ziarlim aj ked viem ze on si ma ani nevsimne.. ziarlim nech da na hocikoho status paci sa mi to, nech hocikoho okomentuje, nech si hocikoho prida.. zabija ma to zvnutra
@14michelle03 tak to niesi jediná...mňa to trápi tiež a dosť...a horšie je to keď sa na to zakaždým urazím a potom moja tvrdohlavosť nedovolí aby som sa kamarátom ospravedlnila :´(
Joo a ako prijímam rivalov? s chalanom čo mi prebral holku som šiel na tekuté točené a povedal mu čo si o tom myslím. On mi tiež povedal čo si o tom myslí a nehali sme ju nech sa rozhodne
Ziarlim priam hystericky a paranoidne a som pri tom nepricetna,hadam sa,som nervozna,fobiozna,prelaknuta a nevnimam realitu... a dokazem povedat hocico..samozrejme po tom,ako ma tento stav vybusnosti prejde,vsetko mi je dvojnasobne luto, pretoze priatela nekonecne lubim ,nie je to o vzajomnej nedovere,ale ja osobne sa bojim..Bojim, ze o neho pridem ..co uz,kazdy sme nejaky .. =P
Ehm. So mnou je to ťažko. Ako na koho a ako pre čo Zatiaľ nejako nebol dôvod na väčšie žiarlenie a aj keby bolo - snažím sa to nepripúšťať. Je mi jedno, že vám to bude znieť, že mi na druhom človeku nezáleží alebo čo, ja viem svoje
Kebyže závidím, tak poviem, že závidím. Každopádne, mohla by si mi vysvetliť, čo je závideniahodné na takomto internetovom vyznávaní citov v štýle "mám 13 rokov a milujem ťa až do smrti"?
ziarlim ale len ked je toho na mna uz moc........niekedy proste vybuchnem!!!......ale zase niekdy sa to da potlacit ...a nejao pretrpet a uplne suhlasim s @ Ladybellamy....teda s tym co je za prvym smajlom....
som hadam ze aj najziarlivejsi clovek na svete. ale nedavam to najavo - a potom bojujem sama so sebou s tym, aby som sa nijako nepokusala pomstit sa alebo ako to nazvat... ale dari sa mi to, potom sa na sebe smejem, ze aka som trapna, a hovorim si, ze este stastie, ze iba sama pred sebou.
Hoci som ziarliva, neprejavujem to, pretoze clovek ktoreho lubim, alebo cokolvek si myslite ze v patnastich dokazem citit k cloveku, ma svoju vlastnu hlavu na to, aby usudil, kedy to, co robi je uz prilis a ci je to este v miere Samozrejme, ze ked je to moc, tak ho zdzubem, ale to sa este nestalo
samozrejme ze som ziarlivy.. pretoze mam byt na co ziarlivy.. a v zivote si ju nikomu nedam..a kto to nechape zasluzi si po hube.. ale zas extremista nie som..
Naštuduj si internetovú etiketu a pojem slova tapetár. Teda to tapetár je hlavne tebe, delpurr, na svojich stránkach dávam za to BAN na niekoľko dní, no poznám takých ako ja len málo adminov. Väčšina za to dáva totiž ban permanent
Ziarlivost je len prejav toho, že náš pokus o kontrolu druhého človeka nevychádza podla našich predstáv... Ja sa nikdy nesnažím partnerku kontrolovať, tj. nemám dôvod žiarliť. V pripade Že by som ju nasšiel aj v posteli s nejakym inym chlapom tak by som sa bud pridal alebo by som ich nechal dorobit si svoje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
198 komentov
čo ej moje, to si nedám..
Ano, ale nedavam to najavo
inak ja na to mam svoj nazor
na to ako sa spravat k nezadanej a k zadanej babe pripadne v pritomnosti jej chalana ci aj bez
a riadne
ale nedávam najavo (iba občas)
Aha.
Uf, toto bolo fakt trochu trápne.
zavidis,co ? Tebe tolko nepride ?
Kebyže závidím, tak poviem, že závidím. Každopádne, mohla by si mi vysvetliť, čo je závideniahodné na takomto internetovom vyznávaní citov v štýle "mám 13 rokov a milujem ťa až do smrti"?
len to,ze toto je sekundarne vyznanie, ani jeden z nas nema 13 rokov a chodime spolu uz... dlho povedala by som,toto bol len mily verejny prejav...
@Delpurr pekne, ale uz tak v polke som sa zacala nudit a skoro som nedoscrolovala az sem
este @Alpynus no len tu nemudruj, zase az tak strasne to nieje, je to fakt len mily verejny prejav - mojou nesikovnostou uz mozno troska prehnany
Inak som na tom rovnako ako @keuska
Ale nechávam si to viacmenej pre seba.. nebudem provokovať
a hlavne delpurr!
Naštuduj si internetovú etiketu a pojem slova tapetár. Teda to tapetár je hlavne tebe, delpurr, na svojich stránkach dávam za to BAN na niekoľko dní, no poznám takých ako ja len málo adminov. Väčšina za to dáva totiž ban permanent
*FUCK OFF* konecne, ale vazne...