báli sa straty hlasu.
inak si vsimnite statistiky (netusim kde su, ja som to len v telke videl ), ze aka vekova kategoria volila Radicovu a aka volila Gašpara. Radicova mala cca 40-45% ludi 18-35 rokov, 40-45% ludi 35-55 rokov a 10-15% ludi 55-viac rokov. A Gašpar to mal presne opacne. Taktiez co sa aj vzdelanosti tyka (vysledok krasne vidno, ze v okrskoch s najviac obyvatelmi - KE, BB a BA), ze Radicovu volili ti viac mudri, a Gaspara ti hlupi slovaci.
Ale sa mi velmi paci, ked sa pozriem na mapu, ze v podstate cele juzne zapadne slovensko (rozumej Madari) volili Radicovu Som rad ze to Tomas vymyslel tak dobre s tymi farbami (aj ked so skratkami volebnych okrskov sa sekol ). Len som sklamany zo svojho okresu, Trebisov, kde mame kopec madarov, ze sa to vyvynulo v prospech Gaspara
Bol som pesimista a veril som v Gasparovica, ale po vcerajsku je velmi pravdepodobne ze vyhra Radicova. Ak sa Mikloskove a Martinakovej hlasy preleju k Radicovej a HZDSaci nepojdu volit alebo nedaju hlas zradcovi ich strany tak je Gasparovic nahraty.
Súhlasím s Kat, Radičová je reprezentatívnejšia. A povedzme si na rovinu, nebolo už tých trapasov od súčastného prezidenta dosť? Veď nám robí hambu, akože nič v zlom, ale je to tak. A nech mi ukáže 10 pozitývnych vecí, čo spravil pre Slovensko, a potom ho pojdem voliť. Myslím si, že Slovensko potrebuje zmenu, a preto pôjdem aj po druhý raz voliť Ivetu Radičovú.
Som praviciar, som za radicovu. Ale ze by som bol uplne spokojny sa neda povedat. No uz nechcem pretekara co robi co ma nalinkovane od komunistickeho psa.
zvláštne ako je každý kto volí Gašparoviča považovaný za hlupáka. neviem prečo, ale vždy mi boli nesympatické výkriky z pravicového spektra o debilnosti tých a tých, o tom ako sú hlupáci tí a tí... (rovnako aj z ľavicového, ale v poslednom čase si to všímam hlavne zo strany pravičiarov, kde som skôr očakával racionálny pohľad a nezaujatosť. Nuž škoda)
Ale musím uznať, že tieto voľby sa ukázali ako učebnicový príklad demagógie a účelovej propgandy z oboch najsilnejších strán. osobne mi k dokonalosti chýbali klobásky a pivko zadarmo na nejakom tom mítingu (aspoň že pred parlamentnými volbami sa ich napakujem). Príde mi to trošku smiešne, ako silno sa to dokáže vyhrotiť, pri dnešnej situácií, keď sú obaja kandidáti viac menej prijateľný. Len akoby bolo už na Slovensku módou voliť "menšie zlo", ktoré dnes ale akosi absentuje...
Takže... nech žijú tieto voľby, ktoré ktokoľvek vyhrá, bude robiť to, čo každý pred ním. Takže len do toho, poďme si do debilov nadávať kvôli tomu že sa niekto breptne a jazdí závod do vrchu, podme si vlasy trhať lebo nám je nejaká pani nesympatická za to že je z sdkú, poďme si, aspoň virtuálne, papule porozbíjať lebo náš názor a pohľad je správny a dokonalý.
Ak vyhrá Radičová - bude to pohroma pre SVK. Čo na tej Radičovej vidíte??? Ja som aj pred 1.kolom bol názoru, že ani jeden z kandidátov sa nehodí na prezidentské kreslo. Ale to, že Gašparovič neurobil nič, neznamená, že si zvolíme Radičovú. Ale mne je to vlastne jedno: ja v 2.kole prejavím svoj názor a ak vyhrá Radičová, tak všetci uvidíte, ako skončí SVK. A je tiež zaujímavé, že Radičová vyhrala iba na juhu. Ktovie, čo slúbila Madarom (možno nejaké slovenské územia)...Na záver: Za Gašparoviča nebol žiaden krok vpred, ale za Radičovej budú iba kroky vzad. Vy tu môžte oslavovať Radičovú, ale ja som sa s nou stretol osobne a počul som jej zvrátené názory...
