Zaplatím vstupné a sme tu...Konečne poriadna diska.Tancujeme,ked uz nemožeme ideme si sadnúť...Popíjame vodku s džúsom ...,,Dve vodky s džúsom"..prosím..Koľký krát to už je,to fakt netuším.Už sme v náladičke,ale predsa niečo ešte zvládnem..K nám sa pomaly blíži chlapec,cudzí chlapec..,,nechcete niečo ?˝..opýta sa potichu..Nechápem..
Pochopím až vtedy ked z vrecka vytiahne dva malé tabletky.Z rozpakom v očiach pozriem na Klaudiu..ta rázne zavrtí hlavu...,,Chod s tým za niekým iným...mi nič nechceme" !..
Mne to stále nedá...skúmam okolie či ešte neuvidím toho chlapca..Štastie mi asi praje..tam ho vidím !Klaudii povjem, že idem na záchod.. Stiahnem ho tesne do uličky ... ,,Dáš?"..Dá..zaplatím,zhlboka sa nadýchnem sploknem to..Idem na parket..Stále nič..ten šmejd !.. Co mi to vlastne predal ??..Ked tu náhle svetlo zostrie a hudba mi začne prechádzať celým telom..Ten rytmus..Ta hudba !..Tancujem..tancujem ako zmyslov zbavená..Ako dlho to už vlastne tancujem ?Netuším,ale dalej sa vrtím v rytme..
..Ja sedím?..Ako som sa sem dostala ?čože 5 hodín ráno ?..Tancovala som 4 hodiny v kuse?..Moj krk..au škrabe..je mi zima.. a mám strašný smäd..Je mi zle..Zas ten chlapec..
,,Je ti zle?"..mám niečo čo ti pomôže".Nepýtam sa čo..len to tak proste spolkenm..Nie je to extáza..Je mi divne..mám pocit mravčenia po celom tele..Je mi to úplne jedno.Zase tancujem.. ,,Slečna,slečna!" ..počujem akoby z veľkej diaľky..Polícia ! Pomaly mi v mozgu blikne kontrolka..Čože? kde to som ? ,,tá mladá niečo mala"!..Dávajú mi dýchnuť..Nevnímam..Berú ma do auto ,no zomnou to ani nehne.,.
,,Katka,Katka "!! ..Nie to je moja mama.. Preboha čo ona tu robí ??..Mami ?..Mám ťa rada..Je mi divne..šialene zle...tma..nemocnica..otrava krvy s predávkovaním..
Čože?vodka s džúsom+extáza + povzbudzujúce prášky..Koľko ich sakra bolo ?..
Pomyslím si už nikdy...Nikdy..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár