@h8u tuto hru som chcel zalozit uz pol roka, len som nebol schopny nejako a ked som chcel po inych aby ju zalozili (ti co citate viete tak sa hanbite svine tak nechceli
ej tohoto som sa bála, na birdzi sú ľudia za diskusiami dychtiví!
Ale dobre, nowinou (neznášam tie nuly) si nič neželal, preto reagujem na @3 ..
Máš ho mať, ale poník bude mať vrodenú genetickú chorobu a o pár týždňov sa z neho stane mega gigantický kôň, ktorý navyše zošalie, rozdupe všetko, čo bude mať okolo seba a až do príchodu veterinára, ktorý mu podá uspávaciu injekciu, bude ďalej ničiť a ničiť.
Želám si, aby na moje narodeniny prišiel Patrick Wolf a nahý mi zaspieval happy birthday.
Dostaneš ju, ale z toľkého nadšenia ju zle zapojíš (kurva nechce sa mi gúgliť, dúfam že to je elektrická) a okrem toho, že ťa hrozne kopne prúd, celá gitara sa zničí.
@12 mas ho mat ale najprv sa musis pobit so satanskym muflonom na korculiach a v drese suomi finaland ktory sa na teba vyruti v 32ojke (mne to nejdeeee
@61 hej ale to tvoje prianie je rozporuplne, ako moze mat vsetky prospesne latky a pritom ziadne semeno? ale mas ho mat! len tym, ze tam nie je to semeno zrazu badas, ze vobec nechuti tak ako chutil, kym si ho mal rad...
@136 splnene, len jednoducho nebudu fungovat, pripadne nebudes pocut skrz bycie semeno v usiach, alebo preto, lebo sused bude stale pilit ruky ostatnym na cirkularke !
Super, správí tú vec s bielidlom, akurát niekto bol predvídavejší a nalial doňho žieravinu, to si však etelnair nevšimne, gumáky si obuje a je po srande.
Ja si želám, aby sa budúcoročná úroda ružičkového kelu znížila o deväťdesiat percent oproti tomuto roku.
prianie splnene, ale tvojho druha postihne tazky osud, najprv ho naberie muflon na rohy, potom ho zneuzije a ubije satan, potom ho zneuzije ta mumia od prodigyho v albume a taktiez ho ubije gitarou, a az POTOM to mozes spravit ty !
@162 to su akoze 2 priania? ok, prisiel teda elektrikar, ale vsade po tvojom obydli zbadal stopy bycieho semena a dostal sa z toho do takeho raušu, ze si si to pekne odskakal na tych tvojich pocetnych cirkularkach, co tam mas...elektrikar mal kus sadisticke sklony.
zelam si, aby @h8u dostala nejaky famozny pozitivny čestný titul za zalozenie tohto fora
@163 splnene, ale po prvom dni takejto prevadzky ich pre vznik pocetnych havarii pocas prejazdu zakrut, kde sa tak rozhojdali, ze burali do aut iducich v protismere, zrusili uplne a tak teraz chodis peso.
@h8u získa úžasný čestný titul, bude slávna, vyjde o nej článok v časáku a nakoniec aj v sme a pravde.. začne získavať rôzne ponuky, zbohatne, odkúpi birdz a podplatí maya, aby z neho počas jedinej noci spravil fórum pre svedkov jehovovich!
Želám si, aby sa na tomto sprostom školskom počítači dala prepnúť klávesnica z anglickej na slovenskú (fakt to nejde!!)
@171 da sa, ale len cervenou sedmou, ktoru musis pouzit pocas hrania klasickej sedmy s obsluhou v tej "restauracii" s vykrikom "vraciam ta do hry". Tato skutocnost naramne predlzuje cely proces platenia za jedlo...
prajem si, aby sa dali na birdz pridavat videoblogy ( @tomas ??)
@181@piter09 vies ich robit aj s "v" aj bez "v", ale mas aj taky sexy pancierik a zijes v kanalizacii. Vyhoda je, ze ked si das pizzu, vzdy sa na nej syr mimoriadne posobivo natahuje!
zelam si, aby som vedel dychat celym povrchom tela
@187 vies to, ale pri tej cinnosti vzdy svojim telom zrazas na zem vela ludi, pokial su nejaki v blizkosti. V dosledku toho mas vela modrin a nepriatelov
@189 btw, vajcia boli natvrdo v poriadku, vsetko koser
hej ja nechapem, je to v top temach, je to sranda jak hovado a nikto nic...
ludia! toto nie je tema o nas, toto nie je tema o nikom, len o srande! nebojte sa zapojit, aj ked to mozno teraz vyzera, ze je to tu rozhovor par ludi (co vlastne aj je , ale vsetci ste vitani a potrebujeme vas! tato tema potrebuje vas, vy potrebujete tuto temu. my ju potrebujeme tiez, ale ona nas nepotrebuje!
@192 siel si na wc, ale ked si spravil co si chcel a potom si pozrel do misy, bol si sokovany. nieco na styl *wtf?! odkial sa tam zobralo to bycie semeno?!*
chcel by som, aby sa @hajzelbaba zapojila a ničila priania!
@196@h8u mas vyhlad na obe spominane veci, lebo tvoja izba sa premiestnila na Mesiac a ktosi len pre tvoje rozmary rozrezal zem a jej plášť povystieral tak, aby to z mesiaca vyzeralo ako atlas.
chcem, aby som v kniznici hned nasiel vsetky knihy, co potrebujem
prenajmes si byt pri cinkom mure avsak z poctu aut a tursitov zblbnes na tolko ze budes videt zacvhilu sochu slobody a podobne... zelam si aby toto moje prianie nedokazal nikto znicit
Paráda, žijeme v 2D svete ako supermario, ale máme od neho nie len 2D svet, ale aj všetky ostatné nástrahy jeho života, ktorý je však superťažký a tak ho nedokážeme nikdy prejsť..
Chcela by som bublinku z vodováhy a medzeru z rebríka.
Máš ho mať, ale zistíš, že si dostal veľmi vzácnu chorobu a okrem bezlepkovej diéty a rôznych iných obmedzení nesmieš piť nič iné okrem destilovanej vody.
@230 zabil si ho, ale potom si si uvedomil, ze tvoja najoblubenejsia televizna osobnost uz nezije a od zialu si sa vrhol na @n0win0u -ovu cirkularku, co ma na WeCku.
chcel by som, aby si tu cirkularku @n0win0u niekedy aj očistil
@240 všetci birdzáci chvost, alebo všetci birdzací chvost?
kedze neviem, aky je to birzací chvost, vyberam prvu moznost: vsetci ho máme a konečne odzvonilo ceckám v top fotkach! vsetci si zacali fotit chvosty. jedinu tazkost ma @zajko30 , ktory, chudak, sa nestaci divit, ako jeho svarnym chlapcom, ktori maju do polky ritky postahovane trencle, potrhali chvosty trencle
zelám si, aby sa deti rodili so schopnostou rozlisovat pravu a lavu stranu a vedeli tie slova spravne pouzit uz hned po narodeni
@243 mas hodinky s pivotryskom, ale pivo z nich vyviera len vtedy, ked sa to najmenej hodi a jednak ta to strapnuje vzdy a jednak ho ani nemozes pit.
chcel by som, aby n0win0u vymyslel sposob ako @etelnair -a a @narazuvzdornaa -u dostat do zvazku manzelskeho a udrzat ich v nom stastnych a zdravych spolu sa lubiacich az do smrti
@251 nevytupil sa mu, lebo narazuvdorna prisla pripravena - s oboma nohami a rukou v igelitke a listom na rozlucku v tej zvysnej ruke. A vosla cez okno.
inac tolkien tusim mithril vymyslel na zaklade titanu co bola vtedy prakticky novinka, este sa z toho ani nic nevyrabalo, len sa vedelo ako to vyrobit a ze to je epic
@264 ... Prianie splnené, súpravu posielam .. ale keď si na to prídeš na poštu, potknešsa na chodníku, spadneš na hlavu a zabudneš, na čo sa to používa a prečo si to chcel ...
@etelnair to ta, co jej cielom bolo mat co najviac komentov a ludia tam refreshovali aby dali co najviac prispevkov s co najmensou namahou? tu prave hladam a chcem checknut, kolko mala. ci ina bola plodnejsia?
@adameus ja viem, ale vsak plnic zelani ti ich moze pokazit roznym sposobom - aj tym, ze prepocuje, co presne si zelas
ja som si prial tu plastelinu, drahi moji a trvam na tom
@313 mas ju plnu piva, ale kedze si tam nemal dostatocne cistu podlahu, steny a strop, moc sa ti ani nechce z toho piva pit a navyse ti kvoli vysokej vlhkosti zacinaju plesniviet priestory nad pivnicou
chcel by som, aby ked sa povie "to je jedno" na dve moznosti, zrazu sa tie moznosti zliali do jednej
@314 vsetci su celi zhavi ti to splnit a kazdy by chcel kliknut na "paci sa mi to?, pretoze to video si to zasluzi...ale zrazu zistuju, ked ho pozeraju, ze si to nezasluzi a tak nikto neklika... (nic osobne proti tomu videu ani tebe, ani som ho nepozeral
a kedze som v case pisania tohto prispevku nevidel, ze by mi dakto zrusil @315 , tak si nic nove nezelam
Tvoje želanie je splnené .. snívalo sa ti, že ťa zabalili do palacinky a dostala si z toho klaustrofobický záchvat. Keď si znova zaspala, snívalo sa ti, že si bola tenisová loptička. Potom si sa bála spať a zomrela si po dvoch týždňoch na vyčerpanie ..
želám si, aby som mala do rána vlasy tak dlhé ako pred prázdninami
@353 vies ich rozbijat...a stale okolo teba hra ta perfektna muzika..
prajem si, aby sme cely mesiac udrzali toto forum v top anketach. a nie ze to zrusite (hoci uz mozno teraz po tolkejto aktivite sa to tam udrzi do konca mesiaca..)
@360@361 splnene...ups, volako sa vam prehodili priania a neviete o tom, cize sa k tym flaskam a ich obsahom spravate tak, akoby to bolo to, co ste si priali
@367 máš, ale sa ti potrhajú struny a nikde nemôžeš zohnať nové
chcem mať dlhé zdravé a husté vlasy súčasnej farby dlhé pod riť, pričom mi ich nik neodstrihne a dokonca aj riť a ostatné časti tela mi ostanú na svojom mieste
@cjubou Máš ho mať, bohužiaľ budeš lúskať tak pravidelne, že sa ti zapália brušká na inkriminovaných prstoch a keď ťa bude doktor kvôli bolesti prehliadať, tak zistí, že si alergický na zelený čaj a jeho nadmerné množstvo ti spôsobilo škuľavosť.
Prajem si mať za sebou všetky skúšky z tohto semestra na inú známku než Fx.
piter, menis farbu jazyka v pohode, ale nevies to vobec ovladat a ani si tie zmeny neuvedomujes, pokial ich nevidis v zrkadle, takze sa ti casto stava, ze ludia zrazu od teba bocia, tvaria sa vydesene a podobne veci sa ti stavaju.
chcel by som, aby sa dalo vsetkym ludom dobre ucit, ked sa chcu (musia) ucit.
@398 mas ho, pustil si si ho a zistil si, ze ked si ho pustis, clovek okamizte zaspi a ani sa nepohne. ale az na velmi vynimocne pripady (ked sa ocitnes v obrovskom dave ludi a mas este k tomu aj velke stastie (nahodu) toho cloveka nikdy nevidis a ani nikdy nestretnes.
@404 nie si vobec lenivy a zdvihas sa s takou vervou, ze po tyzdni takeho lajfstajlu umieras na vycerpanie - aj ked si dost usilovny na pripravu jedla, svojim aktivnym zivotom spotrebujes viac energie ako si schopny cez jedlo prijat
želám si, aby sa grilovane kurca skladalo aspon z 80% z kurčatovia
@407 prisiel dan, ale zial, prskavkami ti zapalil cely dom a zhoreli ste vsetci, v popole sa podarilo identifikovat akurat obhoreny banan z jeho klobuka
prajem si, aby dan nekonecny povedal svetu, o com je zivot
@cjubou vzdy si si totalne isty a preto si nikdy od nikoho nenechas poradit a robis niekedy fakt dost velke blbosti, o ktorych spravnosti si vsak presvedceny.
@piter09 máš vlastný byt, ale po troch dňoch vlastníctva ti NDS zaklopala na dvere a oznámila, že sa všetky byty v tejto lokalite búrajú, nakoľko touto trasou pôjde D4
ja si prajem aby som nemusela robiť nijaké skúšky ani testy naviac, nakoľko sa mi do hlavy už nič nevmestí!!!
@427 splnene ale budeš mať toľko štastia že ostatní ti budú závidieť a preto ťa zavrú do blázninca kde ťa budú liečiť prikladaním očistenej cibule blízko k očiam.
@429 vyhrala si a si celkom zdrava, no ludia si myslia ze si podvadzala pretoze posledna lopticka bol rozhodne out ale rozhodca nevidel....a tak ta vsetci odcudzuju (predpokladal som ze hras tenis)
@431@simqasmile stalo sa a ty si bola pri tom ako jediný svedok - videla si všetko pekne zblízka - kvôli tomu nie si v škole, ale trčíš celý deň na policajnej stanici !
nosic prisiel, ale je to @hnisavica a vysvitlo, ze je to dievca a cely cas nas na birdzi tahalo za nos. n0win0u hned stratil zaujem u muziku a vsima si hlavne prsia nosica komb.
zelam si, aby sme na tej jam-session mali aj dobry puding bez nechutnych prisad ano, bycie semeno je nechutne
@denos69 bodaj by ta, od 17. marca ti to prianie nikto neznicil mas ich mat vilu auto aj vsetko, ale dostanes rakovinu varlat blbe ale uzival si si prianie o dva mesiace dlhsie nez ostatni tak ti treba
a ja si zelam onee, aby buduci rok nebol trener hanlon ale golonka
@etelnair splnene, ale na golonku tazko dolahne (hoci trochu oneskorene) trauma z umrtia Dusana Hergotta a bude tak psychicky zniceny, ze to bude mat pre reprezentaciu velmi zle nasledky
@blacko splnene, ide to famozne, ale pocas poslednej ustnej skusajuci luskol prstom, nato som sa ja vynoril zo skrine s teglikom vylepseneho pribinacika a skusajuci ti oznamil, ze podmienkou na udelenie kreditu za onen predmet je konzumacia obsahu teglika
@pubertslatinocelny fórum obživne ale až príliš, každý deň tu budú pribúdať stovky komentárov, všetci sem budú vkuse prispievať, budeš mať toho plný MB, začnú sa sem registrovať aj ľudia z iných štátov, ktorí sem budú prispievať za pomoci translatora, až to celé úplne padne lebo tomáš to zle postavil a bude po birdzi!
@mielikki všetky skúšky spravíš, ale týždeň na to sa odhalia obrovské podvody vo vedení tvojej univerzity a celé tvoje doterajšie štúdium bude neplatné
ja si želám, aby som stretla chlapca, ktorý bude absolútne nádherný, vtipný, inteligentný, zábavný, milý, spoľahlivý, úpimný, proste bude dokonalý, nič mi na ňom nebude vadiť, nebude mať frajerku, žiadny hendikep, nebude musieť nikam odísť, nebude psychicky ani fyzicky chorý, nebude mať nič spoločné s býčim semenom, bude si o mne myslieť že som takisto absolútne dokonalá, nebude mať žiadne zlozvyky, bude do mňa neskutočne zaľúbený, ja do neho tiež, v najbližších 50 rokoch nezomrie, neunesú ho, nestratí sa, bude mať dostatok peňazí, zaistený život, bude vyrovnaný, bez záväzkov, bude mať skvelú rodinu ktorá si ma obľúbi a v jeho ani mojom živote naozaj nebude býčie semeno v absolútne žiadnej forme!