@ink keby bol gasparovic normalny a nebol by to taky chuj tak nic nepoviem ale ak ho podporuje mlady clovek (ktory by mal mat rozum ) tak sa mi to nezda a jedina moznost mi zostava ze ten clovek neni normalny alebo je s nim rodin a
no ako vravim, este aj tu ma stari semilni dedo priaznivcou. ale tak sk tak uz neriesim, odchadzam po skonceni skoli z tejto ******************** republiki raz a navzdi. a nikdy sa sem nevratim. a mozte sa tu vsetci hoc aj ******************. myslim v tejto bananovej republike, aj z .................
@15 ja som volil melnika a nemalo to nic s hzds, ani som nevedel, ze je odtial, volil som ho preto, ze je inteligentny, vedec uznavany vo svete a nema negativnu politicku minulost, dobra reprezentacna osoba podla mna a pojdem volit radicovu a nie gaspara ako si uviedla
@64 a co?! mas stym snad nejaki problem?! ja si mozem pisat ako chcem a teba je kkt potom. a ty zmrde zase nelez k nam do cz,lebo ako vydim mas brno v profiile, a to nieje na nejakom stupidnom sk.
@65 , po********* zvolen, bryndziary kde mate bryndzu?!
@64 lol..kura ide tu poucovat sa spametaj chlapce, a poucuj deti v skolke a nie mne, dobre?! ale tak si *********** sk tak chapem ze musis tu ******* do takich kktin.. a zijes v tej black hole menom ba
@hwoarang1 ty si nejaký chorý človek, hádam sa to vekom spraví (dúfam, inak by to bolo na zaplakanie, že také chúdence sprosté ako ty behajú po svete) a choď teda do sveta radšej, aj keď nezvolia "deda", lebo taký ako ty moc slovensku neprospejú
ludia co vam sibe - ste tu vsetci slovaci a pri zmysloch - ved radicovu hlavne podporuje SMK a platia jej kampan - ma madarske bilbordy a vyuzila to ze madari nemaju nikoho pri moci aktualne a chcu jej pomoct aby ona potom pomohla im - ked v druhom kole nepomoze Gasparovicovy - tak sa nie len na madarskych skolach budu ucit z madarskych knih.... nie som proti mensinam - nech je tu madarov kolko chce ale nech nerozhoduju o vedeni SLOVENSKA !!!!!
@73 gadza zvolenska, kde mate bryndzu?! zaostali primitivny stredoslovaci, nic viac, nic menej. teda...cest vynimkam. lebo aj tie su. mam v pici(az na vynimki) cele slovensko ,tak ti poviem. samozrejem....cest vynimkam. a vynimiek je tu viacej.
@75 i"am not slovak, i"am czech a z madarskou kartou tu ides operovat,OMFG to je fakt ubohe. ale tak...sk a nejaka diera tak co ine sa da cakat, ze?!
@hwoarang1 Neurážaj. Neurážaj ani mňa a neurážaj ani Slovákov ani Slovensko. Ak sa ti tu nepáči, choď naspäť do Česka. Alebo choď na nejaký český portál. Ako, o čo ti ide? Ťa to baví, urážať ľudí?
@81 ".....(az na vynimki)..." a "....cest vynimkam. a vynimiek je tu viacej." to je moja odpoved. takze ked som nieco alebo niekoho kritioval, urcite som nemyslel vsetkich a vsetko. to su tie "vynimki". tak laskavo nevytrhavaj z kontextu co som pisal. zadalsie....cela diskusia bola o volbach, a aj vznikla v noci ked vsetci cakaly na vysledki prveho kola. teraz nejdem rozoberat samotne volby, lebo cez vykend po druhom kole bude na to myslim dost prilezitosti(aj ked zvazujem ze sa k volbam nebudem uz viac vyjadrovat z ..istich dovodou). takze som urcite neurazal, a ani nemal v umysle urazit VSETKICH SLUSNICH A DOBRYCH SLOVAKOU A OBCANOU SLOVENSKA a SLOVENSKO. ked to tak vyznelo, tak SA OSPRAVEDLNUJEM. tu islo len o volby a z tym suvisiace veci. myslim ze po najnovsich udalostiach ,priamo suvysiacich z volbami a volebnou kampanou, je kazdemu rozumnemu cloveku jasne,preco nechcem aby bol hlavou statu kandidat vladnej koalicie.
