Som normalne vyzerajuci 24 rocny chalan a dam 3000e babe, ktora so mnou pride o panenstvo
mam 24 rokov, 170cm, 75kg, vystudoval som v zahranici fyziku a prave som sa vratil na slovensko. v zivote som mal len 3 zeny a vsetky boli uz skusene. chcel by som vediet, ake je to s pannou - na veku nezalezi. piste mi na fyzik@rocketmail.com
kamosko si najprv precitaj vcerajsie fora, ze so 170cm mozes ist tak seba pripravit o panenstvo. hovoril som jasne, peniaze su najviac, ale aj vyska je dolezita!
mala som ráno zlú náladu ,ale teraz sa mi veľmi pozdvihla ďakujem zakladateľovi diskusie ! ma to veľmi pobavilo ....hm ,ale vážne sa to tu začína meniť na pokec =/
Dufam, ze je to fake , lebo inak tym dost ohrozujes moju vieru v intelektualov. Na to, ze si vystudoval fyziku a dokonca v zahranici mi pripadas neuveritelny tupy
@ fyzik3000 normálne vyzerajúci 24 ročný chalan ktorý má po ruke 3000 €
troška snahy, niekoľko malých darčekov, zopár rande a správne slová ... to je môj recept dávam tomu 2 týždne a máš čo si chcel a nemusíš trapošiť a robiť zo seba úchyla
@matheusko preco zmazat ved aspon sa my inteligentny pobavime na takychto individuach ako je ten nas slavny "fyzik" ktory si mylsi ze normlanemu cloveku nedojde ze toto tu je fake fake a fake
toto je renovacia stredovekeho uhorskeho rodinneho prava, konkretne uprava manzelstva, cast obvenenie (nahrada za defloraciu- darovanie kvetu panenstva (manzelovi- tu fyzikovi) ) v slubenej vyske.
@luc.ka nepouzivam seba ako terc pri strelbe semenom =D takze neviem odporucit..ale pocul som od Dedeho, ze je to super..preto sa prestahoval na Slovensko a robil bukkake reklamy
Ináč .. @fyzik3000 .. keby si sa rozhodol pridať ešte jednu nulu (za, nie pred 3) ... tak sa ozvi Zapredám svoje sny, ilúzie a naivné predstavy o romantickom prvom sexe
@johnysheek hej, dám Birdzu tých 3000€ a potom budem žiadať náhradu vo výške 3000€ za ujmu na zdraví spôsobenú nervami, ktoré mi Birdz svojim (ne)fungovaním v posledných rokoch spôsobil
(Birdz potrebuje niekoho, kto by mu venoval čo najviac zo svojho voľného času, niekoho sebavedomého, kto by Birdz niekam posunul a snažil sa s ním niečo dosiahnuť, niekoho s nadšením pre svoju prácu, niekoho, komu nejde o peniaze, ale o dobrý pocit z úspechu a z radosti užívateľov... no taká osoba asi neexistuje...)
@johnysheek jasné, jeden človek nestačí, treba ich viac, no na ich čele by mal stáť niekto viac cieľavedomý, viac sebavedomý, lepší vodca, ktorý by dokázal motivovať ostatných k tomu, aby do toho dali všetko a aby sa o Birdz starali s nadšením... pripadá mi to tu, ako keby všetci, ktorí sa tu o niečo starajú, zaspali a prispato čakajú na niečo... chcelo by to rozhýbať... nadchnúť sa pre danú vec... i keď žiaľ, bez peňazí niet nadšenia...
evolucia pokračuje....platilo sa naturaliami, potom zeleznimi platničkami či čo to bolo, otom zlatom, potom mincami, potom peniazmi, potom kreditkami a teraz panenstvom
@tomice27 ved prave.. "pripada to tu" avsak kto vsetko vie, co sa skryva za birdzom. kolko ludi, kolko financii a tak.
toto je nieco co my ako useri neovplyvnime, lebo chyba je niekde vysoko a v tomto pohlade je i tomas len pesiak. co sice neznaci ze nespravil zle rozhodnutia (avsak vsetci take robime), rovnako vsak sa i snazil o mnohe dobre. ked si vsak bez podpory tak ako vravim rozglej sa a prt ti to pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
134 komentov
potom daj vediet nick tej "stastnej".
a k teme, vela stastie
Tak som to chcela napisat
..kvak..
ale si to vážne zabil ...celé fórum
a inak, @admin ako fór to síce na chvíľu fungovalo, ale chceme si predsa zachovať nejakú úroveň
post scriptum neviem aka kurva by ti dala za 3000 aj ked mozno sa nejaka najde
post scriptum neviem aka krva by ti dala za 3000 aj ked mozno sa nejaka najde
@stuntbiker
prídem ,chceš?
ale ten kúpaľ budem vyžadovať!
ňoch..kvak.. !
@metalabby čo.. keby si skôr vedela, tak svoje kroky prehodnotíš?
ked tak premýšľam, vyriešila by so msvoju biednu finančnú situáciu...
ale si moc nízky, fakt, inak by mi v tom nič nebránioilo
áno?
Ja už som sa chcela ozvať, ale mi nešlo odoslať príspevok :´(
jasne miesacku mas pripravenu este furik a mozes ist do roboty aj vana je napustena poctivo som to tam pripravil sviecky kacicky setko to mame
..kvak..
ty si mi dala sľub
----
a my chalani take možnosti nemame :/ grr
troška snahy, niekoľko malých darčekov, zopár rande a správne slová ... to je môj recept dávam tomu 2 týždne a máš čo si chcel a nemusíš trapošiť a robiť zo seba úchyla
aky?
...............ale nie nemenila by som
ale ništ ništ
@admin . . . poprosim zmazat, toto sem urcite nepatri.
Ale neziarlim @fakecocacolazero (ROFL)
no vidis.. mozes skusit a bude ti chybat uz len 5000 =D
a ja ze mi ta skola na nic zatial nebola! xD
@ancii aninkaaa
tebe z toho prava poriadne harasi
@tomas sprav s tym nieco
@56 ... veľmi správna pripomienka
Ináč .. @fyzik3000 .. keby si sa rozhodol pridať ešte jednu nulu (za, nie pred 3) ... tak sa ozvi Zapredám svoje sny, ilúzie a naivné predstavy o romantickom prvom sexe
tak si davaj pozor na to co pises..
(inak myslim ze kazdy vie co birdz potrebuje, horsie je ze to akosi nechodi
(Birdz potrebuje niekoho, kto by mu venoval čo najviac zo svojho voľného času, niekoho sebavedomého, kto by Birdz niekam posunul a snažil sa s ním niečo dosiahnuť, niekoho s nadšením pre svoju prácu, niekoho, komu nejde o peniaze, ale o dobrý pocit z úspechu a z radosti užívateľov... no taká osoba asi neexistuje...)
nemyslím si že je veľa ľudí čo vidia pod pokrývku.
sám viem málo, ale situácia birdzu je aká je a nám ostáva verť, že sa zlepší.
jeden človek birdz nespasí ani keby mu venuje 24hodín denne to je myslím logické a to i keby sa rozglejí..
toto je nieco co my ako useri neovplyvnime, lebo chyba je niekde vysoko a v tomto pohlade je i tomas len pesiak. co sice neznaci ze nespravil zle rozhodnutia (avsak vsetci take robime), rovnako vsak sa i snazil o mnohe dobre. ked si vsak bez podpory tak ako vravim rozglej sa a prt ti to pomoze
beriem kšeft, chceš jeho vajcia na zlatom podnose ?
Lebo skutocne nwm, asi som sa skutocne narodila do zlej doby.