Tento den bol nekonecny.Ked bola uz kenecne posledna hodina zistila som hroznu pravdu.Ten novy chalan Kevin ci John uz neviem ako sa vola ale kazdopadne ten ktory zastal na mojom parkovacom mieste (co ma poriadne nazurilo lebo to mieste je len a len MOJE!!!)ma som mnou 2 hodiny!!Anglictinu a Zemepis!!!!Skoro ma vyrutilo ked som si na anlgictine sadla tam kde vzdy vedla Vanessy Blondoorovej,baby s ktorou si rozumiem uz od detstva.Ked sme boli male nasi rodicia sa casto stretavali a nas bravali so sebou.Vzdy nas posadili do zahrady a oni si isli dat kavu...No a ostalo na to dodnes.Nieze by sme sa hravali v zahrade ale sme kamaratky.
-Pocuvaj,Kristen ten novy chalan s teba ani na sekundu od zaciatku hodiny oko nespustil.stazovala sa Vanessa lebo by ocividne chcela byt na mojom mieste.
-Si si tym ista?posepkala som.
-Stopro.povedala.No dobre tak som si vzdychla a opatrne som sa pozrela do zadu cez mihalnice.A naozaj !!Nase pohlady sa na sekundu stretli ale mne sa to zdalo ako cela vecnost.Boollll nadherny!!!!Nikdo nema pravo vizerat tak uzasne!!!Vtom ma ucitelka necakane vyvolala.
-Halooo,slecna Stackhoosova ste tu s nami alebo pokukavate po chlapcoch?spytala sa a ja som cela scervenala ako paprika.OOO boze moj zazit taky trapas a este aj pred nim....Zastonala som.
-Ano pani Bartova?spytala som sa cela cervena.
-Chcem tym len povedat ze idete byt poskole.Po hodine sa umna zastavte.povedala nahodila diabelsky usmev.OO moj boze.Preco som ja hlupa posluchla Vanessu a otocila som sa???Teraz sa moze vykaslat na teplu vodu vo vani a na moj makku postel.Teraz mam tvrdu stolicku a zabijacky pohlad Bartovej.No konecne zazvonilo a ja som sa ako prva driapala s triedy.Vtom som odniekoho narazila(znova).Pozrela som sa kto to je a na moje zdesenie to bola Jessica.
-No konecne tu si hladala som ta.povedala a mne naskocili zimomriavky.Radsej som bola ticho.
-No dobre tak slecna uuzasna sa so mnou nerozprava.Vies ale mne je to tak uuplne jedno.A len pre tvoju informaciu to ja by som mala byt nastvana ze mi kradnes chlapca!zaskriekala
-Ja ti nikoho nekradnem.To ty si to len hlupo nahovaras!povedala som
-Ja????povedala jessica.Uz som chcela nieco ppovedat ale predbehla ma.povedla vsak len jedno slovo
-Suka!povedala a bez slova odisla.
-Pani pekne ta doriadila.povedal John Slawood ktory stal hned za mnou.

 Blog
Komentuj
 fotka
kika59584  20. 12. 2010 19:18
Paci lo??? A ospravedlnujem sa za tu nadavku ale nic ine mi nenapadlo
 fotka
tooniickaaa  20. 12. 2010 20:10
dobréé ten koniec najlepší
 fotka
kika59584  21. 12. 2010 14:54
Dakujem!!!!
Napíš svoj komentár