a nie, nebavy ma urazat. a na ceskich portaloch ma nabavy vecne obhajovat a zastavat sa slovakou.( pravdu povediac, aj ked niesom slovak, ale z niektorich nazorou tam mi je dost spatne.)lebo niektorim ludom unas v cechach, sa niektore veci nedaju vysvetlit asi vobec. zial. a ja napriek tomu sa budem zastavat slusnich a dobrich ludii, nech bi boli odkialkovek. este raz.. ked sa to niekoho dotklo co som pisal tak sa osprevedlnujem.
Moderná, slušná, čistá minulošť, úprimná, otvorená, má víziu, nie je slúžkou vládnej moci R. Fica atď...
Gašparovič? No... volia ho najmä starší proletárkovia, s ktorými sa už nedá nič začať... A sú tam ešte ľudia omámení národnou a sociálnou demagógiou, bludmi...
Skutočnosť je taká, že Gašparovič je jedna sivá myšička... je to politický chameleón bez názorov, bez hodnôt, bez vízie... Neponúka nič, nerobí nič, prisluhoval Mečiarovi, teraz slúži Ficovi... Je to smiešna figúrka, ktorá si túži zachovať sloje privilégiá... Krajina si zaslúži viac... Správna a normálna časť krajiny volí určite RADIČOVÚ.
@76 keď už ma chceš urážať, rob to aspoň gramticky správne...si ubohý a držím sa názoru, že je dobré keď chceš ísť preč odtiaľto, o jedného debila menej, a nepoužívaj na Slovensko skratku SK (Slovenská koruna), ale nauč sa aspoň, že je to SR (Slovenská Republika, rspkt Slovac Republic) a to nehovorím o podložení urážlivých tvrdení normálnymi argumentami a nie nadávkami
@85 SK- pozri si na autach aka je skratka slovenska a tam uvydis SK a nie SR. je len SRB a to je srbsko. dalej, gramatiku si nechaj. na to je skola a nie internet kde si kazdi pise ako chce. no a debil si tu jedine ty. ale tak bryndziari tak neriesim. dobre ze ke vyhrali, a poslali vas tym z 8-2 tam kde patri si zacal ty prvy domna skakat, tak ja som na to len reagoval. ci uz primerane alebo nie. ale tak co mate vo zvolene?! nic!! uz aj v BB vas maju pokrk. este by som ti daco napisal ale to by som odost prekrocil ramec slusnosti, a k tomu sa ja neznizim. nestojis mi zato.
@84 si to precitaj viac krat ked si tomu nerozumel co v @82 pisem.
niektori ludia su asi dost obmedzeny, ked reaguju na moje stare komentare co som pisal. ale ze v najnovsich to vysvetlujem a ospravedlnujem sa tak to uz asi nevidia. no fakt ubohe. ci skor obmedzen ked mam pouzit spravnejsi vyraz.a pod *********** sa da predstavit hocico. len niektori ludia radi davaju tam to, co som ani nenapisal. a neviem ale vo zvolene si asi myslia podaktori ze, su hlavne mesto slovenska a su prezidentmy ci co ale tak zvolen kde nic nieje len ta bryndz aj ked ja bryndzove haluski rad ale bryndzu len z liptova LM 4EVER
a ked sme uz pri tich mestach. ja zato nemozem ze v kriminovinach na jojke je napriklad nitra skoro kazdi druhy den spominana. a urcite nie v dobrom. ako mne je jedno kto je z akeho mesta, kim sa nezacne doticni clovek navazat domna. potom mi to uz jedno nieje.
Tak skvele sa na tebe smeje a zabáva, si hotová delikatesa pre fajnšmekrov ako ja a tunidlo, ak nechceš byť zdrojom našej dlhodobej alternatívnej zábavy tak by si si mal zbaliť hračky z pieskoviska a odísť : )
@92 no ja sa zabavam na tebe a tebe podobnich. hracki zbal si ty a odit. co ako tu ides poucovat?! kto ako si ze tu ides robit mudreho aj z ostatnimi?! ahaa, komplexi. no chapem, mas 19-20 a myslis si ty a tebe podobne pripadi ze ste najmudrejsi a ty najspravnejsi pod slnkom. co tak si zalozit nejaku politicki stranu a tam mozes svoje nazory prezentovat. a ps. aj adoolfovi sa na zaciatku smialy, ale potom sa uz nesmialy. potom uz im do smiechu nebolo.