@mielikki budeš to mať, ale všetci ostatní na svete to budú mať presne naopak, takže na svete neostane žiadna radosť, bude celý pochmúrny, lebo všetci budú v smutný a v depresiách
ja si želám, aby som si našla aspoň trocha slušnú robotu a konečne splatila pôžičku
@antifunebracka ty to nevieš hrať, to rušenie musí aspoň trocha súvisieť s prianim, inak by sa dalo akiže na všetko napíšeš že splní sa ti to, ale zajtra skapeš o__O
@najivna to sa vylučuje lebo môj ideál je nezadaný a absolútne ma chce aj keby sekery padali čiže bohužial, bude to to čo dal etela :/ ale pod kolesami ešte nemusí byť mrtva, prejdem jej možno len po vlasoch, čo ty na to @etela
@514 máš ju mať ale zjaví sa hneď, nad tebou, v metrovej výške. 3 tony poctivej ocele ti pohladí mozgové závity, ňah !
ja by som chcela aby mi zajtra v skole povedali ze uz nemusim chodit na matiku ani fyziku lebo mi to v zivote bude na holy kokot a picu z toho viem tak naco ma trapit
@etelnair depropex vyhral všetky prestížne súťaže vytrénovaných bránic ale len počas jedného roka, následne zahynul na zlyhanie bránice
ja si želám, aby princ William Arthur Philip Louis opustil Kate Midleton a zaľúbil sa do mňa, vzal si ma, na čo by po 10 rokoch tragicky zahynul, v záveti by bolo len moje meno a zo žiaľu by ma dostával princ Harry, s ktorým by som strávila zbytok života
@n0win0u ochutnala ho, zachutilo jej a sprava o tom, aka je to lakota, sa tak rozsirila medzi vsetkymi zenami a dievcatami sveta, ze ty ty uz nikdy neskrtnes
chcem, aby tato skutocnost sposobila, ze vsetci muzi budu obdaruvat laskou mna.
@569 napíšeš ju a bude taká skvelá, že ju niekto okamžite vydá, stane sa svetovým bestsellerom a vkuse do teba budú jebať médiá že čo berieš, keď tak dobre píšeš, stratíš všetko súkromie, až sa z toho úplne zblázniš
ja si želám iba jednu jedinú vec. spraviť dnešnú skúšku. (ktorú mám o 7 hodín. idem sa učiť, čaute
@h8u pol hodinu ho tu hladam pre teba lucka, ale nenasiel som ho. no ma vyse 10000 komentov cize sa mozes snazit tusim @tikalok ho vedel najst, ale nie som isty
@tikalok si pamatam, ze kedysi si ho sem daval ano, je to skutocne ono @h8u tu ho mas, je take big, ze moj PC ho ani nezvlada otvorit, poprosim si tvoje vyjadrenie k tejto nemilej zalezitosti
@magick55 vrátiš sa, ale len ty sám - bude z teba znova malé dieťa, nič si nebudeš pamätať, tvoji rodičia sa z toho zbláznia keď k nim zrazu docupitáš, bude z teba mediálna hviezda a nakoniec sa ťa zmocnia výskumníci
želám si, aby akcia na mozarellu v Alberte nikdy neskončila
zelam si aby clovek, ktory rozvesal cedule ze vlak bude kvoli vyluke odchadzat o 15 minut skor a nakoniec odchadzal o 1:40 neskor musel tyzden cakat na vlak a nakoniec pod neho padol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
624 komentov
Tak mi aspoň znič prianie
Tiež ťa ľúbim.
zelam si ponika!
ej tohoto som sa bála, na birdzi sú ľudia za diskusiami dychtiví!
Ale dobre, nowinou (neznášam tie nuly) si nič neželal, preto reagujem na @3 ..
Máš ho mať, ale poník bude mať vrodenú genetickú chorobu a o pár týždňov sa z neho stane mega gigantický kôň, ktorý navyše zošalie, rozdupe všetko, čo bude mať okolo seba a až do príchodu veterinára, ktorý mu podá uspávaciu injekciu, bude ďalej ničiť a ničiť.
Želám si, aby na moje narodeniny prišiel Patrick Wolf a nahý mi zaspieval happy birthday.
Zelam si vyhrat v sportke
zelam si vedro pukancov s maslom
@9 maslo je geneticky upravovane s primesou bycieho spermatu !
prajem si gitaru esp ltd horizon m-II
prajem si svedsky zuvaci tabak
Dostaneš ju, ale z toľkého nadšenia ju zle zapojíš (kurva nechce sa mi gúgliť, dúfam že to je elektrická) a okrem toho, že ťa hrozne kopne prúd, celá gitara sa zničí.
Ja si prajem, aby sa @narazuvzdornaa a @etelnair vzali.
prajem si spravit zajtrajsiu skusku
prajem si plnu izbu najkvalitnejsej cokolady a nech mi do nej nowinou stale nedava bycie sperma :/
@19 kamaride.. v tom je ten failik, to bycie sperma tam zase BUDE
ja si prajem aby mi to svetlo nesvietilo do oci
@21 robit budes lebo ti foter da na ksicht zo 2
@22 splnene nesvieti, ale to preto lebo si oslepol
ja si prajem aby ma niekto odniesol pred barak aby som si zapalil
zelam si osobneho lekara
zelam si prazdniny...
zelam si nech je jeden profesor fyziky od zajtra nezvestny
prajem si vniest iskru do mojho zivota
ja chcem aby ma uz niekto odniesol von pred ten barak..
tuzim vratit cas
zelam si svetovy mier
Vynesie ťa, ale pred zlý.
Želám si, aby mi v lete tie vyjebané vtáky konečne prestali srať na balkón.
cas vrateny, ale vrateny tak naspat, ze nevieme ovladat cas
ja chcem mat do pice spravene linearne programovanie a aj vsecko ostatne
zelam si to co som si zelal naposledy
zelam si aby sa do mhdciek montovali cirkularky
@34 splnene, zacnu ti tam srat opice
ja si zelam, aby som mohol @h8u srat na balkon nonstop a lietat si pri tom
ja chcem cerveny dvojkriznik
zelam si aby som zajtra nasiel 100euri
chcem aby moj fotošop po kazdom spusteny nepadal
chcel by som mat warwick infinity
chcel by som termix z bycieho semena
chcel by som absinthovu lyzicku
stale ten termix, prosim
chcem dvojitu davku bycieho semena do stredneho ucha
zelam si nikdy nemat taku sracku ako bude mat pubert
@51 splnene, este pockaj, vyrabam.. semienko doslo !
ja si prosim aby mi niekto vysnakal nos
ja chcem mat rozviazane ruky nech si mozem lognut toho jacka
@57 vysnakal ho tak, ze ti rozmliazdil prepazku
zelam si aby boli v mandlovom pudingu vitaminy a vsetky pre zivot prospesne latky ale ziadne bycie semeno
ja chcem svaty pokoj od vas !
ja chcem aby mi niekto splnil moje zelania
zelam si vediet programovat
zelam si zastavit pokrok!
ja sa chcem uz konecne napit toho jacka bez prekazok
zelam si aby som vedel otvorit chladnicku lusknutim
zelam si aby sa dalo prejst do sveta za zrkadlom
uz sa mozem napit?
@blekota napil si sa, ale v tom jackovi bolo bycie semeno
UZ MA VYNESIE NIEKTO VON ?
chcem aby ludia mali bradavky na licach
zelam si aby tato diskusia nebola nikdy zalozena a mohol sa ucit
zelam si hovoriaci zemiak
@72 samozrejme, ze nie lebo si pil malo bycieho mliecka
teraz by ma mohol niekto uhasit, kedze som sa vznietil podla @73
zelam si, aby sa policia a polucia stali tym istym
zelam si annyoing orange a funkcny mixer
zelam si aby som nikdy nezabudol ze som si spravil caj alebo kavu a oni vychladli
@84 nikdy si si nic take nespravil, takze si nemohol ani zabudnut
zelam si, aby som dobre vyuzival cas
zelam si hovorit vsetkymi jazykmi
25. koment
@88 vies sa spytat "prosim vas, kde tu najblizsie dostanem nejake bycie semeno" v kazdom jazyku.
chcel by som, aby byky vedeli, aky poklad v sebe skryvaju
zelam si vediet dychat pod vodou
prajem si aby ludia chodili bosi
chcel by som prdiet kysle mlieko
dal by som si pohar kysleho mlieka
prajem si byt pekny ako vy
chcem dnes na noc do postele nejaku modelku !
máš a v tom zistiíš, že si gay
chcem vedieť lietať
prial by som si aby tu take diskusie boli castejsie
mno tam to hore !
zelam si ten warwick infinity konecne O.O
@100 splnene, @etela zajtra tu daj dalsie forum !
ok, chcem, aby muz tej modelky co sem prijde, padol na cirkularku co mam v izbe
zelam si mat aj ja taku ruku
@102 splnene, no bude v nom tvoje semeno...(btw neviem co to ten warwick je)
chcem aby si niekto prisiel teraz zapalit so mnou
chcem ^^
zelam si permanentny warpaint
chcem takto vediet hrat techno na gitare
zelam si vlasy ako ma sweeney todd
@106 fajnaa
prajem si dosiahnut na pohar bez toho aby som vstal
@114 mas vlasy ako sweeney todd, ale inak vyzeras ako obycajny debilko
chcem sadu strun na 6strunku basu !
zelam si aby nowinou ako spravny grammar nazi raz vydal slabikar
@119 granted, vydam, ale bude len v mongolcine !
chcem aby sem etela dal fotku seba cil a zaraz !
ok, ale budeme tam s spolu súložiť a musí sa pridať aj @pubert....
@118 mas ju, no nevies otvorit obal
prajem si vediet gramatiku aspon ako nowinou
zelam si voodoo babiku s dotykovym displejom
wish : ^^
inac hb tusim 6strunove sady ani nerobia xD
granted, ale nemas nos, ktorym by si dotykovy displej ovladal ( cirkularka + satan )
@123 splnene, no mas velmi hrube prsty na ten display
zelam si vediet preco etelnair nesiel na matematicko pocitacove modelovanie a kam siel
chcem vediet, preco je etela masochista
zelam si taku peknu zltociernu kravatu, co vyzera ako bezpecnostny nater na konci schodov, ktoru mal minule v spravach pan fico
btw ty si kokot, ja uz som tam neni
chcem aby som mal titul Bc. zadarmo a teraz !
zelam si nove sluchatka a prajem si aby som neohluchol a aby mi nikto neodrezal usi
zelam si potkana...cisteho!
toho potkana by som poprosil
a ja nič nechcem, vy ma aj tak zabijete alebo mi dáte býčie semeno na vankúš
@140 nic nechciet = vsetko chciet => semeno na vankusi, cirkularka v izbe pri posteli aby si sa potkol na nej a satan v posteli !
potom som zistil ze on vlastne lezi na zemi, okolo neho stoja polovnici a ta krv bude najskor jeho o_o
btw zelam si, aby ten muflon na etelovom obrazku ozil
zelam si take gumaky v ktorych sa da ist aj na rybacku aj vysoka lesna zver lovit
granted, ale su po vrch plne krvi toho muflona a samozrejme nemaju warpaint !
(teraz sa tuším sluší napísať aj prvé písmeno nicku, takže @e )
chcem aby etela zobral bielidlo a potom aby ho napilil satan na cirkularke, lebo nestihol nakreslit warpainty ( samozrejme najrpv ta nabral muflones )
@h8u sme hrdi spolu s tebou !
Super, správí tú vec s bielidlom, akurát niekto bol predvídavejší a nalial doňho žieravinu, to si však etelnair nevšimne, gumáky si obuje a je po srande.
Ja si želám, aby sa budúcoročná úroda ružičkového kelu znížila o deväťdesiat percent oproti tomuto roku.
zelam si aby @h8u vyhlasili za svatu za toto forum ....minimalne za patronku muflonov
@153 granted, sam osobne ju budem pasovat za patronku nasich dusi !
Ja si pochopiteľne prajem @13
prianie splnene, ale tvojho druha postihne tazky osud, najprv ho naberie muflon na rohy, potom ho zneuzije a ubije satan, potom ho zneuzije ta mumia od prodigyho v albume a taktiez ho ubije gitarou, a az POTOM to mozes spravit ty !
inac to by ju musel kurva zle zapojit aby ho kopla elektrina asi neizolovanym dratom rovno zo zastrcky ku kobylke xD
hej hej velky jack do zastrcky ked napcham, tak mozem cakat seljake veci dobre jj o kobylku opret a dobre mi bude
zavolam do muzikera ze mam problem s gitarou ze mi jack z nastrojoveho kabla nepasuje do zastrcky xD
jj, ze to co ma byt toto, okamzite chcem peniaze naspat ! alebo zaplatit eletrikara, ktory mi "vybavi" zastrcky lepsie
zelam si, aby trolejbusy nemali kolesa a vyseli na trolejoch ako lanovka...
zelam si, aby @h8u dostala nejaky famozny pozitivny čestný titul za zalozenie tohto fora
stale to, co v @164
@h8u získa úžasný čestný titul, bude slávna, vyjde o nej článok v časáku a nakoniec aj v sme a pravde.. začne získavať rôzne ponuky, zbohatne, odkúpi birdz a podplatí maya, aby z neho počas jedinej noci spravil fórum pre svedkov jehovovich!
Želám si, aby sa na tomto sprostom školskom počítači dala prepnúť klávesnica z anglickej na slovenskú (fakt to nejde!!)
chcem, aby som vedel na zajtrajsiu skusku vsetko co treba
prajem si, aby sa dali na birdz pridavat videoblogy ( @tomas ??)
chytro si zelaj daco
tak ja si zelam aby mi vsetko vyslo tak ako chcem
vsetko ti vyslo...aj bycieho semena za lyzicu
zelam si, aby som tie vajcia, ktore som si uvaril natvrdo k lecu so zemiakmi, boli uz olupane a spravne naporciovane
prajem si aby mal oci ako jastrab
ok, mas ich ako jastrab, ale strasne ti to mlaska teraz, ked zmurkas, lebo dierky na oci mas 10x vacsie ako oci a si aj nachylnejsi dostat prievan
prajem si, aby som nebol lenivy
@piter09
prajem si vediet robit salta ako v nindža korytnacky
zelam si, aby som vedel dychat celym povrchom tela
prajem si mat dlhsie prsty
@184 mas dlhsie prsty ako je vyska tvojho tela v cm, co ti znemoznuje vacsinu beznych ukonov
zelam si, aby som vyhral v loterii 5 000 000 €
prajem si vediet uhynat sa dazdovym kvapkam
zelam si, aby sa do tejto hry zapojilo viac ludi
hej ja nechapem, je to v top temach, je to sranda jak hovado a nikto nic...
ludia! toto nie je tema o nas, toto nie je tema o nikom, len o srande! nebojte sa zapojit, aj ked to mozno teraz vyzera, ze je to tu rozhovor par ludi (co vlastne aj je , ale vsetci ste vitani a potrebujeme vas! tato tema potrebuje vas, vy potrebujete tuto temu. my ju potrebujeme tiez, ale ona nas nepotrebuje!
chcem ist na wc
chcel by som, aby sa @hajzelbaba zapojila a ničila priania!
chcem, aby som v kniznici hned nasiel vsetky knihy, co potrebujem
zelam si aby sme zili v 2D svete ako supermario
Paráda, žijeme v 2D svete ako supermario, ale máme od neho nie len 2D svet, ale aj všetky ostatné nástrahy jeho života, ktorý je však superťažký a tak ho nedokážeme nikdy prejsť..
