Mama si myslela, že sa ma zbaví už ako päťročnej a furt jej otravujem život v tom svojom Brlohu. Samozrejme, byt už nezasmraďajem, a tak nechodím prednými dverami, ale oknom. Som proste taký Spider debil. Veď to znáte – umí hlavou dolu lést!

Až som sa ocitla v Afrike!

Ako dobrovoľníčka podotýkam. Šli na to všetky moje úspory. Chcela som navštíviť tie úbohé tmavé deti, ktoré hladajú, ich rodičia majú HIV. To bol najdlhší týždeň, ktorý som strávila bez sexu. Bála som sa totiž, že tam dačo chytnem.

To by bolo faux pas, veď väčšinou dávam ja a nie oni mne. Nech si pekne nechajú, čo majú, 20 detí, ťavu a pár žien.

Očkovala som deti. Žiaľ keď došla očkovacia látka a čakáreň bola stále plná, deti prišli z veľkých diaľok, nemala som srdce poslať ich domov. A tak som im vpichovala prvú vodičku, ktorú som našla. Samozrejme, nebolo to H20 však to by som ich zabila (čo by bolo pre ne možno aj lepšie). Dúfala, som, že to zaberie ako placebo jak u európsky ľudí, no ale predstavte si, oni aj tak ten tetanus chytili!

No aj tak som si čas v Afrike užila. S deťmi sme tancovali na vyvolanie da6ďa, ktor neprišiel. Na druhý deň však prišiel požiar polovica dediny zomrela. Znamenalo to o 30% nárast šancu prežitia toho zvyšku, čiže vlastne to bolo správne.

V noci sa mi snívalo, že strieľam slony, aby nemohli udupať už žiadne tie úbohé detičky.

Zobudila som sa. Za vlasy ma ťahalo cigánča a pýtalo si jesť.
„Nič nemám,“ odbíjam ho.

V ten deň sme šli na pole na zemiaky. Zvýšila sa tak šanca o 25%, že tieto tmavé deti nebudú podvýživené a namiesto vareného vína dostanú varené zemiaky.

Nebadáte v tom podobnosť?

 Blog
Komentuj
 fotka
s.i.m.a.  28. 12. 2007 17:32
super blog

go vegetarian....go
 fotka
schizofrenik  28. 12. 2007 17:40
hej najradšej by som vyvraždil celú nepotrebnú tmavú spoločnosť na tejto zemi
 fotka
kamilkaa  28. 12. 2007 17:47
ake percentualne vypočty heh

zabityy blog, kebyže to bolo ozaj tak, že si bola kdesi pomahať v afrike, tak respect
 fotka
saddath  29. 12. 2007 13:24
neviem....mam divny pocit
 fotka
azel  2. 1. 2008 23:10
Myslím si, že robiť si srandu z detí v Afrike, čo hladujú, je nemiestne... Ony za to nemôžu. Za to môže tento sociálno-ekonomický systém.
Napíš svoj komentár