@93 viac sa k tvoji ubohim kktskim narazkam, ako pisem uz viac vyjadrovat nebudem. ked si taki dementny a prispevok @82 si si neprecital, alebo nepochopil, alebo mas pocit ze silou mocou tu musis prezentovat svoje hlupe a trapne narazki na to ako pisem.tak ja nemam dalej dovod ti tu nieco vysvetlovat.
Nehraj sa na neviniatko, myslím, že každému je jasné, že hlúpostí si napísal najviac ty, každé druhé slovo je neodôvodnená nadávka, občas spojená s mestom či regiónom, z ktorého človek pochádza a miliónom rehotavých smajlov ako by to, čo tliachaš o Zvolene a pod. bolo vtipné
Keď sa nevieš trocha krotiť a slušne správať, tak si to aspoň priznaj a zbytočne nemudruj
@95 no k tvojim hlupostiam sa vyjadrovat uz viac nemienim, ale tak nitra a kazdemu je jasne co za magory v nitre byvaju, cest vynimkam. takze nitran, staraj sa o kktsku nitru a nie oto co pisem. tak isto aj dalsi kkti co nemaju co riesit iba tu kktini. nech si najprv "pozametaju" useba doma, v svojom okoli, a v svojich stupidnich mestach. a nie to co ja pisem. o slusnosti pis a hovor niekomu inemu!!! ja som sa kkt nezacal tu donikoho navazat prvy!! tak netrep kktini chlapce.
inac sa mi to zda alebo je vo vekovej kategorii 18-19 rokou 99% majstrou sveta, dokonalich ludi a dokonalimi nazormi?! no nemyslim, ale tak zrejme v tom veku fetuju osto cest tak sa to da pochopit. tak isto ked sa ja vyjadrim k volbam a nejaki obmedzeny dement zacne riesit to ako ja pisem. cista magoria.
@ink@tunidlo@aplynus pani kaslite uz na to, nema to vyznam, obraz si z prispevkov urobi kazdy sam, ja som sa dalej uz radsej nevyjadroval, nemalo by vyznam podporovat flame a je pod moju uroven snazit sa konstruktivne hadat s niekym takym a to, ze uraza cele mesto len svedci o jeho trapnosti a zjavne nepochopil pojem diskusia
kks....sak niektori tu pisete akokeby ste poslednych 5 rokov zili v brutalnom komunizme...=D sa uvedomte....sak radicova je falosna umelinka co sa tvari jak svatica...vsetky tie jej veticky co dava su ako z ucebnice spravneho o.ebavaca.....
Lebo pokial viem tak komunizmus este nikdy nikde nebol, cize neviem preco to pouzivas ako urazku.Komunizmus je predstava idealnej beztriednej spolocnosti v ktorej nie su peniaze, ziaden byrokraticky aparat, o vsetkom rozhoduju ludia a ani stat prakticky neexistuje.
@101 tebe som jak vydim krivdil ,tak sorry. a len dodam..pozri sa ocom bola tema, ved bola o volbach, tak naco poniektori riesia ako pisem, nechapem.
@100 teraz slusne. myslis ze ma bavi sa hadat?! nie. ale tak naco riesia poniektori ako pisem. ved som sa len vyjadroval k volbam. k nicomu inemu. ok, nebudem uz viac nadavat.sorry
@102 sorry. tak som to nemyslel. len tema bola volby no.
