Toto je pokračovanie môjho predošlého článku o mužskej masturbácii.

V predošlom článku som sa zmienil o tom, ako prebieha spoločná mužská masturbácia, používajúc príklady z vlastného života. Taktiež som vyjadril názor, že mužská masturbácia je celkom bežná, a že hlavným dôvodom, ktorý mnohých mužov odrádza od vzájomnej masturbácie nie je strach z homosexuality, ale komplex z (ne)veľkosti ich vlastného pohlavného údu.

V dnešnom článku by som chcel pokračovať v rozvíjaní týchto myšlienok a napísať niečo o homosexualite v Starovekom Ríme, o tom, či z vás spoločná masturbácia s rovnakým pohlavím spraví homosexuálov a o samotnej sexuálnej podstate spoločnej masturbácie vôbec.

Homosexualita v Starovekom Ríme bola bežná a medzi ľuďmi široko akceptovaná. Zachovali sa literárne diela, básne, graffiti a iné pripomienky sexuálneho života samotných rímskych cisárov.Maľba s Pompejí zachycujúca pohlavný styk dvoch mužov s jednou ženou.
Cisár Nero bol prvým rímskyn cisárom, ktorý sa vydal za muža. Z prvých dvanástich cisárov iba cisár Claudius bol priťahovaný výhradne ženami. I keď v celom latinskom jazyku neexistuje žiadne slovo, ktoré by opisovalo homosexualitu s rovnakým významom ako ho poznáme dnes, znova a znova sa ukazuje, že bisexualita bola v staroveku skôr normou a mnoho starovekých autorov sa zhoduje, že množstvo starovekých Rimanov malo sexuálny styk len s mužmi.

Homosexuálne správanie bolo v Starovekom Ríme akceptované, pretože je to bežné a prirodzené. Potom však prišla doba a na stovky rokov sa akékoľvek prejavy homosexuality považovali za degeneráciu osobnosti až po rok 1973, kedy prestala homosexualita byť považovaná za psychickú poruchu. Síce to bolo takmer pred 40 rokmi, a i keď stále viac a viac ľudí začína rešpektovať homosexualitu, homosexuálne správanie je i naďalej často neprávom terčom posmeškov. Neprávom preto, že argumenty typu homosexuálovia sú úchyláci a sexuálni devianti sú nezmyselné, pretože sexuálni devianti, pedofilovia a rôzni masochosti sa vyskytujú ako u homosexuálov, tak i heterosexuálov. Sexuálna orientácia a sexuálna deviácia sú dva odlišné pojmy, ktoré nemajú žiaden súvis. To, že je niekto iný neznamená, že je zlý, alebo škodlivý. Ľudia si našťastie začínajú túto pravdu uvedomovať.

Môže z vás spoločná masturbácia s rovnakým pohlavím spraviť homosexuálov?
Odpoveď znie nie. Jediné, čo sa môže stať je, že si uvedomíte, že ste homosexuálne (či bisexuálne) orientovaní, čo je dobré. Je to dobré preto, že je lepšie utvrdiť sa vo svojej sexuálnej orientácii čo najskôr (po skončení adolescencie), pretože utvrdzovať sa v tom, že ste niekým, kým v skutočnosti nie ste je zbytočné. Nikdy tomu sami neuveríte, iba sa zdeprimujete. A to i napriek tomu, že neexistuje nič, čo by vás na vašej (odlišnej) sexuálnej orientácii malo deprimovať. Sexuálna orientácia je každému človeku vrodená a nie je nič prirodzenejšie ako jej načúvať, i napriek všetkým predsudkom, ktoré spoločnosť voči homosexualite má.

Prečo spoločná masturbácia s rovnakým pohlavím?
K spoločnej a zároveň vzájomnej masturbácii medzi rovnakým pohlavím dochádza z viacerých dôvodov. Najčastejším dôvodom je vzrušenie a chuť experimentovať. Nie je nič krajšie ako experimentovanie počas masturbácie. K zmeneniu tejto periodickej a monotónnej činnosti na niečo výnimočné stačí iba cudzia ruka. Ruka, ktorá vie čo presne vás vzrušuje, a čo sa vám páči rovnako ako vy. Pomyslenie na túto činnosť s priateľom vzrušuje mnohých ľudí, stačí sa len odvážiť.

V ďalšom článku sa dozviete, prečo ľudia majú radi lezbičky, ale nemajú radi gayov.

 Blog
Komentuj
 fotka
pubertslatinocelny  3. 11. 2010 13:51
"nie je nic krajsie ako experimentovanie pocas masturbacie"
 fotka
lojla  3. 11. 2010 15:20
som zvedava na nasledujuci clanok.
 fotka
anik359  3. 11. 2010 16:02
clanok dost zaujimavy a tie zaverecne slova

a som zvedava na dalsi clanok
 fotka
velkapohroma  4. 11. 2010 15:09
Napíš svoj komentár