ČAUKO!

Minulí týždeň mi jedno dievča (realillusion) napísalo do komentu, že nemám byť taký znudený na tej autoškole. A mala pravdu. Preto som sa rozhodol si tu autoškolu viac užiť.

V Pondelok som prišiel do autoškoly plný elánu. A viete čo? Zrazu ma celý prednes aj viac zaujímal. Dokončili sme si značky a začali sme brať križovatky. Po osvojení troch pravidiel my to išlo veľmi dobre. Vedel som presne koľké má ísť z križovatky žlté auto, a ktoré pôjde ako posledné. Napriek tomu sa však bojím, že priamo na ceste kde si budem musieť uvedomovať ďalších "tisíc" vecí mi to určovanie nepôjde až tak dobre

V Stredu sme si začali rozoberať vyhlášku. V nej boli vysvetlené hlavne základné pojmy typu kto je účastník cestnej premávky, chodec, maximálne povolené rýchlosti atď.. V druhej časti hodiny nám inštruktor vysvetlil teóriu jazdy. Pod týmto pojmom myslím správne predbiehanie, proste všetko čo budeme musieť v aute robiť hlavou, rukami a nohami pri jazde. Ja sa budem v prvom rade triasť a potiť.

Budúci týždeň aj týždeň potom sa bude pokračovať ešte s teóriou s tým, že možno sa k tomu pripojím jazda autom na parkovisku resp. cvičisko.

 Blog
Komentuj
 fotka
denix  19. 7. 2012 21:51
aj ja to tak mám ,dnes sme písali prvý skušobný test zo značiek a križovatiek .
 fotka
hrusi93  19. 7. 2012 23:16
faajn ...a ako sa ti zatiaľ páči?
Napíš svoj komentár