Chcela by som bublinku z vodováhy a medzeru z rebríka.
zelam si prazenicu
Nechcem skuskove.
chcem aby ta prazenica bola teda zo @zayl -ovych vajec
nemáš skúškové, skúšky sú stále priebežne
chcem mať napísanú diplomovku
zelam si k tej prazenici aspon chleba xD
Máš ju napísanú, ale v tajnom jazyku, ktorý pozná len jediný človek na svete a ten predvčerom žiaľ zomrel.
Želám si, aby moja babka jazdila na najdrahšom aute na svete.
ja ten chleba poprosim :/
ale samozrejme bol plesnivy
ja by som si poprial nejaku zeleninu k veceri !
Chleba je, ale mladí odvedla z bytovky cez neho pred chvíľou cedili okenu.
Chcem, aby modré LMky stáli 50 centov a gram marihuany euro.
Stále si želám to čo v @215
stoja toľko ale nemôžeš ich zohnať
chcem tu mať zaraz sud piva
chcem mat ziveho trololola ako budicek
stale chcem to icste co v @218
lenže európska únia skrachuje takže už nebude žiadne euro ani žiadny cent.
tým pádom nebudú žiadne LMky ani žiadna tráva.
želám si bezodnú kubíkovku plnú pika.
Sud piva je, ale je pancierový a nemá žiadny otvor.
Chcela by som, aby mi izba nesmrdela od cigariet pol dňa jak v šenku, keď si na BALKÓNE zapálim.
ok bude ti smrdieť celý deň
normálny sud, dobré pivo v ňom
Máš ho mať, ale zistíš, že si dostal veľmi vzácnu chorobu a okrem bezlepkovej diéty a rôznych iných obmedzení nesmieš piť nič iné okrem destilovanej vody.
Chcem, aby mi už konečne prišla nejaká TSka.
aj ja chcem TSku kludne aj od frflosa xD
chcem mať štipendium
Máš ho, ale len na jeden deň štúdia.
Chcela by som byť ovocím do jogobelly.
chcel by som zastavit cas
chcem mat vyzlecenu vetrovku!
stale ta vetrovka, hoci uz na tom pracujem aj sam
chcel by som, aby si tu cirkularku @n0win0u niekedy aj očistil
chcel by som mat taku bombovu trojkolku ako ten jigsawov panak!
chcel by som, aby som si spravil za cas kratsi nez 1 minutu perfektnu veceru
zelam si aby ludia nepouzivali vyraz chcem, ale aby si priali alebo zelali..potom je jasne ze sa im to neplni :/
stalo sa a pesnicka I want it all zapadá prachom
chcel by som, aby pesnicka I want it all bola embednuta do tohto fora
ja by som si prial, aby som bol menej najedeny a aby sa mi lepsie hybalo, ale k tomuto by mi vedel dobre poradit taky @hnisko
zelam si, aby sme sa vratili na 23. decembra a cele Vianoce by sme vsetci prezili krasne vo vianocnej atmoske
kedze neviem, aky je to birzací chvost, vyberam prvu moznost: vsetci ho máme a konečne odzvonilo ceckám v top fotkach! vsetci si zacali fotit chvosty. jedinu tazkost ma @zajko30 , ktory, chudak, sa nestaci divit, ako jeho svarnym chlapcom, ktori maju do polky ritky postahovane trencle, potrhali chvosty trencle
zelám si, aby sa deti rodili so schopnostou rozlisovat pravu a lavu stranu a vedeli tie slova spravne pouzit uz hned po narodeni
chvost sa stáva cenným artiklom, birdzáci sú lovná zver
žlám si hodinky s pivotryskom
chcel by som, aby n0win0u vymyslel sposob ako @etelnair -a a @narazuvzdornaa -u dostat do zvazku manzelskeho a udrzat ich v nom stastnych a zdravych spolu sa lubiacich az do smrti
zelam si aby pubertovi nevychladla vecera kym dopise kraviny na birdze :/
zelam si, aby som nemarnil cas kravinami
zelam si aby sa mu pritom nevytupil kotuc na cirkularke, predsa len pilit narazuvzdornu neni len tak
chcel by som, aby tolkien ozil a vyjadril sa k Jacksonovym filmovym spracovaniam LOTRu
zelam si vediet, preco sa spojenci vylodili v normandii bez king-konga
chcel by som, aby sa raz moj a hnisavicov skrecok stretli a pripadne aj kopulovali
Budeš to vedieť, ale King Kong sa kvôli tomu naštve a skončíš v jeho rukách a zuboch.
Rada by som sa perfektne naučila techniku krížikového vyšívania.
@261 splnene ale stretnes sa s nimi v sprchach a nebude to najprijemnejsi zazitok
zelam si aby mal kazdy clovek animovaneho sluhu podla vlastneho vyberu, a aby @narazuvzdornaa -ej sluha mal aspon 8 chapadiel
chcel by som, aby tie spagety, co som si uvaril a idem prave jest, trvali vecne
zelam si kaligraficku supravu
prajem si lepsi matrac na posteli
Želám si ... veľkú lásku, s úžasným chlapcom
ľúbite sa, vezmete sa - ale má 5 ďalších žien
prajem si vetrom-nezlomiteľný dáždnik
prajem si mat umyte vlasy
prajem si aby ujovia na magistrate chodili do prace vsetci tak ako maju!
chcem plastelinu
@adameus ja viem, ale vsak plnic zelani ti ich moze pokazit roznym sposobom - aj tym, ze prepocuje, co presne si zelas
ja som si prial tu plastelinu, drahi moji a trvam na tom
chcem ticho a klud
@272
Máš plastelínu, ale len guľôčku s priemerom 1 mm.
Želám si, aby som už nikdy nemala menštruáciu. A súčasne aj žiadne zdravotné problémy/obmedzenia, ktoré by s tým mali byť spojené
chcel by som, aby moj pes zabezpecil pre mna dostatok volneho casu a chuti ist s nim na prechadzku
chcem @278
prajem si vediet ako mam precitat h8u
zelam si plastove okna
chcel by som, aby ludia prestali komolit moj nick alebo robit klamstva na sposob @pubi len preto, ze je dlhy jak slak
@286 splnene, ale @pubi
chcem mat na izbe lekarnicku
chcel by som, aby sa nutkanie na sranie u ludi prejavovalo pustanim reprodukovanej hudby z oblasti podbruska
ja si prajem aby som mal superschopnost vidiet ludom do zaludkov
chcel by som, aby sa ta hudba menila v zavislosti od vlastnosti stolice (hustota, farba, a pod.)
prajem si vediet cim som bol v minulom zivote, ak som niecim bol
chcel by som, aby som pochopil tomu v @292 ze "splnene, ale bycie sperma"
prajem si aby som mal viac napadov na svoje priania a aby tu prislo viac ludi
prajem si aby som mal kridla, aby som bol biely a aby ma vsetky zeny chceli (z toho vtipu trapneho, hej
prajem natocit videoblog
1. nevieš lietať
2. keď si opretý o stenu tak ťa ani nevidno
3. ženy sú ti zbytočné lebo si gay?
Chcem mať vtáka takého veľkého, aby som ho nosil na ľavom pleci lebo inak by som si ho zodrel o asfalt.
