Tak ma zaujíma, že aký máte vy názor na vzťah na diaľku a tým myslím keď niekto s niekym "chodi" a pritom sa poznajú len z netu, nikdy sa nestretli a byvaju od seba trebars 100 km a ako si vobec možu vravieť "lubim ťa" neviem ale ja taketo "vzťah
podobne ako @1 , problém nevidím v tej diaľke (ja osobne mám vzťah, kde je vzdialenosť 80 km... poznáme sa ale z reálu, stretávame sa v reále a tak ) , ale v tom "poznajú len z netu, nikdy sa nestretli"... to by som nenazvala vzťahom. Ale zas, vyjsť im to môže, ale tuším, že takýchto prípadov je naozaj zanedbateľné množstvo
vzťah na diaľku je to, keď sa už dávno predtým spoznali, chodili spolu a jeden z dvojice musí odísť a podobné prípady. Nie nejaká akože známosť z internetu.
vzťahy na diaľku sú moja špecialita, lebo najprv sa na webe všetko vyfarbí a keď sa potom stretneme, už nemám problém s vyjavovaním nejakých tajných "temnôt", ktoré by som si v priamom styku asi dlhšie nechávala pre seba.
ako mozu spolu chodit ,ked sa nikdy v zivote osobne nestretli ??to mi je trosku zvlastne ,lebo na to,aby som zacala chodit s clovekom musim s nim byt osobne a spoznat ho ,nie len z netu musim vidiet ako sa sprava ,ake ma gesta ,mimiku ,vystupovanie atd ....na nete moze byt clovek iny ako je v skutocnosti ...a o dialku myslim nejde ,ta sa da prekonat ,ak je uprimna laska a dovera ,a co ked sa spoznali na nete ?a vravia si ,ze sa lubia ?to je normalne ,ze sa "internetovo zalubime " ,mne sa to stalo taktiez ,ale uz som sa zalubila aj realne
..."uzasne".. ..aj takyto vztah sa da zvladnut (i ked ja som jeden takyto nezvladol, ale..myslim, ze je to takto pre nu lepsie)...zvladnut by sa to aj dalo, len ak sa naozajj obaja velmi lubia, tak cim vacsia vzdialenost je medzi nimi, tym viac budu obaja trpiet..podla mojho nazoru..ale..ak sa mame zalubit, tak tomu nezabranime..i ked by to bola dialka 2000km..svoje city neovladneme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale určite nie bez reálneho stretávania sa.
ja myslím, že to nie je problém, a keď je to fakt láska tak sa určite raz presťahuje buď jeden alebo druhý.
A súhlas so všetkými
v skutočnom dlhodobom vzťahu to je podľa mňa len a len na prospech.
vzťah na diaľku je to, keď sa už dávno predtým spoznali, chodili spolu a jeden z dvojice musí odísť a podobné prípady. Nie nejaká akože známosť z internetu.
niekto sa môže zamilovať do prezentovania sa druhej osoby na nete, ale to je už iná láska
ale určite to môže byť dobrý začiatok k fyzickému vzťahu, pretože takých ľudí aj osobne poznám dosť