Možno sa bude zdat tento blog trocha nepochopitelný a dokonca v nom budú asi aj chyby, ale vobec nemám náladu a ani silu meniť to. Takže ak ste na také veci alergickí , radšej to ani nečítajte.

No čím začneme? Asi týmto :
Naši sa pohádali. Mamka odišla predpár hodinami z domu a vypla si obidve telefony. Velmi sa bojím. Prepanakrala, ked si predstavím,že za všetko možem ja ,pretože som jednu vec spravila ( nerozširujeme- to je tajne) a teraz sa naši koli tomu pohadali a boli nabrusený na seba. Ako oni mavaju problemy( zvyčajne z ockovej strany- že za to on može),ale vždy sa to nejak porieši.
Ale teraz? mamka odišla predtým než som jej stihla všetko vysvetliť a určite sa trapi a trapime sa aj my lebo sa jej nedá dovolať a nič vysvetliť. Ešte pred odchodom poznamenala,že možno sa už nevratim, a ocko na nu- tak sa nevracaj. A ona na to dobre to si vezmem k srdcu. Bože ludia ja sa tak strašne bojím. Ja lubím svoju mamku a nechcem aby sa jej niečo stalo. Chcem aby sa vratila.Normálne tu revem za klávesami. Prečo vždy ked to už vyzerá medzi našimi celkom v pohode,tak sa to dajak pokašle?

A keby len toto ,ale v poslednom čase niekedy už nevládzem- ano ja viem usmievam sa a som pozitívne naladená ale niekedy len cez slzy. V poslednom čase som ublížila viacerým ludom a vela krat som ani nemala možnost ospravedlniť sa alebo sa aspon rozlučiť predtým než zmizli z mojho života. Som štastná ,že som si dala doporiadku moj vztah s priatelom a ,že mi dal šancu, pretože teraz už viem že on je pre mna ten pravý , ale zaroven som smutná pretože som ublížila asi trom dalším ludom .
A nie všetci odo mna počuli prepáč. Nie preto ,že som to nechcela, ale preto ,že som jednoducho už nesmela byť s nimi v kontakte. Aha určite ste teraz vobec nepochopili ako som to myslela... ale to nevadí. Jednoducjá rovnica- najlepší kamoš, ja , priatel... tak si vydedukujte, že koli láske som podstupila obetu priatelstva a pristala na podmienky mojej nie druhej ale tretej šance ( ja viem som sprosta ,ked som to všetko predtým nevidela a skor si zničila to najcennejšie čo som mala)

A tak celkovo vkuse som na nože so surodencami- mladšími- su v puberte obaja( segra, brat) , na mne všetky povinnosti ,ked sa dačo nespraví ja somna vine. Nikoho nikdy nezaujíma moj názor a mám pocit,že hovorím len do vetra.
A mám pocit ešte ,že som v poslednom čase zanedbala aj svoj duchovný rast- čo sa odrazilo aj na mojích činoch a na mojom mysleni ( zase asi nechápete,ale neva hlavne že sa chápem ja sama...)

Dobre už som sa zase velmi rozkecala a končím prezatial...

 Denník
Komentuj
 fotka
lola8  30. 7. 2008 21:31
ach jaj... to ma mrzi .. ja to poznam trosku.. ale vies..je lepsie ked rodicia neziju spolu(ale samozrejme obcas chodis na navstevu aj k tomu druhemu) akoby mali spolu zit a kazdy den sa hadat..

dufam ze sa to napravi.. a bude to vsetko dobre..
 fotka
17shano  30. 7. 2008 21:34
uff nepríjemná situácia. K tej mame: urcite nieje správne, že ti nedala šancu aby si jej to vysvetlila, aj ked neviem o co ide. Ale neboj sa, určite sa vráti, ved si jej dcéra a ako čítam máš aj súrodencov, a určite vás ľúbi. A k tým súrodencom: tiez mám mladšiu sestru, takze viem aké to je, často som na nu nahnevaný, ale časom to vždy prejde a ja zistím, že je v podstate strašne fajn, ze ju mám. Takze držím palce a hlavu hore
 fotka
naneth  30. 7. 2008 22:03
Moja, viem ze to musi byt strasne...aj ja som si co-to s rodicmi prezila, teraz uz neziju spolu a asi to tak je lepsie.

Mamka sa urcite vrati, kazdy z nas povie v prvom momente nieco, co ani nemysli vazne. Rodic predsa nemoze opustit svoje deti

Neboj sa, zvladnes to a vsetko bude zase dobre...

 fotka
joelina  30. 7. 2008 22:32
drz sa. ver, ze bude dobre. lebo bude dobre.
 fotka
cruz89  30. 7. 2008 23:26
-mama sa urcite vrati, ked ju mas naozaj rada, tak ona to vie a vrati sa uz len kvoli tomu

-surodenci: mam 15 rocneho brata, takze uplne chapem, ake dokazu byt 15 rocne decka neuveritelne otravne (ale naozaj ta generacia, teraz 12, 13, 14, 15 , je ako biologicka zbran )

-best friend, dievca si urobila brutal chybu, ze si sa na neho vykaslala, chlapec, ktory nedokaze akceptovat tvojich kamaratov, si nezasluzi aby si s nim stracala cas.



Vela stastia a nezabudni, ze naj kamos ta podrzi vzdy, frajer, len ked mu to vyhovuje.
 fotka
lejna  31. 7. 2008 17:43
cruz89 - problem je ,že best friend ano vždy ta podrží- pokial nie je do teba zamilovaný a skoro sa ti koli nemu nerozpadne vztah- pretože by chcel aj niečo viac ako kamaratstvo( nehovorím,že ja som v tom bola nevinne)... ale ako to povedat to je velmi zložite na vysvetlovanie... a všetko je vo fáze riešenia...
Napíš svoj komentár