Hviezdny datum 2105/2014

Dárius Rusnák, prezidentov bývalí vedúci oddelenia pre styk s verejnosťou, bol povýšený na vedúceho oddelenia pre fyzický styk s verejnosťou. Dáriusové prvé kroky vo funkcií boli trošku chaotické, keď iba slovne upozornil pár maďariek na ich pôvod ale potom si rýchlo uvedomil svoju funkciu, a okamžite začal mlátiť 50 kilových chlapcov, ktorí sa spomínaných maďariek zastali.

Nikdy by som si nepomyslel, že niekto s tak zlými bodychekmi na ľade to dotiahne, až tak ďaleko na súši. Nakoniec sa ukázalo, že to nebola Dáriusova vina, ale že žiadny hokejista neváži 50 kilo, takže svoje schopnosti na ľade nemohol adekvátne využiť. Prezident Félvidéku sa k celej záležitosti odmietol vyjadriť, mal totiž plno práce s písaním listu na 6 riadkov.

3.5. 2014 rokov po prvom naleštení si oštepu Pilátom Ponským

Starostku Devína pobúrilo pozvanie Kotlebu na 200. výročie narodenia najznámejšieho slovenského homosexuála. Starostka svoje rozhorčenie vyjadrila dosť jasne a nebála sa použiť všetky páky na to, aby sa táto situácia neopakovala. Takže ak by pozvali Kotlebu aj budúci rok, neposkytne úrad lavice a ani VIP posedenie.

Takže nestačí, že tam zase nebude hrať Tásler alebo Noname ale budem musieť aj stáť... a navyše stáť medzi tými sockami. A to všetko kvôli týpkovi v zelenom saku. Zelené sako... čo mu jebe?

4.6.2014
KDH konečne presadilo svoju novelu ústavy o ochrane rodiny, ktorá zakoreňuje manželstvo ako zväzok 1 muža a 1 ženy. Nikomu z miništrantského
klubu KDH sa zatiaľ nepodarilo vysvetliť ako konkrétne to manželstvu pomôže alebo čo sa stým zmení.

Ale rozumiem tomu, že ústava je nadriadená zákonom, takže tá ochrana by mala byť logicky silnejšia. Tento názor zastáva aj veľa odborníkov z KDH ako Fígeľ, Hrušovský či Záborská, ktorá nie len vyzerá ako stará senilná organistka v kostole v Bystričianoch. A takisto sa zhodujú, že dodrbať justíciu sa kvôli tomu rozhodne vyplatilo.

Vzhľadom na senilitu KDH dúfam, že si nespomenú na svoju prvú hodinu právnej teórie a na "pyramídu právnej sily", pretože ústave by mali byť nadriadené medzinárodné zmluvy a vážne sa obávam, že by si začali hľadať partnera (opačnej politickej orientácie ofc), kto by to s nimi podpísal. Takú hanbu by už Slovensko neznieslo... už tak si o nás všetci myslia, že akí sme blbí keď predávame továrenské prdy za polovicu.

Myšlienka na koniec:

Nerád kopírujem cudzie myšlienky (jk), avšak táto naozaj stojí za to aby sa šírila časopriestorom:
"Ja elektrinu k svojmu životu nepotrebujem, ten televízor si kľudne pozriem aj pri sviečkach." Neznáma jadrová anticipantka

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
ssnehulienka  6. 6. 2014 23:51
"Nikomu z miništrantského
klubu KDH sa zatiaľ nepodarilo vysvetliť ako konkrétne to manželstvu pomôže alebo čo sa stým zmení."

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a zjavne premyslame podobne
 fotka
james98  6. 6. 2014 23:54
Napíš svoj komentár