Ahoj Matusko!!
Mam toho vela na srdci hmm ale ako zacat.Som rada ze som ta spoznala aj ked teraz by som nase spoznanie najradsej zo svojho zivota uplne vymazala.Tak najlepsie bude zacat od zaciatku.. Mala som chalana ktoreho som strasne milovala.Boly sme spolu pol roka a ja som odisla na lyziarsky.Zalubila som sa tam.Az tak velmi ze som uz nevladala dalej.Kazdy vecer som preplakala bola som strasne smutna.A on zacal chodit s mojou spoluziackou.Strane to bolelo ale potom si prisiel ty Matusko.Poplietol si my hlavu a pomohol zabudnut a zahojit rany.No teraz teraz ta potrebujem viacej ako predtym.. S mojim chalanom som sa rozysla koli tebe.Posledny vecer na lyziarskom som stravila s tebou.Bolo mi nadherne.V tvojom objati a obklopena tvojimi boskami.Ako spomienka mi ostal tvoj prsten.Cesta domov bola dlha a smutna.Ale ty si my napisal.Dohodli sme sa ze pojdeme von no prsalo.V skole sme sa stretli a ty si povedal ze zoberes velky dazdnik a budem u teba v bezpeci.Nakoniec sme vonku krasne mokli.Vzdy ked prsi spomeniem si na teba a na to keby..
Druhe rande sme mali v auparku.Sedeli sme v bare ty si pil mojito a ja kofolu co si mi nanutil.Rozoberali sme punkerov a metlakov a ja od nervozity som roztrhala plan kina.Potom sme sli na zmrzlinu a prechadzali po sade janka krala.Vratit tak tie casy..
Este jeden pekny vecer sme zazili a to na diskoteke v doplery.Drzali sme sa za ruky mala som na sebe tvoju bundu a na konci vecera si mi vstiepil bozk a spytal sa co robim zajtra.Ja som ale musela odcestovat.Tolko som cakala kedy sa uz spytas ci spolu budeme chodit a ty stale nic..
O mesiac som zase isla do doplera ale tentoraz s tvojim spoluziakom.A krasne chvyle boli fuc.Povedal ti nieco co sa ani nestalo ty si mi zobral prsten a prestal sa so mnou bavit.A tym si mi sposobil ranu na srdci.Cele styri mesiace trvali kym sme si to vyjasnili ale viem ze to uz nikdy nebude ako predtym.Pytam sa preco?
Parkrat sme sa stretly ale nic..
Viem ze uz nechces vazny vztach a mna si uz z tvojho zivota vymazal.Ale ja to nedokazem.Daj mi silu aby som zabudla.Prosim vymaz moje spomienky ktore ma vzdy rozplacu alebo ich vratme spat a budme zase spolu tak ako to zacalo nech to aj skonci.Lebo ja ta potrebujem mat pri sebe bez teba som ako bez duse pretoze ta ostava pri tebe.Nedokaze bez teba dychat a tak dycha s tebov.No kym je ona s tebou ja som bez nej tak mi daruj tu tvoju aby som mohla dychat.
No zatial sa budem snazit zabudnut..
Zbohom Matus..
Nieco na tom je ze nemas opustat toho koho milujes pre toho kto sa ti paci pretoze ten ta potom opusti pre toho koho miluje!

 Blog
Komentuj
 fotka
kleo  31. 7. 2007 23:27
to je pekne napisane..aj ked je to smutne..

ten matus sa spamata uvidis
 fotka
xiuhteotl  1. 8. 2007 09:18
spameta sa v 50tke
 fotka
marcyelka  13. 10. 2007 15:15
Pekne napisaneeeeee
 fotka
sasenka42  16. 10. 2007 18:52
on je matovi aleb o matusovi??,..hm.??
 fotka
emopaula  6. 11. 2007 14:31
to je horzne chodis s matom a myslis na matusa ci ako sa vola
 fotka
mirka668  7. 11. 2007 16:39
ahoj to je o matovi alebo matusovi???neda sa to rozoznat
 fotka
jenji  21. 11. 2007 21:52
je to o matusovi ved to tam je napisane ahoj matusko aje je to stare tak na mna nepindaj koli martinovi ja ho lubim a na ineho ani nemyslim..

aj ked teraz to uz je uplne jedno (
Napíš svoj komentár