Morálna filozofia a Issabella? Ide to dokopy!

Tak zas ide víkend, kedy vám narevem riadne do uší! A né že ne! Je piatok a sedím doma za kompom, som úboha. Ale ten plný nos ma tak irituje a vykonávanie smrkacieho procesu si nechávam len pre tých najbližší, ostatní ho uzrieť nemôžu. A tak tu vykonávam PSYCHICKÝ STIPTÍZ! A mimochodom, počúvam Davovku a je to párada. Aj keď neviem, či je dávovka stále v móde.

Viete čo je paradoxné? Že všetci nadávajú na blavácky prízvuk a pri tom trnaváckemu prízvuku sa nikto nevyrovná. A né že ne!

Inak ak si myslíte, že Tónko je minulosť tak sa mýlite! Dnes mi ošťal školu.

O to radostnejšie je, že občas na vyskytnem na škole tak trochu katolíckej. Ahaha. A viete čo je najhoršie? Že na katolícke školy vôbec nechodia buzeranti, feťáci a pankeri. Ja som tam vlastne kvôli tomu šla. Som si myslela, že to bude výkvet detí kvetov, ale nebol. Asi to už nie je trend ako kedysi, pretože som tam jediná toho druhu. Všetci ostatní chodia do spolku katolíckej mládeže, papajú katolícky chlebíček a obšťastňujú farárov (vysvetlite si to ako chcete!).

Prvou nevýhodou je každotýždňový infarkt, keď prídem na filozofiu a tam učiteľ v bielom kňazskom habite! Okolo seba má okrútené gorálky, sníva o Akvinskom a keď vysvetľuje, ruky má vystreté smerom k opadanému stropu. Niekto mi vysvetľoval že to čerpá božiu pravdu. Aha. Z opadaného stropu. Len aby ho tá pravda nezasiahla v podobe omietky moc prisilno.

Minule ma upozornil, že nemám čítať Nietzscheho pod lavicou, ale to spomínam len preto, aby dával nadpis zmysel.

Druhá desná vec je, že keď zanadávam, každý na mňa pozrie ako na prízrak, ktorý má zožrať ich nevinné dušičky. A tak ich papám. Pi*či, to bola ťažká písomka! A za chrbtom mi robia divné gestá v podobe kríža.

Svine, nebudem ja veru pred nimi smrkať.

Teraz ste isto mnohí zmätení. Áno, trochu som vás vodila za nos. Tak aby som to uviedla na správnu mieru: astrofyzika v Prahe externe, biochémia – bakalár a už stačí a teraz od prvého ročníka som na klasických jazykoch a morálnej filozofii!!!

Mýty o platení nadštandardne dlhého štúdia sú mýty. Ja som šla osobne za dekankou (mala taký smiešny klobúk) a vysvetlila jej, že penis (peniaze) neni. Pozrela na mňa spoza okuliarov, usmiala sa a povedala.

„Myslím, že dostanete výnimku. Predsa len, morálna filozofia sa vám bude hodiť.“

 Blog
Komentuj
 fotka
bosorka221  30. 11. 2007 18:27
teeeda ty si ale studovanaa... a nietzsche je faajn.. tak isto lepsie ako akvinsky.. len ho dalej ciitaj pod lavicou..
 fotka
xi  30. 11. 2007 19:44
ze cerpat...., a ,,burn the witch,, este neskusali, hehe, gratulujem k bezplatnemu studiu, ....cvrnk
 fotka
ice_stovo  30. 11. 2007 20:19
Hlavne tam moc nenasiakni tou mralnou filozofiou, lebo by tu nebolo potom co citat
 fotka
fragile.  30. 11. 2007 20:31
Fiha... jedina krestanska skola, ktoru som poznal bola plna opilcov a fetakov... Je dobre, ze asponn niekto udrzuje moralne hodnoty...
 fotka
schizofrenik  30. 11. 2007 21:01
ja chodím na cirkevnu ehm tam chodia tí najväčší delikventi ale ja pod nich nespadám
 fotka
flaska  1. 12. 2007 15:00
kuurva ty maš teda vyhody
 fotka
kamili0  2. 12. 2007 01:40
Východňárom sa aj tak nič nevyrovná. To je bezkonkurenčné a neprekonateľné
 fotka
yeya  6. 12. 2007 17:14
ale najviac co ma stve, ze som nemohla prva okomentovat
Napíš svoj komentár