Minulý týždeň sa s nami rozlúčil muž s veľkým srdcom, veľkým sociálnym cítením, veľký štátnik ako ho mnohí veľkí klamári označovali. Jeden z posledných ľudí vo vysokej funkcií, ktorý si podal ruku s Mečiarom bez toho aby si ju potom poriadne umyl alebo aspoň odsekol na pripomienku, že s prasatami sa takto nejedná.

Čo sa mu nedá odoprieť je, že je veľkým poľovník, ktorý avšak, keď mu hrablo, nespravil službu svojmu národu a nezastrelil sa sám.

Človek, ktorý vedel prečo moc nechodí medzi ľudí, a ktorý vytvoril precedens, vďaka ktorému noví prezidenti nemusia "vymenúvavať" štátnych funkcionárov navrhovaných jeho najlepšími kamarátmi.

Takže v mene celej redakcie(mňa), ďakujeme, určite to mohlo byť aj horšie.

S touto správou sa spája aj žhavá novinka z Holywoodu. Režisér Tom Hooper oznámil svetu voľné pokračovanie svojho megaúspešného, Oscarmi oceneného snímku King`s Speech. O filme veľa neprezradil, iba toľko, že nebude zameraný na logopedické a artikulačné problémy hlavného predstaviteľa, ale že to bude o človeku, ktorý netuší, čo rozpráva a tak to potom aj vyzerá. Nový Čas ponúkol svojím čitateľom exkluzívnu snímku z natáčania.

» imgur.com/E8lopKh...

Hovorí sa, že o veľkých ľuďoch sa dá donekonečna rozprávať, takže týchto pár riadkov je až-až.

Ja viem, že to nie je epos...

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
ortego  20. 6. 2014 21:39
A nezabudni epos o Kiskovi
 fotka
jaran  20. 6. 2014 21:54
@ortego ten bude za 5(10) rokov, zatiaľ mám naňho iba to, že podľa jednej paní z električky vyzerá ako opica
 fotka
ortego  20. 6. 2014 21:58
@jaran
A čo dobré máš na oboch ?
Napíš svoj komentár