Som 18 ročné dievča a chcela by som počuť váš názor na jednu vec... Ako som už spomínala, mám 18 rokov a ešte som nemala žiaden vzťah (ešte som s nikým nechodila) a ani som sa ešte s nikým nebozkávala. Je mi z toho blbo, no žiaľ ani neviem ako to napraviť
Tak bud je chyba v tebe, alebo neviem. Ale skor si myslim ze je v tebe. Bud chodis velmi malo von, alebo si nespolocenska. Neverim tomu ze keby ides na disko raz za cas alebo do baru alebo ja neviem hocikde medzi ludi ze by si sa s niekym nezoznamila. Mozno je chyba zas ta ze si privelmi vyberava ...
ako sa citis? Citis sa byt pekna alebo zaujimava ci inak pritazliva? Nosis volnejsie rifle? Daj si obtiahnute tak, ze ti ich rit bude trhat, zdvihni si kozy, prepudruj tvar a hore hlavu. Prvý nadrzanec ta prehne. Ziadne dievca nie je tak skarede aby nestalo zato ju ulovit (ok vynimky su, ale to je uz extrem
Nerob paniku , ja som na tom tak nejak podobne Tiež mam 18 a poraaadno staale nič, ale až tak moc mi to zase nevadi, praveze som na seba možno aj hrda ked tak vidim tie 14 na diskotekach, netreba sa nechat zbalit prvym trtom co sa okolo teba začne obšmietat len preto ze zufalo chces chalana Jediny vztah co som mala ja bol 3 tyzdne, takže to sa asi ani nerata Ja verim ze jedneho dna spoznam niekoho kto mi je sudeny a dokaze to so mnou vydrzat Ale vo mne je ten problem ze som tiez dost hambliva co myslim si ze je problem asi aj u teba, takže musme spravit nieco s tym
A teraz naozaj nechapem. Je tu plno chlapcov, ktory si nevedia najst dievca...je tu plno dievcat, ktore si nevedia najst chlapca ??? ale jasne chapem, proste na kazdeho to pride len infantilne nahlas uvazujem
netrap sa ,ja tiez som na tom rovnako ako ty ,mozno aj horsie ,ale naozaj netusim ,v com je chyba ale uz to nedokazem ani riesit ...lebo vytrpela som si preto velmi vela
Ťažko usúdiť, v čom to viazne..., Inak u mňa je to opačne. Vzťahy obchádzam výrazným oblúkom. Do niekoľkých som sa nechal zatiahnuť a z každého som vyšiel s rovnakým bremenom na pleciach.
Takže možno Ťa to aj privádza do výhody. Ale to je len môj "údajne" skreslený postoj k veci...
pozri... ked budes sediet doma, a cakat, ze niekedy dojde princ na bielom koni, tak si na omyle... ako ma mat niekto o teba zaujem, ked ta ani nepozna? Musis byt spolocenskejsia, musis spoznat novych ludi, a nebat sa konfrontacii s chalanmi... a uvidis, ze po case urcite z toho nieco bude Treba len chciet, a aj ukazat zaujem...
Neboj sa, aj ja som bola na tom tak ako ty - nulové skúsenosti čo sa týka vzťahov, a môžem ti povedať, o nič si neprišla, teš sa zo života, čo príde - príde
a ak bude mať na teba niekto nejaké blbé poznámky kvôli tomu, úplne ho ignoruj a nič si z toho nerob
myslim ze ked chces odskrtnut to bozkavanie tak vykurvit sa s niekim nieje take tazke ako to vyzera ... ale kusok normalny vztah treba hladat ... som natom nejak podobne
1) bud si sympaticka ale hanbliva ... poznam take a tiez maju rovnaky problem...posli mi pls fotku a uvidime v com je problem...
2) alebo si introvert...taky clovek naozaj potrebuje spriaznenu dusu...mozno niekto v tvojom okoli sa najde...
3) alebo skryvas nejake tajomstvo ktore nemozes ukazovat na verejnosti...napr. ja som telesne postihnuty...a co? zijem, pijem, zivot si uzivam aj napriek mojmu postihu...naozaj neviem v com je problem...
4) alebo si prilis ukecana ... potom radim stisit volume a mozno to zaberie
@ 258nokia258 to tak ke´D ti je z toho blbo,tak prečo to nezmeníš? začni viac chodiť do spoločnosti. nik ti nehovorí,aby si sa hodila na prvého koho stretneš...proste eln začať chodiť von a spoznávať ľudí....
a čo si o tebe myslím....no nič,je mi to jedno, nezdá sa mi to nejakédivné,tvoja vec
Treba sa viac odviazat..aj chodit von, nadviazovat priatelstva etc..suhlasim uplne s prvym nazorom..jednoducho zacni aspon piatkovo chodit von s kamaratmi,ktori chodia niekam do mesta..aspon na nejaku diskoteku alebo co..odviaz sa etc..lebo tak ako ohladom vztahu este ako-tak mi to normalne pride..ale bozkavanie,na to netreba vztah..ani nemusis prilis poznat..takze hlavu hore, chod von a uvolni sa
Tiez nechapem, co Ti vadi. Vies, kolko takych ludi este je? Ja som sa do lasky dost ponahlala a vpodstate toho lutujem. Radsej neskor a nadherne, ako priskoro a blbo, nie? Len si pockaj a ono to raz sadne aj na Teba, az Ti to este na nervy liezt bude
No ja budem mat za necely mesiac dvadsat a tiez som na tom podobne ..Neboj laska si ta raz najde... uzivaj si mladost, rozvijaj svoje talenty, hladaj samu seba, rob to co ta bavi... a laska pride uvidis.. teraz niekde tisko drieme ale ked objavi, vsetko bude ine
hmm mam kamaratku ktora ma podobny problem,,,musis si najst vela priatelov,chodit do spolocnosti a zoznamovat sa s ludmi..len to ti moze pomoct a bud trpezliva....
Ja som tiez toho nazoru , ze laska urcite raz pride a je jedno ci mas 13 alebo 25 , a pozri radsej by si uz teraz chodila s chalanmi aj ked by neboli ti pravi? iba by si sa sklamala a podla mne ked uz raz najdes niekoho tak to bude stat za to, preto sa zastavam nazoru
Co si o tom myslime my? Co si o tom myslis ty. Ak si myslis, ze je to v pohode, tak to je v pohode. Ak nie tak to zmen, ale potom si uvedom ze musis znasat nasledky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Alebo si asocial
a že máš ešte času
nie je to ziaden handicap.. mozno naopak.. usmievaj sa a bud spokojna s tym co mas.. a na ten usmev raz niekoho namotas..
cim viac sa budes trapit, tym budes zufalejsia a tym to bude horsie..
nepotrebujes zo seba robit k... ako tu niekto pisal, ani nic ine.. len sa zmier so sebou.. lebo ked to nebudes, ako chces aby boli ostatni..
inak ako vravi @kat
Takže možno Ťa to aj privádza do výhody. Ale to je len môj "údajne" skreslený postoj k veci...
a ak bude mať na teba niekto nejaké blbé poznámky kvôli tomu, úplne ho ignoruj a nič si z toho nerob
a nie si čudná
Ak to je vecou prestyze s niekym nieco mat v co najskorsom veku tak ako to uz kde sme.......
Pride ked to pride hotovo0000000
1) bud si sympaticka ale hanbliva ... poznam take a tiez maju rovnaky problem...posli mi pls fotku a uvidime v com je problem...
2) alebo si introvert...taky clovek naozaj potrebuje spriaznenu dusu...mozno niekto v tvojom okoli sa najde...
3) alebo skryvas nejake tajomstvo ktore nemozes ukazovat na verejnosti...napr. ja som telesne postihnuty...a co? zijem, pijem, zivot si uzivam aj napriek mojmu postihu...naozaj neviem v com je problem...
4) alebo si prilis ukecana ... potom radim stisit volume a mozno to zaberie
a čo si o tebe myslím....no nič,je mi to jedno, nezdá sa mi to nejakédivné,tvoja vec