Rád by som chcel... chcel by som... heh... vlastniť kúlovú krčmu
želám si 12 hodinový spánok
zelam si vavrinovy veniec za tristy koment
» www.birdz.sk/forum/tramal/24...
Tčka
želám si akvarko pre korytnačky
zelam si aby nesekal birdz
zelam si aby som stiahol ten film uz konecne normalny
@304 stiahnes ho, ale bude taky normalny, ze ta bude totalne nudit - nic nenormalne, prekvapive, v nom nebude
zelam si, aby tuzba po slanine bola vacsia ako tuzba po cigaretach
zelám si pusu na dobru noc od @piter09
@304 ... OK, lenže nakoniec prídeš nato, že si zbytočne premárnil svojich pár minút života sťahovaním toho filmu, pretože je to úplna ...otina
zelam si, aby sa mali všetci fajn ale nie randujem chcem mať úspešný život
chcem salku kavy. bez bycieho semena
želám si aby ste si všimli aj to, čo napíšem ja, a odpovedali mi nato, lebo ma preskakujete
zelam si, aby lubovolny clovek, ktory sa prave chysta zahryznut do hrusky, zahryzol miesto nej do jablka.
želám si bezdrôtovú klávesnicu
zelam si mat vlastnu pivnicu plnu piva
želám si, aby ste klikli na "Páči sa mi to" pod týmto videom, pretoťe si to toto video zaslúži » www.vidime.net/video-6044...
chcel by som, aby ked sa povie "to je jedno" na dve moznosti, zrazu sa tie moznosti zliali do jednej
a kedze som v case pisania tohto prispevku nevidel, ze by mi dakto zrusil @315 , tak si nic nove nezelam
prajem si vediet rozpravat ako vinetú
prajem si, aby herpes nebolel a nesvrbel.
prajem si aby sme tu zakazdym nezostavali len dvaja
(ale nie, aspon zatial nie
prajem si, aby prestali vyrabat bielu cokoladu a ludia, ktori ju maju radi, aby tym netrpeli a pochopili, ze je to humus
prajem si aby som zistil ake je to byt dievcatom
zelam si svetovy mier
chcem, aby mi dnes bolo s frajerkou famozne
chcem aby nam isla voda
chcem, aby pubert vydal kalendár s fotkami jedál, ktoré za rok skonzumoval
prajem si dostat krc do ruky
splnené, ale teraz si s tým kŕčom nemôžeš vyhoniť
Chcem frajerku
chcem jest
chcem sex
chcem mat pevnu volu a ucit sa
Chcem byť vo všetkom najlepší.
chcem mať konečne normálneho chlapa
Chcem vedieť nemčinu.
prajem si mat doma teletabis
@piter09 teletabis prišli k tebe domov, lenže prišli na to, že strašne smrdíš a preto ťa vystrelili na mesiac...
chcem mať nenormálne prianie..
Chcem krídla a odlietieť niekde preč.
chcem aby byt majitelom baru
@piter09 stal si sa majiteľom baru, lenže nedostal si licenciu na alkohol, takže si skoro okamžite skrachoval...
chcela by som aby mi niekto navaril večeru a poskytol dobrú masáž, keď sa vrátim z tréningu
chcel by som, aby na birdzi prestali byt v top fotkach fotky ceckov
chcela by som aby sa mi v noci snívalo o palacinkách a tenise
želám si, aby som mala do rána vlasy tak dlhé ako pred prázdninami
chcem, aby bolo také počasie, že Osobe do rána priletí návšteva
želal by som si, aby sa doktor Ilko stal zase docentom
priletíš ty, pričom jej rozbiješ strechu a ona tam aj tak nebude
chcem nekonečnú zásobu neskaziteľných olív na ktoré nedostanem alergiu a vždy mi budú chutiť
prajem si pravidlenu dennu davku vtipov
prajem si aby mi filmy stále sťahovalo takou rýchlosťou ako teraz = 2,2 MB/s
prajem si vediet rozbijat pastou tehlove kocky ako super mario
prajem si, aby sme cely mesiac udrzali toto forum v top anketach. a nie ze to zrusite (hoci uz mozno teraz po tolkejto aktivite sa to tam udrzi do konca mesiaca..)
prajem si to iste ako @354
zelam si, aby sa soferi autobusu spravali tak, ze vam vzdy zlepsia den
prajem si mat na izbe flasu rumu
prajem si mať na izbe fľašu moču
zelam si krutóny
prajem si veselu naladu na ucenie
chcem vidieť, ako fungujú sklápacie tykadielka v akcií (akože keď sa sklopia a vyklopia, nie, že by ich mali v tescu v akcií
chcem, aby spanok a vetrovka boli najlepsi kamarati
a chcem, aby mi papľuh zahral intermezzo a aby sme to obaja prežili v zdraví!
prajem si mat na intraku svoju gitaru
@367 máš, ale sa ti potrhajú struny a nikde nemôžeš zohnať nové
chcem mať dlhé zdravé a husté vlasy súčasnej farby dlhé pod riť, pričom mi ich nik neodstrihne a dokonca aj riť a ostatné časti tela mi ostanú na svojom mieste
prajem si mat usta plne kavy
máš, ale strašne ti zabehla
chcem.. chcem.. chcem aby sa mi splnilo toľko prianí, koľko si zmyslím!
splní sa ti všetko,čo si kedy chcela, chcieš a budeš chcieť (aj keď o tom ešte nevieš) - naraz
chcem vedieť vypínať ľudí, keď ich nebudem chcieť počúvať
chcem sa nepotit
nepotíš sa, zároveň sa ti upchali všetky póry v pokožke, následkom toho máš všade nechutné vyrážky
chcem svetový mier
mier tu uz bol 3krat ...splnil sa, no kolonie mravcov sa medzi sebou opat zacali hasterit
prajem si vediet riesit diferencialne rovnice
vieš ich riešiť a tak ťa to chytilo, že si na tom závislý
chcem, aby sa kedykoľvek lusknem, objavil pri mne pohár najkvalitnejšieho zeleného čaju, a čaj ani hrnček nebude ničím znečistený
Prajem si mať za sebou všetky skúšky z tohto semestra na inú známku než Fx.
chcem mať automatický vyhľadávač kľúčov - stlačím gombík a objavia sa pri mne
zelam si, aby sa dnesok zacal inac.
prajem si nemať chrípku...
prajem si dokonale ovládať tie poondiate dejiny
prajem si, aby mi niekto navaril chutný, neotrávený obed, aby som to nemusela ísť urobiť ja
Prajem si aby som vedela perfektne hrať na gitare.
prajem si vediet menit farbu jazyka
piter, menis farbu jazyka v pohode, ale nevies to vobec ovladat a ani si tie zmeny neuvedomujes, pokial ich nevidis v zrkadle, takze sa ti casto stava, ze ludia zrazu od teba bocia, tvaria sa vydesene a podobne veci sa ti stavaju.
chcel by som, aby sa dalo vsetkym ludom dobre ucit, ked sa chcu (musia) ucit.
Stalo sa, ale aj tak sa kokot naučili - všetci dostali päťky.
Chcem mať konečne moje vysnené dievča v náručí.
chcem si ísť zaližovať do Álp s nejakým sexi chlapíkom....napr. Ianom Somerhalderom..
prajem si za hrst arašíd
chcem aby ste vsetci umreli
a inak vďaka, ešte sa ma nik nepokúšal zabiť..
teraz si želám aby každy našiel toho správneho partnera....
