Prešiel už rok..celý celučičký rok, čo už nie si s nami.

Pravdu?

Keď som objala Aďku, chcela som plakať, no nemohla som. Nechcela som ukázať, prečo mi vyhŕkli slzy. Každý si podával ruky, bol vysmiaty.. samozrejme. Ja som v tej chvíli chcela odísť a apsoň na malú chvíľku byť len S TEBOU. Dalo sa to? Každý naokolo si pripíjal, obijímal sa, fotil, podával si ruky, želal si krajší začiatok ako bol ten minulý.

Koľkí si spomenuli že nový začiatok bol Tvoj koniec? (no začiatok niečoho iného.)

Veríš mi, že mám malé výčitky?? Viem, stalo sa to, čo sa stať aj malo. Ty si odišiel.. Ale nikdy nebude Nový rok to, čo bol keď si bol ešte s nami. Aj ked budem patriť do tej skupiny, ktorá sa smeje, pije, zabáva sa.. stále si v tú chvíľku spomeniem, ako si mi v tvoj posledný večer na Nový rok podal ruku, dal pusu a zaželal Šťastný Nový rok..A spomeniem si na to, že mi tam vždy budeš veľmi veľmi chýbať..

NAVŽDY

Dnes ráno sme boli na omši za teba. Boli tam tvoji kamaráti, spolužiaci.. Aj keď mnohí z nás šli spať tesne predtým ako vstávali, predsa prišli a obetovali tú necelú hodinku za teba. Spoločne sme sa vybrali na Tvoj hrob. veď si nás tam všetkých videl, však? Boli sme tam, Často tam chodíme..Zapálili sme sviečky, dali kvety.. Bolo ťažké vidieť tam tvoju rodinu, tvojich priateľov..teba..

Nerada chodím na Tvoj hrob S niekým. Prečo? Lebo som s tebou rada sama. Keď ti aj nahlas môžem povedať, čo mám na ♥. Keď sa s Tebou rozprávam, keď ti poviem, čo ma trápi, keď ťa prosím o to, aby si na nás všetkých dával zhora pozor. Spomínam na krásne chvíle s tebou. Veríš?

Ako sme spolu boli vedúci v tábore a my sme sa nevedeli naučiť mená našich detí. Ty si si odfotil zoznam a dal si si ho ako tapetu v mobile Alebo ako Si môjho Riška stále volal Rihaard Ako si sa bláznil s deckami na chate, ako si spal pri nich keď sa báli, ako sme sa bláznili spolu na našej VEDÚCOVSKEJ chate tam bolo stále plno srandy..

A tak tom si v jednú malú chvíľku..v tú chvíľku keď odbila polnoc spomenula na toto všetko.

Peťko, Ľúbim ťa.

Si náš anjelik a chýbaš veľmi. Myslíme na Teba každy Boží deň.
Čakaj nás hore, prídeme za tebou

 Blog
Komentuj
 fotka
millie  1. 1. 2010 10:58
 fotka
kissmeplease  1. 1. 2010 11:30
krásne, no zároveň tak strašne smutné
 fotka
waleri  1. 1. 2010 14:25
....... ver či nie... ale aj mne hrozne srdce stískalo o polnoci.. myslela som na Peťa.... ráno sa mi vôbec nechcelo vstať ale preňho som tam veľmi chcela byť... ja som s vami na cintorín neišla lebo by som sa neubránila slzám, ktoré sa mi práve cez viečka preliali.... aj ja tam potrebujem ísť sama... a pospomínať na môjho mladého snúbenca, s ktorým sme si v tábore spolu ruky zlepili..... nepoznala som Peťa síce tak dobre ako ty ale hrozne mi prirástol k srdcu... a chýba mi neskutočneeeeee.... hrozne.........................
 fotka
husky  1. 1. 2010 19:59
velmi smutne, ale krasne vyznanie
 fotka
frez  1. 1. 2010 20:13
ufff tak toto je vazne moc... je to fakt absolutne nadherne a zaroven dojemne...
 fotka
orochimaru  1. 1. 2010 20:26
Pekne smutne a aj dojimave..ale hlavne je to dost zaujimave..podla mna..strasne podarena a pekna basnicka you..je fakt super...
 fotka
orochimaru  9. 1. 2010 19:55
D.N Angel, Angel Feather.

 fotka
matejced  7. 1. 2011 14:01
:´(
Napíš svoj komentár