ahojte, je tu niekto kto má tunel..alebo si práve rozťahuje ucho??? ja som si zaobstarala rozťahovák včera.. a vkuse mi vypadáva už som ho skoro stratila.. je to normálne?? za kolko si to asi roztiahnem mám zatial rozťahovák 5mm... pls napíšte všetko čo v
ja som si najprv základnú dierku na nromálnu náušnicu roztiahla koncom kružidla, potom som šlohla babke ihlice na štrikovanie.. a rozťahovák prvý som mala tiež asi 5.. ale keďže som to mala už roztiahnuté trošku, za jeden deň som to mala... len to nemožeš strčiť do ucha a čakať že sa ti to bude posuvať same... furt to musíš tlačiť do ucha... ale nie že si to vrazíš naraz a odpadneš dade... v podstate neskôr ti to pôjde už len ľahšie a ľahšie lebo tkanivo v uchu budeš mať trošku rozbabrané a slizké takže pohoda.. a najlepšie sú akrylové rozťahováky v tvare kolíka... si myslím..
a bolo by dobré ešte zohnať si antibakteriálnu vodu, mávajú to v pierc. štúdiách.. a keď sa ti to náhodou zapáli alebo ťa to bolí, len povrchovo si kvapnúť trošku... ale nevyberaj si rozťahovák, nemalo by to ísť priamo do rany tá vodička!
ja som mal tuneli w oboch usoch (8mm)....roztahowal som si to rozne..aj ja doma..aj som s tym bol w studiu.. mozno ti to wypadawa preto lebo mas tu dierku wacsiu ako ten roztahowak alebo mas tam tolko toho "hnisu" ze sa ti to smyka a wypadawa ti to...ten cas je diskutabilny radsej nech to trwa dlhsie ako by sa ti neco malo stat....ked to budes roztahowat kazdu chwilu tak ta to bude wiace a wiacej bolet a dlho sa ti to bude hojit...postupne si to roztiahni az pokial chces.wzdy pockaj do wtedy do kedy ta to prestane bolet. s dezinfekciou ti newiem nic poradit pretoze ja som si tam dawal len alpu cize moc som sa o to nestaral. ale w pohode som to mal. ziadne komplikacie...no a tak mal som teda tie tuneli ale prisla doba kedy ma to omrzelo a howorim si nechcem to uz.. tak som si jeden dawal postupne dole, dawal som si tam mensie a mensie tuneli a potom som to nehal wolne zarast...mam tam malu jazwu ale tak moc to neni widno....a druhe ucho zasa som postupne nehawal a howorim si ze aspon si tam necham nausnicu, ze fajn...tak som si dal piercing do ucha ako miesto nausnice, zdala sa mi ta dierka este stale welka tak howorim si ze este pockam teda, aby sa mi este zmensila...a co cert nechcel...dierka zrazu ostala w jednej welkosti...cize nezrastlo sa mi to cele...mam furt w uchu dierku...........takze asi tak nejak ... a teraz zijem s dierou w uchu..................koniec.
fu ja som si vytrpela pri tunely..ja som mala roztahnute aj jedno aj druhe ucho prve som roztahuvala selicim moznym co sa dalo..najpr ako prve som tam nasackovala piers do jazyka..tym je najlepsie zacat,lebo to mas hrubu tycku..pomerne oproti nausniciam...potom som tam narvala vatovu tycinku do ucha potom stetec...ktory som tam mala dost dlho by som povedala...potom vrchak od chyrurgickej ihly potom taku slamku..to bola 8. potom som tam narvala ten stetec,ten oal z ihly..potom niekolko vatovych tyciniek...a bola to uz 10..potom aom kupila tunel 10..som si vytrpela pri tom..potom som zacala to ucho roztahuvat dalej.uz som si kupila fimo...narobila si roztahuvaky...a napchala do ucha viac roztahuvakou..potom si spravila hrubsi jeden roztahuvat..a tak..menila ich...lenze ked som sa dostala k 15...co som mala ...zacali problemy..z uchom strasne..bolsti,zapali,krvacanie..prudom krv..a tak..tak som sa na to vijebala..a vytahla to..pocas toho som zacala roztahuvat aj druhe ucho, kere som roztahla roztahuvakmy..na 10...nemam uz ani to..vsetko som to povitahuvala..tak asi tak no...nech mate jaky kolkvek piers..nic neboli vac nez roztahuvani...
inac stym vypadavanim..to je normalne..ja som sa pravidelne rano zobudila a v uchu nic..proste..iba krk krvavy..a zlepene vlasy..pri uchu..co mi to ten hnis..a vlastne pokoska atelo..vytlacalo z ucha nieco co tam nema byt...len ono to za noc sa stiahne..a mozes ten jeden alebo dva mm roztahuvat odznova..
indulona a tlač. musíš si to posunúť minimálne o milimeter našupu, nech sa ti lalok stiahne a začne pulzovať. potom ti nevypadne. a keď sa koža zas uvoľní, po jednom, dvoch dňoch, tak to posuň zas. musí to pulzovať. to je tá bolesť na ktorej ostane každý tunelár závislý veľa šťastia
@v3nty ty úbožiak, toto môžeš povedať raz maximálne svojej dcére (aj to by som si o tebe myslela to isté) a nie cudzej osobe na fóre ktorú vôbec nepoznáš. hanba ti, tfuj.
no v tom laločku niesu nervy pokial viem.. tá chrupavka je taká kritická a tam tunel nezasahuje.. no mala som tam pár dní tie vatičky tam kým ma to neprestalo bolieť, dala som tam rozťahovák. a ucho mi pulzuje jak o dušu..ale si to vkuse kukám a chytám či mi to nepadá.. každu minutu kks haha už mám asi 2,5mm.. možno aj viac tam narvate
Moja sestra si zacala roztahovat ucho a ma tam 3mm len teraz tam ma take biele asi hnis a nevie co s tym dalej ci si to tam ma nechat alebo nechat ucho tak nech si zvykne..velmi sa do toho nevyzna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
niesom si isty
ROFL
a zda sa mi že aj @krvaa
Koniec koncov ako čítam pri tom roztahovaní ucha , koľko chnisu tam je a tak podobne tak od tej rakoviny nebudete mat daleko
Ani neviete aké nervy máte v uchu a zóny ktore súvisia z fyzickým a aj duševným zdravým človeka
@littlephoenix 99% dierok zarastie, pokiaľ nie sú väčšie ako 1,5 cm (cca) toho sa my nebojíme
akčná starká s tunelom... milé to je
je to nechutne! fuj!