@389 Splnené, každý si našiel správneho partnera. Chybička bola v tom, že Chuck Norris to tak nechcel a... ... ..... .. ...... ... . (cenzúra)
Chcem aby sa na birdzi ľudia nesprávali tak dôležito, keď dôležitý nie sú.
prajem si vidiet zapadat slnko
Prajem si viac necítiť bolesť .. a v pokoji prežiť život
necítiš bolesť, teda keď sa porežeš nevšimneš si to, máš všade modriny, necítiš keď ťa kopne elektrina - budeš mať krásny krátky život
chcem s istotou vedieť, či existujú mimozemšťania
chcel by som, aby mi nebola zima na nohy
prajem si prejst pokemon gold a chytit vsetkych legendarnych pokemonov
Chcem chodiť po mesiaci a nechcem, aby mi niekto spravil "Znič prianie".
prajem si, aby Pipo povedal, co si mysli o jeho novom akvarku
zelam si cd s tymi mongolskymi pesnickami po ktorych clovek okamzite zaspi a ani sa nepohne
zelam si, aby elektrina rozpravala dobre vtipy
prajem si pizzu
prajem si aby sa Streda nad Bodrogom stala hlavnym mestom Floridy
Opakujem sa: Chcem chodiť po mesiaci a nechcem, aby mi niekto spravil "Znič prianie".
chcem, aby mindráky chutili lepsie ako jablka golden delicious
splnene, ale infikovali sa do nich cervy
prajem si nebyt taky lenivy a zdvihnut sa aby som si spravil nieco na jedenie lebo raz sa mi lenivost stane osudnou
želám si, aby sa grilovane kurca skladalo aspon z 80% z kurčatovia
prajem si na dalsie narrrrodeniny koncerrt dana nekonecneho
prajem si, aby dan nekonecny povedal svetu, o com je zivot
prajem si aby mi dan cital kazdy vecer na dobru noc
zelam si, aby som uz spinkal
prajem si aby si vsetci boli rovni
všetci sú takí rovní, že sa nikto nemôže ohnúť, ani si sadnúť či ľahnúť, ľudstvo vymiera od vyčerpania
želám si vždy byť istý o správnosti toho, čo robím
chcel by som, aby som vedel, co si dam na ranajky
želám si, aby mi niekto spravil úlohu z češtiny
zelam si, aby som mal poriadok v izbe
prajem si aby ashleytisdale mala opat taky pekny nos ako pred plastickou operaciou
chcel by som, aby napadlo primerane mnozstvo snehu
chcel by som, aby som uz mal umyte zuby
prajem si vediet myslou ovladat VLC player
chcel by som mat dost dreva
prajem si mat vlastny byt
ja si prajem aby som nemusela robiť nijaké skúšky ani testy naviac, nakoľko sa mi do hlavy už nič nevmestí!!!
želám si ovládať kung fu a stráviť pol roka v japonsku.
Chcel by som dnes vyuzivat cas plnohodnotne.
prajem si viac stastia
prajem si zajtra spraviť skúšku zo psychologie
prajem si, aby som zatrajší zápas vyhrala a nenatrhla si nijaký sval, ani nič nezlomila.. xD
prajem si mat na izbe flasu rumu
Prajem si aby som zajtra nemusela ist do skoly a matikarku zrazil dejepisar!
želám si aby veeeľa ľudí čítalo môj blog
zelam si, aby som nemusel zajtra nemusel prilis namahavo odmietat tu ponuku, ale aby to slo hladko
zelam si makovnik
zelam si novy amp a box
zelam si, aby pipo uz konecne zvladol skrupinu na tom buráku
splnene, ale vnutri nic nie je..okrem bycieho spermatu samozrejme
a nezelas si?
zelam si dva makovniky! jeden nech nowinou naplni cim chce a druhy mozem zjest
zjest mozes obidva, sak ale nevies v ktorom je co naplnene ( samozrejme naplnene je v obidvoch ) Dobru chut !: D
@440 spravil, ale nevidno ziadnu zmenu (zjavne treba spať
zelam si, aby v kazdom kaprovi bola aj jedna kovova podkovicka, ked uz sa zvykne podavat porcovany na podkovicky
zelam si aby niekdo navstivil www.simona-1.estranky.cz
xixi
ja si zelam, aby som si s @pubim niekedy zahral na gitarke/base/bicich !
ja si zelam aby som mohol vidiet @pubiho ako s @nowo m hraju na hudobnych nastrojoch
nosic prisiel, ale je to @hnisavica a vysvitlo, ze je to dievca a cely cas nas na birdzi tahalo za nos. n0win0u hned stratil zaujem u muziku a vsima si hlavne prsia nosica komb.
zelam si, aby sme na tej jam-session mali aj dobry puding bez nechutnych prisad ano, bycie semeno je nechutne
ok splnene, ale tebe sa neuslo petriiik
@blekota preco by si nemohol byt ?
prajem si, aby ten nosic bol @blekota :
zelanie splnene, ale ked ja som nosicom, tak @hnisko nie je tvoja prsnata kamaratka a @pubi sa s tebou neste stretnut
zelam si big family stretnutie nasej birdz familie a vsetkych jej pridruzenych clenov
splnene..a toto kazit nejdem, toto chcem aj ja.. jedine.. ze by sa do toho dalo nejako nezakerne zakomponovat bycie spermata
zelam si aby si tam nikto prave nezavazoval snurky a tak sa vyhol tomu ocelovemu lanu
Prajem si silnejší PC :/
ja si prajem aby som sa naučila dĺžky chemických väzieb naspamäť, rýchlo a naveky..
prajem si mat okuliare ktore ked su spinave, samy sa vycistia
oks, mas ich mat ale o tyzden sa ti rozbiju
Ja si prajem aby som si spomenula heslo na vsetky moje emaily a uz nikdy viac by som ich nezabudla
Ja si prajem, aby mi niekto kúpil membership na jeden rok, pre záujencov pridávam link: » secure.pandanda.com/membership/paym...
A do kolónky "to" dajte SuperKatka
ja si prajem aby som uz bola zdrava a uz nikdy nebola chora ...nikdy
Už nebudeš chorá, ale zomrieš
prajem si aby sme mali na obed sushi a aby nebolo hnusne
splnene, sushi ti bude velmi chutit ale len dovtedy kym sa nezadrhnes palickami.
prajem si aby som mal kopu penazi, velku vilu a super auto !!
a ja si zelam onee, aby buduci rok nebol trener hanlon ale golonka
zelam si, aby som mal hodinu navyse
zelam si, aby som spravil vsetky skusky
zelam si, aby som mal lepsie ponozky ako mam
zelam si aby dumbledore vstal z mrtvych a zil v realnom svete
zelam si, aby toto forum opat obzivlo!
ja si želám, aby som do rána schudla 15 kíl.
chcem spraviť všetky nasledujúce skúšky
a zelam si (zabudol som aj v @476 ), aby som pribral pekne krasne rovnomerne...takych 15 kil, moze byt aj tych h8u-inych
prajem si, aby ráno pre mňa prišiel Hasselhoff na KITTovi a odviezol ma do práce
priberieš rovnomerne 15kg, ale nie tuku, ale ochplenia
prajem si, aby som už mal všetko hotové a mohol ist spat.
ja si želám, aby som stretla chlapca, ktorý bude absolútne nádherný, vtipný, inteligentný, zábavný, milý, spoľahlivý, úpimný, proste bude dokonalý, nič mi na ňom nebude vadiť, nebude mať frajerku, žiadny hendikep, nebude musieť nikam odísť, nebude psychicky ani fyzicky chorý, nebude mať nič spoločné s býčim semenom, bude si o mne myslieť že som takisto absolútne dokonalá, nebude mať žiadne zlozvyky, bude do mňa neskutočne zaľúbený, ja do neho tiež, v najbližších 50 rokoch nezomrie, neunesú ho, nestratí sa, bude mať dostatok peňazí, zaistený život, bude vyrovnaný, bez záväzkov, bude mať skvelú rodinu ktorá si ma obľúbi a v jeho ani mojom živote naozaj nebude býčie semeno v absolútne žiadnej forme!
