AKO mam schudnut z prs? Uz som zufala, pri sporte co robim sa stym proste existovat neda ...kardio nic, strava nic..mozem schudnut z celeho tela ale z hrudnika dole nejde uz neviem co mam robit
@bebekex ja viem, nieje to fer voci inym ale ja vazne v mojej situacii by som radsej bola plocha ako letisko @tecumseh 3 musim nosit !! 3 !! Vies ake to je ? HROZNE
@erjedna velka blbost ze ked sa chlap narodi ako zena zato ze chcem sportovat a sport ma naplna najviac a robim vsetko preto a tie prsia mi jednoducho zavadzaju som chlap?
@tecumseh keby viem ze budem pokracovat v sporte v blizkej aj dalekej buducnosti tak realne nad tym aj rozmyslam ale zatial hladam prirodne cesty ako sa toho aspon z casti zbavit
Ja som mala opacny problem vzdy som schudla len z prs a z nicoho ineho tak co je lepsie?mat kozy a mat fajn postavu,alebo nemat kozy a mat este aj nahovno postavu
Co ti jebe načo chceš mať menšie kozy snaž sa mať užší pás ale kozy a rit musia byť každá chce mar co najväčšie kozy to je jak keby sa chlap pýtal ze jak schudnúť na bicepse a tehlickach na bruchu
Inak všetkým tuná, čo uprednostňujú svoje nutkanie čumieť na ženské pred ich vlastným zdravím a pohodlím, by som priala, aby im do rána narástli také prsiská, že sa nebudú môcť ani len vykotúľať z postele, čo by hovorili potom.
Cosi, neznasam sport a mam male kozy totalny opak ved mne sa zda ze su nejake cviky ktore by ich mali zmensovat, skus pozret na nete aspon nam daco take v skole v posilke vraveli co je na tom pravdy uz neviem
ja nepochopím tie debilné sexistické komentáre, ktoré tu zaznievajú od pravdepodobne totálne nevybúrených kreténov, ktorí pravdepodobne absolútne netušia čo je to nosiť na prsiach možno aj niekoľko kilovú záťaž... Proste chce holka robiť šport, ktorý ju baví, je to jej vášeň, možno aj profesionálne a tu počúvať len "šak si nechaj cicky" "kozy to musí baba mať". Prirovnávať to k schudnutiu na bicepsoch či tehličkách je ťažké wtf... Ja netuším či sa ti dá z pŕs schudnúť normálnou cestou. Prípady zo športu čo na to išli inak, trebárs Simona Halep (rumunská tenistka) si dala zmenšiť prsia cca 2 roky dozadu (kvôli obmedzenému pohybu, únave, záťaži na chrbticu) a teraz je svetová štvorka
podla fotiek ich mas "male".. oproti sportovkynam co ja poznam, a hraju tenis, futbal a nosia len jednu sportovu podprsenku tak sa nestazuju moc na to, ze im "skacu".. len si treba kupit spravnu podprsenku.. chrbat ta bude boliet tak ci tak, to nezmenis..
@mechiha atletika @glamorous kludne by som ti sem hodila fotku kde fakt vidno ako som na tom ale nejdem to robit s pochopitelnycn dovodov @studo zena proste musi mat kozy inak je chlap, logika dnesnej doby @legetrg to iste co som napisala tuto babe hore @ajus19 moj chalan je tiez atlet a presne to chape a vie ze mi to vadi @mielikki tak presne !!!
mozno ti prebyva mnozstvo tuku nad mnozsvtom svalstva, lebo neexistuju velke zenske prsia, ked ma zena viac svalstva ako tuku (teda velke ako velke, ked neberie steroidy, bude tam mat aj velky sval namiesto prs ) a tym nevravim, ze si tucna alebo co, ale proste aj chudi ludia moze mat stale dost velku mieru tuku oproti svalstvu a ak vravis, ze nevies schudnut z prs, tak by som skusila nejake silovejsie cviky zamerane na svalovu hmotu (kedze prsia su tvorene tukom hlavne )
a dost realne je aj to zmensenie a nie som si ista, ci to zenam, co maju poobne problemy nerobia zadarmo, najma po porode, jedna osoba z mojho okolia tento zakrok tusim ma
Môj názor, o pár rokov ked skončíš so športom budeš rada že máš také vemená, chalanom sa to páči. Inak ak sa tým športom reálne plánuješ živiť- tak si dal do google Simona Halep. rumunská tenistka, dala si ich zmenšil chirurgicky a dnes je v prvej päťke na svete.
...ale neber to v zlom len mi to..proste nejde do hlavy keď ja mám teraz tiež Bčka (teraz hovorím lebo som začala brať tabletky tak sa mi zväčšili) a pri športe mi vôbec nevadia, hlavne nosím do fitka topy ako máš ty v @20 a nemôžem sa sťažovať, preto mi to fakt príde ako trolling
@glamorous Ccka mam bez push-up tu ide o to ze fitko je nieco ine ako behat prekazky, skakat dialku, behat 800m atd atd ...tak ti poviem profesionalne atletky nemaju ziadne kozy, ziadne ...a uz takto medzi babami superkami co beham tak mam oproti nim bengy...od najmenej 3 trenerov som pocula ze moja perspektiva sa z casti stratila narastenim hrudnika ..ja neziadam aby ste ma hodnotili len sa pytam na radu ..aj keby mam 75B uz je na mne ci z nich chcem zhodit alebo nie..keby nesportujem som spoko ale v mojom pripade to je na pritaz a ked mi neveris kludne ti poslem fotku ...neviem si dat rady no
Vidim, ze sa v tomto threade zisla slusna banda kokotov.
Som si preletel tvoj profil a vidno, ze sa sportu venujes, lebo ta bavi a dava ti zmysel. Za to mas moj respekt. A zaroven priklad pre vsetky slonice birdzu, ze ked clovek chce, tak moze schudnut aj pribrat aj cokolvek co si zmysli...a ze ked niekto schudne tak nemusi automaticky schudnut z prs.
Neviem ti moc poradit, jedine ako tu uz spominal niekto, skusit nejake alternativne (kvalitnejsie) sportove podprsenky. Kazdopadne nerob nic drasticke, lebo o 3-5 rokov mozno zas budes rada, ze mas prsia ake mas.
@mardzi93 tak nejak a @21 som odpovedala potom nizsie @carpathian vdakabohu za teba ze jediny chapes ze sportovat a chodit do fitka je nieco ine a ked ma to bavi tak sk za tym idem...a ako som pisala uz vyssie keby viem na 100% ze v buducnosti ma bude zivit sport tak to riesim aj tym zmensenim ale teraz hladam skor tie prirodne cesty
Nič sem nemusíš dávať, žiadne fotky aby videli, že ich máš také aké vravíš. Ak vravíš, že ti to vadí, tak ti to vadí, to, že oni neveria je nepodstatné. Ale neviem či sa to dá takto, ak áno, tak asi to nebude o veľa, to by si asi musela schudnúť poriadne a to by bolo z celého tela. No ja nie som expert, píšem len čo si myslím.
@likjul urcite sem taku fotku davat nebudem ved sama najlepsie viem, jedine co som chcela je nejaka rada .. no ja si myslim to iste ale keby schudnem z celeho tela tolko tak by ma uz nebolo vidno lebo som pomerne chuda len na hrudniku mam k mojej postave az moc velku tarchu ...no asi sa stym len naucit zit
Môj názor je taký. Tí čo hovoria, že nedávaj si ich zmenšovať, lebo v budúcnosti za nimi možno budeš smútiť, tak na toto dokážem iba povedať, že ak ty vieš, že šport a atletika je tvojou budúcnosťou, tak nemaj žiadne predsudky, a choď za svojím snom, proste za svojou budúcnosťou. Ak už budeš mať ťažké problémy s chrbtom, tak to si už ani nezašportuješ, alebo zašportuješ, ale na úkor bolesti a už si nebudeš užívať šport s úsmevom na perách. Radím ti, rob ako ty cítiš! A vykašli sa na názory: "šak si ich mala také fajné, teraz sú malé" .. Veľa šťastia v kariére, držím palce aby si sa dobre rozhodla
Veronca17--- možno si misliš že som trocha divný ale mne pripadajú malé prsia viac sexy ako tie veľké ak by som bol tvoj frajer nevadilo by mmi kebi si si ich dala zmenšiť.
