Pred pol hodinou mi kamaratka vyznala lasku. Nevie, ze som teply a zevraj ma lubila celych 6 rokov co sa pozname, ale hanbila sa mi to povedat. No netrafilo by vas ? Povedala ,, neviem bez teba zit""
chlapeeee!!!!!!!!! ja viem, že v takých situáciach zabudneš i abeceda zjedla deda povedala na medveďa. že si proste mimo, a nevieš čo robiť... ale vážne.
Vážne, povedz jej to. Nejakým šetrným spôsobom a ubezpeč ju, že sa nič nemení. že ju budeš mať stále rád, a že chceš aby ste ostali kamaráti. bude ok
kolac v trube ? v "trube " ? keby to bolo napisane spisovne tak by som sa nesmiala ,lebo je to naozaj celkom dobra vyhovorka dobre si sa vynasiel a inak ..k tvojmu problemu ...kamaratite sa 6 rokov a ona nevie ,ze si teply ?dobre citam ?...musis jej to nejako velmi opatrne povedat ..ale to je jedno ,lebo ona aj tak bude velmi trpiet ,ak sa do teba zamilovala
Hahahaha Ľúbiš @zajko30 , že?? Ale však čo, za city sa nikto nemusí hanbiť... Pekne jej to vysvetli, prinajhoršom Ťa bude preklínať v mene Pánovom, že si posadnutý Satanom a vytiahne na Teba lopatu... Viac Ti nehrozí
@hnisavica omg ja nie som Filip. Mal som stastie na bohatych fotrovcov OK ale neberiem to ako ze som boh alebo co..... a vo vyzsich kruhoch sa tazko priznava k homosexualite..... aspon kym nie som samostatny, co nie som lebo keby som odisiel z domu nemam nic. Moj foter nie je zly dopraje mi ale trva na tom, aby som tu zil kym nedokoncim vysoku a moj odchod by ho nasral.
Dovtedy nesmie o mojej orientacii vediet nikto ani ona
Ale ona je inak strasne pekna (esteticke vnimanie mam tak ako kazdy clovek) a tazko sa najde lepsia vyhovorka ako pravda Neviem co urobim
A je aj citliva a hanbliva..... a ano s tym klacom som to pokaslal ja viem
bohactvo spravi z cloveka magora izoluje ho od normalnych ludi.... ides von a hned sa na teba nalepsia len vyuzivaci .... a normalni ludia ta nemaju radi lebo si pre nich nafukany snob......
Peniaze nie su vsetko. Vela namahy ma stoji aby som nedopadol ako on. A to nie je vysmech.....
@ pernik, kurva rakovinu nepoznám a ked ma stale spomínaš dajme stretko a ti to spravím, že do smrti nezabudneš, hazlik zlatučkýýýýýýýýýýý....filip
@ belzebos, perničkovi sa nečudujem je chutnučky puberťák ale ty staré somárisko už by si mohlo byť na rozume! a ináč ako ti dnes chutilo?..filip
@ sputanemorca a ty chod hajinkať a nepoučuj dospelých vieš moje zlatičko, ty si mladučka a sa ešte rysuješ a može byť z teba lezba ako londýn v 14. storoči, chápeš moje kuriatko???....filip
@ hnisavica, že si dnes jebol zo schodov a rovno na malý mozok, a nespomýnaj mna ked som tu neni, jasan a už vobec si nevymýšľaj lebo ta najdem a maš po piči, vlastne po vajcach.lebo si vraj hetero... a bude to hned spojene s oblievákmi zajtra čo nas čakajú.....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
povedz jej rovno ze ju mas rad len ako kamaratku a netahaj ju za nos. jasne ze bude smutna, ale to by bola ajtak. to ju prejde
ale veď keď si gay, tak jej to povedz, nie?
Vážne, povedz jej to. Nejakým šetrným spôsobom a ubezpeč ju, že sa nič nemení. že ju budeš mať stále rád, a že chceš aby ste ostali kamaráti. bude ok
No chuderka baba, po tomto by som jej hneď volala či žije pretože takýto odjeb asi ešte nezažila LoL, no nemožem s toho
Jej to povedz že si na chalanov, ale myslím že ti to aj tak neuverí...
Hehehe to si teda zabil
asi by bolo dobré jej to povedat,n
Mal si jej radsej povedat prepac ide mi Dallas
Dovtedy nesmie o mojej orientacii vediet nikto ani ona
Ale ona je inak strasne pekna (esteticke vnimanie mam tak ako kazdy clovek) a tazko sa najde lepsia vyhovorka ako pravda Neviem co urobim
A je aj citliva a hanbliva..... a ano s tym klacom som to pokaslal ja viem
omylom som tvoj fanusik=D=D=D=D=D=D
inac ja som sa raz zalubil do lezby...
bohactvo spravi z cloveka magora izoluje ho od normalnych ludi.... ides von a hned sa na teba nalepsia len vyuzivaci .... a normalni ludia ta nemaju radi lebo si pre nich nafukany snob......
Peniaze nie su vsetko. Vela namahy ma stoji aby som nedopadol ako on. A to nie je vysmech.....
@ belzebos, perničkovi sa nečudujem je chutnučky puberťák ale ty staré somárisko už by si mohlo byť na rozume! a ináč ako ti dnes chutilo?..filip
@ sputanemorca a ty chod hajinkať a nepoučuj dospelých vieš moje zlatičko, ty si mladučka a sa ešte rysuješ a može byť z teba lezba ako londýn v 14. storoči, chápeš moje kuriatko???....filip
@ hnisavica, že si dnes jebol zo schodov a rovno na malý mozok, a nespomýnaj mna ked som tu neni, jasan a už vobec si nevymýšľaj lebo ta najdem a maš po piči, vlastne po vajcach.lebo si vraj hetero... a bude to hned spojene s oblievákmi zajtra čo nas čakajú.....filip
btw. tvoja mama to musí už určite tušiť, mama vie všetko...
tak to jej mohlo dopnut ze si teply
filip