No neviem ešte, či to niekde @frez a @murcatko už oznámili, ale nakoľko sa niekto chystá robiť stretko aj v Nitre a chcel by to aj v našom dátume, tak som to tam oznámila, že ja, murcatko a frez ho robíme...
@wera55555 prepáááč ale babka by mi to fakt ze neodpustila kebyze tam niesom aa so @semonique je to taka nasa akcia spýtam sa máti a kebyze je to vtedy tak skusim babku dako obmekčit abo nepojdeme so semonique
jebe vam s tymi stretkami...mali by sa robit iba oficialne nech to za nieco stoji a nie taketo, typu : "a ja som sa s niekym bavila o tom, tak to zorganizujeme!!"
@peter_piper nie nejebe, a toto stretko bude na sto percent, a dúfam sa aspoň vyrovná minulému stretku v Trnave... ale ako, murcatko vždy niečo dobré vymyslí, takže nebude nuda určite
@fxx@29 nie nstoja, lenže ty nemôžeš na stretku len tak stáť a čakať že sa ti niekto prihovorí....každý okrem teba hovorí že to predchádzajúce bolo medzi najlepšími...
kedze na minule som cel ist ale z vaznych dovodov som sa nemohol dostavit v cas, tak teraz by som sa tam rad ukazal (ak ovsem nebudu dalsie vazne dovody ) , ale viete jako stale niekde lietam tak neviem takto dopredu povedat... tak mozno den predtym sa vyjadrim jasne
@rookie uz sa o tom raz debatovalo, hadam nechces aby ludia zo zapadu organizovali stretka na vychode... nikto ti nebrani zorganizovat stretko v Martine, my nemozme za to ze si to neviete dohodnut alebo cakate ne niekoho ineho...
@wera55555 ja chcem ísť tiež!!! prečo ste ho vy hnusáci neurobili skor? A ja sa domov vrátim až 28! ja sa nikdy nedožijem birdzstretka ... Veri, ale dobrý nápad ho znovu zorganizovať. Chcem tak velmi prísť...
@goth111 ach ja to uplne chapem.... nechcem aby ste VY organizovali stretko akoze nase...ale ide o to ze tu v martine by nas zasa vela nebolo naozaj a keby som to organizovala ja tak uprimne-zrutilo by sa to
No ako sme sa už dohodli konečne, ja, @murcatko a @frez Vás budeme čakať pred ŽELEZNIČNOU STANICOU O 14,00 Budeme čakať až do 14,15, a potom pôjdeme smerom na MAX sa občerstviť, a odtiaľ pôjdeme peši na Kamenáč( je tokúsok za Trnavou, je tam pekne, tráva, jazero, drevené ihrisko a pohostinstv Potom bude návrat okolo 17,30, kde potom bude voľný program, môžeme ísť napríklad opäť na mestskú vežu, alebo do amfiteátra a o 19,00 bude koniec stretka
Všetko je zatiaľ zhruba, okrem času kedy sa stretávame, a tento program zhotovil @murcatko
Sakra prave som sa vratil z Chorvatska, uplne som na to zabudol, ale kedze som hlavny iniciator, samozrejme, ze tam pojdem a dufam, ze nas bude co najviac a zahrame si nejake hry spolu, nech je haluz .
čauko decká ja by som tiež rada prišla ak teda môžem a privítate ma lenže neviem či sa dostavím na čas lebo mám súťaž a netuším dokedy bude trvať...vo štvrtok dám info či pôjdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Prišli by ste?
take stretka stoja za hovno
@letec a ty nejdeš tam na tu chatu??
no ja tam pojdem len ak tam pojde jeden z mojich dvoch ludi..
buď @boxer161 abo @hangtime11 abo ktokolvek, koho poznam viac ako jeden den...
Iba ak mi niekto preplatí cestu
bože dožiješ sa,veď si tu len mesiac, dva
no skoda sal by som ale je to moc daleko no ludia potom mi dajte vediet ako bolo dik.
no ja sa ešte musím dohodnúť s @murcatko , ale nejak mi neodpisuje..ale pravdepodobne o 15,00
@goth111 @sweetdream @mirkova
No ako sme sa už dohodli konečne, ja, @murcatko a @frez Vás budeme čakať pred ŽELEZNIČNOU STANICOU O 14,00 Budeme čakať až do 14,15, a potom pôjdeme smerom na MAX sa občerstviť, a odtiaľ pôjdeme peši na Kamenáč( je tokúsok za Trnavou, je tam pekne, tráva, jazero, drevené ihrisko a pohostinstv Potom bude návrat okolo 17,30, kde potom bude voľný program, môžeme ísť napríklad opäť na mestskú vežu, alebo do amfiteátra a o 19,00 bude koniec stretka
Všetko je zatiaľ zhruba, okrem času kedy sa stretávame, a tento program zhotovil @murcatko