No, Gašparovičovi sa v debate podarilo vypotiť "Ja nikomu nesľubujem autonómiu" odkazujúc tak na hlúpe obvinenia Radičovej zo strany SNS, čo také hovorí Radičová, že prekonáva napríklad aj takéto zavádzanie?
myslim ze ked vyhra sucastny prezident.nic sa nezmeni. ja len dufam ze nevyhra. uz len koli veciam, ktore zacali vytahovat jeho podporovatelia z vladnej koalicie. len pripomeniem "meciarovu eru" kde bol sucastni prezident jeden z hlavnich predstavitelou tej doby. nato sa jaksi zabuda. a sns, ktore ako povedal jej lider "prerozdelovalo" oborovske majetky za "meciarovej ery" bi radsej maly bit ticho, a nie kritizovat radicovu. lebo oni nemaju ziadne pravo, potom co rozkradali stat, niekoho vobec v politike kritizovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
nechapem preco je slovensky narod taky sprosty! ved Gaspar Ivanovic je stary ()ujo, co nevie co rozprava a netusi co to je vlastny nazor. Take neurcite kecy viem rozpravat aj ja... ach jaj... nerozumiem.
OBČANIA, ZOBUĎTE SA!
"Myslim ze Gašpar Ivanovič by mal radšej kandidovať za prezidenta hlavy štátu na balkóne, a nie tu..."
Howgh.
inac dufam ze zen stary senilny dedko uz zalezie do hrobu
+ keď sa k nemu pridajú aj nejaký mladý, (najkôr podľa úsudku rodiča) víťazstvo zaručené.
Verím, že ale kopa nezúčastnených bola taký ten typ, čo si povedali, že veď Radičová sa dostane do druhého kola a pôjdu voliť potom (A) (síce kvôli nim mi úplne stískalo riť pri sledovaní predbežných výsledkov, keď som zistila, že Gašparovič nemá ďaleko od nadpolovičnej väčšiny)
Každopádne, Radičová nie je bez šance.
Odmietam mať ako reprezentatívnu bábiku a najvyššieho diplomata štátu klamára a prevracača kabátov. Vrchná svätá trojica v tom stačí.
Co sa tyka toho, ktori volici pojdu koho volit, dost tazko sa da spoliehat na to, ze by volici Martinakovej a Mikloska sli volit Radicovu v 2. kole, kedze ich kampan bola zalozena na kritizovani ako Gasparovica, tak Radicovej ci Fica (ehehe, Miklosko je frajer)
Chcel som len povedat, ze si myslim, ze vysledky tychto volieb budu velmi tesne a ja sam som zvedavy, ci na Slovensku konecne prevladne pocet rozumnych nad nerozumnymi. Kedze vlada aj prezident su zvoleni obcanmi, su ich zrkadlom. Sme naozaj taki hlupaci?
Ja by som to videl trochu inak.
Voliči Melníka a Sidora, možno aj tety Bollovej pôjdu voliť Gašparoviča, nakoľko kopa z nich to dávala tak, že v prvom kole dám toho, čo sa mi páči (vedec bol aj pre mňa prijateľnou voľbou) a zasa Voliči Martinákovej pôjdu voliť Radičovú. Otázkou je, čo s Mikloškom. Videl by som to tak, že polovica jeho voličov nepôjde voliť nikoho, lebo obaja sú pre nich moc liberálny. A druhá pôjde voliť Radičovú.
A ešte jeden detail. Sidora nevolili len "zarití komunisti" náhodou, odhliadnuc od toho, že kandidoval za KSS, sa mi ako kandidát veľmi páčil a aj jeho názory sa mi zdali byť rozumné. A tak to videlo dosť ľudí, čo som sa rozprával. Ja by som tipoval, že aj veľa voličov Gašparoviča by radšej volilo Melníka, alebo Sidora, ale báli sa straty hlasu.
www.zlyprezident.sk
www.zlyprezident.sk
www.zlyprezident.sk
www.zlyprezident.sk To je najvacsi blb jakeho som kedy videl.
(a este jaky sebavedomi : "ja som vedel ze vyhram " ..... " nieee preco by som sa mal obavat protikandidatky radicovej " ) no proste CH*J
Ale sa mi velmi paci, ked sa pozriem na mapu, ze v podstate cele juzne zapadne slovensko (rozumej Madari) volili Radicovu Som rad ze to Tomas vymyslel tak dobre s tymi farbami (aj ked so skratkami volebnych okrskov sa sekol ). Len som sklamany zo svojho okresu, Trebisov, kde mame kopec madarov, ze sa to vyvynulo v prospech Gaspara
a uznajme, ze Radicova je reprezentativnejsia...drzim jej palce...
aj ked skor na severe krajiny to tipujem tak,ze kazdy bude volit Mr. Gaspara...