@husky ja rozhodne nemám trojky kozy, ale úplne to chápem, a tiež súhlasím s názorom že je rozidel ísť do fitka cvičiť s činkami a pod ke robíš pomalé pohyby ako robiť atletiku ako veronca
Ad zmensenie prs. Urcite by som to na tvojom mieste nerobil len z estetickych/praktickych dovodov. Ja viem, venujes sa sportu atd, ale ziadna operacia nie je 100% bez rizika a riskovat nejake zdravotne tazkosti nech uz je dovod akykolvek podla mna nie je rozumne. Navyse pri operacii sa moze stat, ze sa poskodia vsetky mliekovody a teda uz nikdy nebudes moct kojit, resp len s tazkostami. Takze treba zvazit aj to, ci chces mat v buducnosti deti a ci chces do nich pchat nejake umele hluposti, alebo materske mlieko.
Tych prirodzenych metod asi vela nebude a ak hovoris ze vydaj energie je vacsi ako prijem a aj tak schudnes zo vsetkeho len nie z prs, tak s tym nic neurobis. Genetikou zial este nevieme ohybat ako by sme chceli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
akoze..nesmejem sa tebe a tvojmu problému...len tomu zivotnemu paradoxu
@tecumseh 3 musim nosit !! 3 !! Vies ake to je ? HROZNE
Skús
@tecumseh 3 dresy nosim ..nazivo to je ine ...
toto su velke prsia? ok
Ale prirodzene schudnuť to nejde, tak isto ako zvačšiť.
na bolesti chrbtice skus jogu a pilates mozem len odporucit
mam taky pocit ze ak by sa mi podarilo schudnut tak 5-6 kg, tak by to od krku dole vyzeralo rebro rebro rebro rebro bradavka rebro rebro rebro
@glamorous kludne by som ti sem hodila fotku kde fakt vidno ako som na tom ale nejdem to robit s pochopitelnycn dovodov
@studo zena proste musi mat kozy inak je chlap, logika dnesnej doby
@legetrg to iste co som napisala tuto babe hore
@ajus19 moj chalan je tiez atlet a presne to chape a vie ze mi to vadi
@mielikki tak presne !!!
a dost realne je aj to zmensenie a nie som si ista, ci to zenam, co maju poobne problemy nerobia zadarmo, najma po porode, jedna osoba z mojho okolia tento zakrok tusim ma
a @ 21
Som si preletel tvoj profil a vidno, ze sa sportu venujes, lebo ta bavi a dava ti zmysel. Za to mas moj respekt. A zaroven priklad pre vsetky slonice birdzu, ze ked clovek chce, tak moze schudnut aj pribrat aj cokolvek co si zmysli...a ze ked niekto schudne tak nemusi automaticky schudnut z prs.
Neviem ti moc poradit, jedine ako tu uz spominal niekto, skusit nejake alternativne (kvalitnejsie) sportove podprsenky. Kazdopadne nerob nic drasticke, lebo o 3-5 rokov mozno zas budes rada, ze mas prsia ake mas.
@carpathian vdakabohu za teba ze jediny chapes ze sportovat a chodit do fitka je nieco ine a ked ma to bavi tak sk za tym idem...a ako som pisala uz vyssie keby viem na 100% ze v buducnosti ma bude zivit sport tak to riesim aj tym zmensenim ale teraz hladam skor tie prirodne cesty
Ad zmensenie prs. Urcite by som to na tvojom mieste nerobil len z estetickych/praktickych dovodov. Ja viem, venujes sa sportu atd, ale ziadna operacia nie je 100% bez rizika a riskovat nejake zdravotne tazkosti nech uz je dovod akykolvek podla mna nie je rozumne. Navyse pri operacii sa moze stat, ze sa poskodia vsetky mliekovody a teda uz nikdy nebudes moct kojit, resp len s tazkostami. Takze treba zvazit aj to, ci chces mat v buducnosti deti a ci chces do nich pchat nejake umele hluposti, alebo materske mlieko.
Tych prirodzenych metod asi vela nebude a ak hovoris ze vydaj energie je vacsi ako prijem a aj tak schudnes zo vsetkeho len nie z prs, tak s tym nic neurobis. Genetikou zial este nevieme ohybat ako by sme chceli.
Nemoct pribrat a nemoct schudnut z prs su priam vysnene "diagnozy"
Ak ti to vadi, pokecaj s lekarkou o tom zmenseni...