Poznáte to. Aj vy to isto prežívate. Aj vy máte svojho platonického milenca, s ktorým čas od času prežívate duševný sex. Je to ten typ sexu , pri ktorom nedochádza k reálnemu styku. Je to však o to očisťujúcejší. Je to zvláštny rozhovor, v ktorom môžete povedať všetko, čo len chcete. Kde nič neskrývate, za nič sa nehanbíte, kde nič nie je nepochopiteľné. Je Vám po ňom strašne ľahko. Vždy počujete / čítate presne to, čo chcete počuť/ čítať. Nikdy nič viac, nikdy nič menej. A práve o tom to je. Takýto rozhovor z Vás „vytrtká“ nielen dušu, ale aj všetky problémy, starosti a boľačky.

Ja takého milenca mám. Čo tam po tom, že to je žena. Keďže je to lezbička, je to vlastne ako keby bola milenec, nie milenka. Mvoj Radúzik vie o mne asi všetko. Skoro všetko. Dosť na to, aby presne vedela aká som, ako sa zachovám, čo ma bude trápiť a čo nie. Presne vždy vie , čo mi napísať, čo mi nenapísať, kedy má mlčky čítať moje výlevy a kedy ma zabávať moju myseľ svojim virtuálnym monológom. Má správny odhad aj v tom, kedy ma náš „ duševný sex“ iniciovať ona a kedy chcem byť dominantná ja. Neskutočne ju za to ľúbim, tak asexuálne, ale o to viac. Nikto nezapadol do môjho alternatívneho sexuálneho harašenia tak rýchlo, ako práve ona. Je skvelá milenka.

Mám dokonca aj chlapa na duševný sex. Moje jednoiča ma síce duševne pretiahne len občas, ale zato kvalitne, s dlhotrvajúcim orgazmom. On mi pri našom rozhovore dokáže dodať to správne chlapské myslenie, ktoré ma dokáže odkopnúť o kus ďalej. Rozhovory s ním ma vedia vždy dostať s každej sračky, ktorou prechádzam. Vždy ma dokázali fascinovať inteligentný chlapi s tou správnou chlapskou logikou, ktorá ma aj pätu a nie príliš ďaleko od toho aj hlavu. Toto im ako žena strášne závidím. A môj Janči túto logiku má. A je alkoholik. Ideálna dvojica vlastností pre môjho milenca. Konverzačného, samozrejme.

Duševný sex je iný rozhovor ako s Vašim najlepším priateľom či partnerom. Tí o Vás vedia veci, ktoré váš duševný milenec vedieť nemusí. A ten vie zase to, čo by ste svojim najbližším nikdy nepovedali. Keď tieto pozície vo Vašom živote dobre spojíte, môže to byť prosperujúca konštelácia.


Ja mám tu najlepšiu kombináciu na svete. Skvelého partnera, skvelú najlepšiu priateľku a skvelú duševnú milenku a výborného občasného konverzačného milenca. Kto má viac ?

 Blog
Komentuj
 fotka
empty6361  21. 1. 2011 05:55
!!
Napíš svoj komentár