Ale musím uznať, že tieto voľby sa ukázali ako učebnicový príklad demagógie a účelovej propgandy z oboch najsilnejších strán. osobne mi k dokonalosti chýbali klobásky a pivko zadarmo na nejakom tom mítingu (aspoň že pred parlamentnými volbami sa ich napakujem). Príde mi to trošku smiešne, ako silno sa to dokáže vyhrotiť, pri dnešnej situácií, keď sú obaja kandidáti viac menej prijateľný. Len akoby bolo už na Slovensku módou voliť "menšie zlo", ktoré dnes ale akosi absentuje...
Takže... nech žijú tieto voľby, ktoré ktokoľvek vyhrá, bude robiť to, čo každý pred ním. Takže len do toho, poďme si do debilov nadávať kvôli tomu že sa niekto breptne a jazdí závod do vrchu, podme si vlasy trhať lebo nám je nejaká pani nesympatická za to že je z sdkú, poďme si, aspoň virtuálne, papule porozbíjať lebo náš názor a pohľad je správny a dokonalý.
vyrok o tych slubenych madarskych uzemiach moze vyjst len z chorej hlavy a preto dufam, ze si to nemyslel vazne
» aktualne.centrum.sk/domov/prezident...
» video.joj.sk/videa/reportaz-...
@15 ja som volil melnika a nemalo to nic s hzds, ani som nevedel, ze je odtial, volil som ho preto, ze je inteligentny, vedec uznavany vo svete a nema negativnu politicku minulost, dobra reprezentacna osoba podla mna a pojdem volit radicovu a nie gaspara ako si uviedla
myslim ze toho je dost v skole a ked nekdo chatuje tak je to uplne jedno .....
@65 , po********* zvolen, bryndziary kde mate bryndzu?!
@75 i"am not slovak, i"am czech a z madarskou kartou tu ides operovat,OMFG to je fakt ubohe. ale tak...sk a nejaka diera tak co ine sa da cakat, ze?!
Právo kritizovať majú len ľudia, ktorí prejdú gramatickým testom?
Čo čítaš je tvoja vec, ale mám pocit, že si spomínal "právo kritizovať"
@hwoarang1 Neurážaj. Neurážaj ani mňa a neurážaj ani Slovákov ani Slovensko. Ak sa ti tu nepáči, choď naspäť do Česka. Alebo choď na nejaký český portál. Ako, o čo ti ide? Ťa to baví, urážať ľudí?
a nie, nebavy ma urazat. a na ceskich portaloch ma nabavy vecne obhajovat a zastavat sa slovakou.( pravdu povediac, aj ked niesom slovak, ale z niektorich nazorou tam mi je dost spatne.)lebo niektorim ludom unas v cechach, sa niektore veci nedaju vysvetlit asi vobec. zial. a ja napriek tomu sa budem zastavat slusnich a dobrich ludii, nech bi boli odkialkovek. este raz.. ked sa to niekoho dotklo co som pisal tak sa osprevedlnujem.
Moderná, slušná, čistá minulošť, úprimná, otvorená, má víziu, nie je slúžkou vládnej moci R. Fica atď...
Gašparovič? No... volia ho najmä starší proletárkovia, s ktorými sa už nedá nič začať... A sú tam ešte ľudia omámení národnou a sociálnou demagógiou, bludmi...
Skutočnosť je taká, že Gašparovič je jedna sivá myšička... je to politický chameleón bez názorov, bez hodnôt, bez vízie... Neponúka nič, nerobí nič, prisluhoval Mečiarovi, teraz slúži Ficovi... Je to smiešna figúrka, ktorá si túži zachovať sloje privilégiá... Krajina si zaslúži viac... Správna a normálna časť krajiny volí určite RADIČOVÚ.
» tv.birdz.sk/telka/zmaryan/p...
Aha, teda keď napíšeš, že Slovensko je ******* krajina, plná ******* *****, teda až na výnimky, tak to je akože v pohode?
@85 SK- pozri si na autach aka je skratka slovenska a tam uvydis SK a nie SR. je len SRB a to je srbsko. dalej, gramatiku si nechaj. na to je skola a nie internet kde si kazdi pise ako chce. no a debil si tu jedine ty. ale tak bryndziari tak neriesim. dobre ze ke vyhrali, a poslali vas tym z 8-2 tam kde patri si zacal ty prvy domna skakat, tak ja som na to len reagoval. ci uz primerane alebo nie. ale tak co mate vo zvolene?! nic!! uz aj v BB vas maju pokrk. este by som ti daco napisal ale to by som odost prekrocil ramec slusnosti, a k tomu sa ja neznizim. nestojis mi zato.
Hej, lebo človek je človekom podľa toho, v akom meste žije, samozrejme ...
niektori ludia su asi dost obmedzeny, ked reaguju na moje stare komentare co som pisal. ale ze v najnovsich to vysvetlujem a ospravedlnujem sa tak to uz asi nevidia. no fakt ubohe. ci skor obmedzen ked mam pouzit spravnejsi vyraz.a pod *********** sa da predstavit hocico. len niektori ludia radi davaju tam to, co som ani nenapisal. a neviem ale vo zvolene si asi myslia podaktori ze, su hlavne mesto slovenska a su prezidentmy ci co ale tak zvolen kde nic nieje len ta bryndz aj ked ja bryndzove haluski rad ale bryndzu len z liptova LM 4EVER
Hej, keď ťa človek skritizuje, tak je magor, lebo je zo Zvolena, tak nejak si to chcel povedať?
Tak skvele sa na tebe smeje a zabáva, si hotová delikatesa pre fajnšmekrov ako ja a tunidlo, ak nechceš byť zdrojom našej dlhodobej alternatívnej zábavy tak by si si mal zbaliť hračky z pieskoviska a odísť : )
Hele, když máš problém se slovenštinou, můžem se taky bavit v češtině.
@92 no ja sa zabavam na tebe a tebe podobnich. hracki zbal si ty a odit. co ako tu ides poucovat?! kto ako si ze tu ides robit mudreho aj z ostatnimi?! ahaa, komplexi. no chapem, mas 19-20 a myslis si ty a tebe podobne pripadi ze ste najmudrejsi a ty najspravnejsi pod slnkom. co tak si zalozit nejaku politicki stranu a tam mozes svoje nazory prezentovat. a ps. aj adoolfovi sa na zaciatku smialy, ale potom sa uz nesmialy. potom uz im do smiechu nebolo.
@93 viac sa k tvoji ubohim kktskim narazkam, ako pisem uz viac vyjadrovat nebudem. ked si taki dementny a prispevok @82 si si neprecital, alebo nepochopil, alebo mas pocit ze silou mocou tu musis prezentovat svoje hlupe a trapne narazki na to ako pisem.tak ja nemam dalej dovod ti tu nieco vysvetlovat.
Nehraj sa na neviniatko, myslím, že každému je jasné, že hlúpostí si napísal najviac ty, každé druhé slovo je neodôvodnená nadávka, občas spojená s mestom či regiónom, z ktorého človek pochádza a miliónom rehotavých smajlov ako by to, čo tliachaš o Zvolene a pod. bolo vtipné
Keď sa nevieš trocha krotiť a slušne správať, tak si to aspoň priznaj a zbytočne nemudruj
Alpyn mal fakt pravdu, ehm, dnešok patrí tebe
Presvedčil si ma, máš pravdu.
Ako si napísal, "hracki zbal si ty a odit", tak sa radšej poberám.
Mimochodom, chceš spraviť to čo Adolf, aby sa Ti už potom nik nesmial?
Co je to ten brutalny komunizmus?
Lebo pokial viem tak komunizmus este nikdy nikde nebol, cize neviem preco to pouzivas ako urazku.Komunizmus je predstava idealnej beztriednej spolocnosti v ktorej nie su peniaze, ziaden byrokraticky aparat, o vsetkom rozhoduju ludia a ani stat prakticky neexistuje.
@100 teraz slusne. myslis ze ma bavi sa hadat?! nie. ale tak naco riesia poniektori ako pisem. ved som sa len vyjadroval k volbam. k nicomu inemu. ok, nebudem uz viac nadavat.sorry
@102 sorry. tak som to nemyslel. len tema bola volby no.
No, Gašparovičovi sa v debate podarilo vypotiť "Ja nikomu nesľubujem autonómiu" odkazujúc tak na hlúpe obvinenia Radičovej zo strany SNS, čo také hovorí Radičová, že prekonáva napríklad aj takéto zavádzanie?