Zobudil sa prudko na neznesitelny zvuk svojho blackberry. Zatocila sa miestnost, mal sucho v ustach. Vedel kto vola, i tak sa snazil zaostrit na displej. Manazerka, iste. Jenny?
Co s tebou, kurva, je?Volala som ti najmenej stokrat, poslala hotelovu sluzbu, nic!!Uz hodinu meskas na rozhovor pre COOL magazin!!Jej hlas sa stupnoval a jeho vibracie mu sposobovali zavrate.
Okamzite sem doprav svoju spanilu rit lebo budeme mat pruser obaja!!Polozila. Odhodil telefon na nocny stolik, pricom odrovnal stojacu flasku od piva. Kurva. Doplazil sa do kupelne, a akonahle zbadal svoj odraz, dostal sok. No do pici..Zase raz je tu rano, ked vyzeram ako wolverinov bratranec. Triaska mu neovladatelne prechadzala telom s kazdym oplachnutim tvare. Nemalo to vyznam, strcil sa cely do sprchy, umyl si vlasy, zuby. To musi stacit, holit sa nebude. Podarilo sa mu najst nieco primerane vhodne na tuto udalost. Dotrhane jeansy, cierne tricko motley crue, dal si tazke boty,mal na to chut a vzal si aj riflovu budnu pre istotu. Blackberry a penazenku si hodil do vreciek a bol na odchode, ked zrazu..Pockat. Naspat do kupelne. Vygrcal sa, umyl si este raz zuby, hodil na seba nejaky deodorant a konecne sa odlepil z prveho stanovista.
Jenny nebola ani len trochu nadsena, ked ho uvidela, hned vedela, ze je mu zle, chlastal a ma pravdepodobne abstak, ale faninky cakaju, reporteri cakaju, sef caka..
Je ti jasne, ze ta zabijem??
Mala by si sa ukludnit, vsetko je ok, len ty si tu ta nervozna. Podaval si ruky s celym stabom pomaly, ked k nemu pribehla maskerka a smahom ruky ho prelicila, co nerobilo dobre jeho zaludku. Zbytok kapely tam, samozrejme, uz davno bol. Jedine kvoli nim sa citil mierne zahanbene, ale riesit to nebude.
Urobilo sa par fotiek, vycerpavajuci rozhovor pocas ktoreho vypil asi 10 ribezlovych dzusov a rozdali par podpisov vyvolenym faninkam. Blesky, biznis, manazerka, ludia, parfemy, koks, sampanske, stetky, ..musel na vzduch. Za satnou bola mala terasa, kde sa mu podarilo vyzvracat zbytok. Videl svoj odraz v okne. Nenavidel sa. Tuto pozu, to do coho sa nechal zatiahnut, zase raz..Uz dost, uz ziadne rozhovory, ziadne faninky..len hudba, chce robit hudbu, tak ako kedysi. Len on, gitara a jeho texty, jeho pocity.
Hej, ste ok? Nahle sa narovnal.
Jasne.
Nezvracali ste nahodou?
No to ano.
Vodu?
Dakujem.
Ja, vsimla som si, ze vam je zle uz ako ste dorazili..Som Niky, Nikol vlastne..licila som vas..
Ach, jasne, sorry...ja som Adrian.
Ja viem kto ste, cely svet vie kto ste.
(..Iste, ze vie, akoby aj nie, ked plnim stranky bulvarov poslednych 5 mesiacov.. cely skurveny svet to vie, okrem mna...)
Iste. Dakujem za vodu, ale ja uz budem musiet ist..
A kam? Naspat k nim? Ved ani nevedia, ze ste tu! Uz ste si dnes splnil svoje, teraz sa len bavia na vas ucet. A verte je to tam nechutne.
Nevedel som co mam povedat. Robievam to iste. Party na ucet manazera alebo hotelu. Pozicane auto, dom, kurvy..Ale bola taka pohorsena, nemohol som jej protirecit.
Pocujte Niky, nemate chut sa so mnou prejst?(..co to robim??!)
Ale ano, rada vypadnem..
Chytil ju za ruku a viedol cez dav smejucich sa sfetovanych ludi, ktori na nich ukazovali prstom. Bolo to ako v nejakej televiznej show a oni dvaja prave vypadli a vyprevadzaju ich s hanbou. Uz sa tam nevrati, nikdy, aspon nie dnes v noci. Dnes v noci chce byt vo svete tejto Niky. Obycajny svet.

 Blog
Komentuj
 fotka
chidori  19. 8. 2010 23:50
a kde je Adrian (2)
 fotka
lelia  19. 8. 2010 23:52
@chidori a vies ze som to dnes chcela pisat?? aj napisem..cez vikend
 fotka
chidori  19. 8. 2010 23:53
Napíš svoj komentár