a tu bolo uplne vsetko, muflon, satan, elektricky, bycie semeno, warpaint, cirkularky..same dobre veci
raz si to precitam cele este raz
@pubertslatinocelny mozes ist spat ale budes ukrateny o narastajucu epickost tohto fora
prajem si aby som nebol ukrateny o narastajucu epickost tohto fora
neni si ukrateny, ale zistil si, ze mas plnu chladnicku bycieho semena
chcem, aby v CPSku nechýbal toaletný papier
(rozbaľte si to, stojí to za to
chcem aby som mohol dať normálnu kukuricu do mikrovlnky a bol z nej popcorn
prajem si, aby mi niekto priniesol kyticu zelených ruží s modrými bodkami ako poďakovanie za to, že som znovuobnovila toto fórum!
prajem si, aby sa mi unormálnil a chodila spať a vstávala tak, ako normálni ľudia
ja si želám, aby som zajtra na plazme neodpadla ani nevykrvácala
ja si želám, aby som zajtra vo vyprážanom filé nemal kosti
prajem si aby boli tomas a kolini stastni az kym ich smrt nerozdeli
chcem taký obraz, ako mal Dorian!
@mielikki
budeš ho mať, ale budú ťa podozrievať, že si ho ukradla Dorianovi a mafia ti dá k posteli mínu
Ja si želám, aby Merkelová prestala ukazovať pi*u kade chodí
prestane, ale začne ukazovať prostredník
prajem si všetko čo chcem, a aby som nemala nič z toho, čo nechcem a aby som v dohľadnej dobe ja ani nikto u koho si to neprajem neumrel a tak
želam si aby ma uz nebolel chrbat
chcem mat 500. koment!8)
ja si želám, aby som si našla aspoň trocha slušnú robotu a konečne splatila pôžičku
zelam si aby moj touchpad vedel scrollovat
chcem pribrať presne 5kg, rna miestach, kde chcem a tuku
ja si želám aby môj touchpad vedel scrollovať a aby som predtým nemusela zadávať pin
chcem presny opak toho co sa mi stane
zelam si orgazmus pri kazdom sexe!
prajem si nájsť moju ideálnu ženu a to si prajem ozaj som zvedavý jak to zhovadíte
prajem si lodnu kotvu
@514 máš ju mať ale zjaví sa hneď, nad tebou, v metrovej výške. 3 tony poctivej ocele ti pohladí mozgové závity, ňah !
prajem si, aby sa mi v skrini objavilo 5643527 krabičiek cigariet a aby som nikdy nedostala rakovinu pľúc ani žiadnu chorobu, ktorá súvisí s fajčením
@519 mas ich mat ale dojde antifunebracka ktory ti uplne ignorantsky neznici prianie ale nasti do polievky a vsade inde kde sa len da
zelam si aby sa pubertovislatinocelnemu narodil syn
toho syna pre puberta este stale
ja si želám aby zo sveta vymizlo všetko býčie semeno
@531
zelam si aby depropex so svojou vytrenovanou branicou vyhral nejednu prestiznu sutaz
ja si želám, aby princ William Arthur Philip Louis opustil Kate Midleton a zaľúbil sa do mňa, vzal si ma, na čo by po 10 rokoch tragicky zahynul, v záveti by bolo len moje meno a zo žiaľu by ma dostával princ Harry, s ktorým by som strávila zbytok života
zelam si slamky na pitie
želám si, aby benzín zlacnel o 0,3 € za liter
prajem si warpaint z bycieho spermata
máš ho a aj čokoľvek iné z býčieho spermata - ktoré si sám vyprodukuješ, lebo je z teba býk
chcem aby nám sneh sneh vo dvore padal tak, že na chodníkoch nebude
chcem aby som nebol byk !
chcem aby @luc.ka ochutnala bycie spermata !
chcem, aby tato skutocnost sposobila, ze vsetci muzi budu obdaruvat laskou mna.
prajem si aby lucka padla na cirkularku a potom sa skotulala do bazena plneho zapnutych cirkularok !
že ďakujeeeem aj ja ľa ľúbim
a už nechcem vidieť moje meno tagnuté tuto. šak ja sa musím učiiiiiť
chcem, aby They will return nebolo o love kačiek, ale o love bodkovaných ponožiek!
hentam na to, čo dal @n0win0u radšej reaguj a pekne mu znič tú predstavu hádzania ma do cirkulárok
zelam si podobne zrkadlo ako to z erisedu ale vyrobene firmou hewlett-packard
zelam si ... dobre napíšem to ! nech je sranda
@n0win0u @etelnair želam si aby som sa zajtra zobudil v amerike podte do mna !
zelam si nove kanady
zelam si aby tomas vstal z mrtvych
zelam si mat na svoju vysku 168cm 45kg (ci to si nemozem take zelat?
chcem mať konečne nápad na fakt dobrú poviedku a vedieť to i napísať!
@589 napíšeš to ale bude to taký sračkový prepadák že ti zoberú aj rodný list.
ja si želám iba jednu jedinú vec. spraviť dnešnú skúšku. (ktorú mám o 7 hodín. idem sa učiť, čaute
(a keď je dobrý nápad, kt. viem napísať, ako to môže byť prepadák? )
chcem brče. (ktoré nebudú suché a lámavé a nezaberú pol schodiska alebo nebodaj viac
ok ale budú nechutne mastné, ružové a ničím neprefarbiteľné
chcem mať vodičák na kombajn
dostaneš ho, ale bude platný len v Juhoafrickej republike
chcem mat teraz pred sebou misku ostrokyslej, fast !
ale ja chcem tiez taku xD
odmietam nam kazit toto prianie, solamyl alebo bycie spermata, i dont give a fuck !
je to oficialne
tak teda... želám si obrovskú, asi tak 70kg misu plnú bryndzových halušiek so slaninou!
mas to mat....ale namiesto kazdej druhej halusky bude zelena husenica
zelam si zajtra dobre odprezentovat svoju prezentaciu
ja si želám dobrú noc
želám si nájsť na ceste na internát na zemi 50 evri
» www.birdz.sk/forum/posledny-...
ale nikdy som sa o to bližšie nezaujímal
Prajem si, aby mi niekto povedal, ktoré básne v Kanteletar sú vlastne balady, lebo som z toho jeleň.
zelam si, aby mi toaletny papier nikdy nedosiel
nikdy ti nedojde, ale kvôli zápche sa nebudeš môcť vysrať a všetko ti pojde iným otvorom
želám si byť v úspešnej rokovej kapele
zelam si, aby tu toto forum zostalo na veky vekov
Prajem si, aby som v pondelok dostala ospravedlnenku od doktorky na minulý utorok ..
chcem sa okamzite uzdravit z tej blbej chripky a nadchy
@magick55 uzdravis sa, ale stanes sa zavislym na sprejoch do nosa a zruinuju ti zivot, lebo si budes kazdy den kupovat flasticku
prajem si, aby sa obnovila zasla slava tohto fora a aby sem prisli ludia komentovat... @h8u @n0win0u @etelnair @blacktears @pubertslatinocelny @hnisavica @ludia !! podte sem
ja si prajem býčie semeno pre etelnaira
zelam si aby bellamy netrpel
želám si, aby sa piterovi podarila bakalárka upraviť pre nelineárnu metódu
prajem si mat na izbe luster s vrtulou
prajem si, aby mali Muse koncert vo Veľkých Levároch
zelam si vratit sa v case o 15 rokov
želám si, aby akcia na mozarellu v Alberte nikdy neskončila
prajem si aby som vzdy vyhral vsetky hry, ktore budem hrat
prajem si, aby ma náš kocúr mal zase rád.
ja si zelam aby vsetko jedlo v obchodoch bolo uplne zadarmo
zelam si na obed chutne pecene zemiaky