Včera som sa dozvedala samé lakocinky-z núdze cnosť.Fakt že áno,budí to vo mne neskonalý úžas,obdiv.Dobre,klamem.Skôr hnev megalomanských rozmerov.Žeby to bolo v duchu hesla-zločin a trest?Spravila som niečo?Nespomínam si.
Fascinujúce.Ja mávam okná asi aj za triezva,hm,to bude určite rarita.Ani "môj drahý" sa nejako nevie k niečomu rozkolísať.Vlastne ten,ak by spravil čokoľvek,bude to krok vpred.Táto skutočnosť mi tiež jemne masíruje ego...Ach,irónia,ty chlieb môj každodenný...
A dnes je predo mnou ďalší výživný deň.Mám rada také radodajné dni,keď je všetkého dosť,len toho čo treba nie.Už sa vidím ako celé dopoludnie tupo čumím z okna na vtáčiky a premýšľam o čo tu vlastne ide.A potom idem vyletieť z kože,lebo nestíham.Ale to by som nebola ja.
A zajtra zas Tour de škola.Opäť si krásne vybičujem nervy.Už teraz veštím ako zajtrajší deň vesluje k štandardnej nude...K hodinám nudy prerušovanými chvíľkami ozajstného strachu.Chémia mi zaručene rozhodí srdcový rytmus,bude to týždeň jak poďme do pokrivy.Určite si budem musieť dať predpísať Rohypnol na ukľudnenie.Alebo nejaké antidepresívum...povedzme že vodku,tá aspoň nie je na predpis.A moja úspešnosť na inštitúcii nazývanej VYSOKÁ ŠKOLA (podľa mňa degenerovaná pekelná diera) v poslednom období zjavne a značne klesá.Kto vie čím to bude.Určite tou mojou neskonalou šikovnosťou,ktorú som dostala ako bonus do života a ktorou ohurujem svet.Mám taký pocit,že keď mi sudičky dávali do vienka vlastnosti tak po 1. dali mi ich málo,po 2.dali mi viac zlých a po 3.zabudli tiež dodať,že budem usilovná ako včielka.No a ja sa mam teraz prebíjať životom sama ako viem.Ale mať ostré lakte je niekedy až nebesky vyčerpávajúce.
No ale prestávam sa stažovať.Všetko zlé bude na niečo dobré...aj keď to teraz takto nevyzerá.Ako hovorí tá ženská na DVD-čku s aerobikom:,,Hlavu zvhuru,usměv na rtech a začíname..."

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár