Začína v tom byť chaos, a tak to pre lepšie pochopenie zhrniem!

Na začiatku bol CHALAN Z DISTRA – stretli sme sa osudovo na festivale a od vtedy som ho chcela osrať. Mohol ma oplodniť a podľa hviezd by sme mali dokonalé dieťa, túto lukratívnu ponuka však odmietol, a tak sa budem musieť uspokojiť s priemernými deťmi, ktoré snáď budú aspoň z polovice tak úchylné ako ja, aby sme nemíňali príliš veľa peňazí na literatúru. Odžila som si s ním toho dosť, ale nikdy z toho nebol real vzťah, lebo vždy odo mňa ušiel so slovami „Si nechutná!“. Nakoniec skončil s červenovlasou čubkou, ktorá má po násilnom odstránení piercingu jazvu na prsníku. Zhodou okolností som pri tom bola.

KAMARÁT GEJOŠ – sme duchovne non stop spojený. Veľký milovník filozofie a totálny ignorant môjho odhaleného poprsia! Tak vlastne došlo k tomu, že jeho teplota stúpla na 100% Homosexualisa. Náš vzťah ostal v čisto formálnej rovine (a vraj priateľstvo medzi mužom a ženou neexistuje! cha!), nakoľko vždy utiekol so slovami: „Ale ja som gteplý!“

GEJOŠOV BRAT EMIL – rozkošný krpec, ktorý je mojou srdcovkou. Vďaka mojej samaritánskej povahe je na ženy. Dôkazom toho je, že začal hrať brutal PC hry, mláti chalanov a dievčatá ťahá za vlasy. Myslím, že skončil s dvojou so správania a zároveň je najväčší čavo v triede. Ten chlapec to dotiahne ďaleko. Asi ako jediný odo mňa neuteká, ale práve naopak, vždy keď ma uvidí, hrdo za mnou pribehne aj s partiou a povie: „Toto je moja kamoška Izabela.“

TÍPEK ZO SHOPU – vyzeral ako moja krvná skupina. Hľadal všakk sebe protipól, a tak som mu dohodila kamošku A. Momentálne chodí na kurz matematiky a rozmýšľa nad vysokou školou. Chudák chlapec. Neuteká, väčšinou sa mačká na kamošku A, aby som mu ju náhodou neukradla.

DOKTOR A – nuž... moje túžby splynúť s ním sa doslova rozplynuli, keď som ho nachytala s kamoškou B, ako si o ňu utiera pot. Momentálne pôsobí ako bubeník v mojej novo vzniknutej kapele The nicest fekals a ja pevne dúfam, že do mňa nikdy nehodí ten svoj prepotený uterák, lebo to je už moc aj na mňa, bleee.

OTVORENÁ MNOŽINA REÁLNYCH ČÍSEL ÚCHYLÁKOV – s nimi je môj vzťah zväčša veľmi krátky. Chvíľu mi neodbytne núkajú skvelý život v hoteli, nočnom klube, potom lacnú voňavku, a keď na nich z nosa vychrachnem najhnusnejší chrcheľ, miznú z môjho života. Ale práca v klube by možno nemusela byť zlá. Škoda, že som sa dala na vedeckú kariéru.

TÓNKO (alebo CHALAN S BASOU) – novodobý Herkules slovenskej dediny. Národný buditeľ so sexi svalmi a upoteným telom (ale inak upoteným ako doktor A), vždy pripravený si prdnúť pre moje krásne modré oči. Je členom dedinskej mafie a ich najväčšia zbraň je na ľudí vykydať hnoj. Potencionálny partner, ale nakoľko nemá telefón a spájam sa s ním jedine cez dedinské zastupiteľstvo, je to trochu náročnejšie. Ale ak predsa len príde do Ba ako nový nájomník mojej postele, všetko sa môže zaujímavo vyvinúť.

FÍZEL – zatiaľ dve rande. Jedno počas zatknutia, kedy som ho ofľusla a druhé... keď som ho skoro ofľusla. Ako policajt je dostatočne podivný na to, aby sa mi páčil, pije vražednú kolu a rýchlo jazdí na červenú. Črtá sa ako ideál, ale nedávam tomu šancu. Aj keď ho ako sociálne deprivovaný delikvent jednoznačne priťahujem.
ALFONZ – internetový denník, vymyslene – skutočný priateľ. Počas mojej Emo kariéry bol môj najlepší priateľ, kus môjho srdca, časom som však prišla na znepokojujúci fakt, že nemá penis. Myslím, že náš vzťah tak či tak by dlho nevydržal. Ale ako bútľavá vŕba poslúži.

BOH, tiež zvaný MICROSOFT WORD – mnohí si iste myslia, že som ateistka. Opak je pravdou. Verím v Boha a jeho stelesnením na zemi je práve program Microsoft Word. Momentálne mám ako hobby religionistiku, a tak ho podrobne skúmam. Z tohto vzťahu nebude nič, nakoľko zisťujem, že nie je vševedúci, ani všadeprítomný a nie je dokonalý.

P.S.: Napr. ten môj Microsoft Word nepozná slovo „religionistika“ a pozná slovo „teológia“, čo jednoznačne hovorí o jeho xenofóbnej (ani toto slovo nepozná), pretože neuznáva skúmanie iných náboženstiev, iba seba!

 Blog
Komentuj
 fotka
lentyty  14. 10. 2007 00:04
word, fľusance, šťanky a sračky... tvoje blogy majú zaujímavú pointu... ale vždy sú pútavé, prečítam do konca...
 fotka
chiflada  14. 10. 2007 00:16
uzasny blog. pobavila si ma a mas velmi dobry styl
 fotka
ygor  14. 10. 2007 02:10
Ano! cakal som na nejaku zvrhlost

dockal som sa

a bola aj chutovka z Wordom na zaver

good work
 fotka
drbna  14. 10. 2007 10:59
fajný blog
 fotka
flaska  14. 10. 2007 14:36
hmm tyy máš tyx xlapov
 fotka
black_soul  16. 10. 2007 14:13
ani nevies ako drzim palce s fizlom
 fotka
kiki  22. 10. 2007 12:20
Nemas chybu...teda aspon tvoje blogy
Napíš svoj komentár