Urcite ste uz boli v takom stave , kedy ste mali vsetko na haku a smiali ste sa z uplnych hluposti ako male deti ( nemyslim tym teraz pod vplyvom nejakej omamnej latky) proste v takej nalade . Ja som to zazil prave dnes v skole a to ma drzi prakticky do teraz : D . Ale nebolo to hned od rana. Vlastne rano som si myslel ze to bude dost na hovno den.
Zacalo sa to skoro rano asi o pol stvrtej . Vecer som zaspal s mobilom v ruke ( aaano cital som si blogy na birdzi ) a nejak som vytocil mamine cislo . Ta skoro vyskocila z koze kedze nema zvuky az tak potichu a hned nabehla do mojej izby ze co robim. No a tak sa postarala o prebdene 3 hodiny kym som vstal do skoly. Prisiel som do skoly a tam sa to vsetko obratilo .

Prve dve hodiny s triednou a na obidvoch pisomka. Ale aj tak je to najepsia triedna na svete lebo to co my stvarame a prepecie sa to tak iny ucitel by asi dostal infarkt. Prisla do triedy a este predpisomkou zacala riesit nas (zatial ) posledny ulet . Totizto pred vcerom sme mali dvojhodinovku financii . Prvu hodinu sme vkuse iba pisali hovadiny . Tak sme si povedali ze to teda nie. No a tak sme hned po skonceni tej prvej hodiny si vsetko zbalili , podvihali stolicky a skryli sme sa za rohom na chodbe . Ucitel vosiel do triedy a pobudol tam asi 10 minut a vysiel z triedy . Rychlo sme sa vratili porozkladali a tvarili sa ze nic. Tak spoluziak isiel za nim do kabinetu ze kde je tak dlho ze ho uz cakame asi 25 minut . No tak sa vratil do triedy a dobre mu nevypadli aj tie dva vlasy co ma na hlave ked nas tam uvidel. A tak dovysvetloval latku, my sme uz radsej nic nehovorili. Nakoniec bez slova odisiel a zazvonilo . Samozrejme ze bol potom za triednou aby nam dala neospravedlnenu hodinu. No a ked dnes prisla do triedy a my sme jej to vseto rozpravali tak sa smiala ako male dieta ze co sme to ubohemu Ing . Motyčkovi urobili . No pisomky sme napisali a na prestavke sa nam stal dalsi trip .

Cakame na chodbe kym pride ucitel na informatiku a naskytol sa nam neuveritekny pohlad . Babka ( asi 65 rocna ) s vnucikom ktory cupi prikricku a vykonava potrebu hned pred skolou . Tak spoluziak zaklopal na okno a vtedy sa stalo nieco nevidane , neslychane. Babka zdvihla hlavu a z jej ocí srsal hnev alebo neviem co. Zdvihla pravu ruku a ukazala iste gesto ( myslim ze viete ake ..!.,) . My sme skoro popadali na zem. Tak spoluziak zabuchal znovu a ona zase po svojom . No vnucik svoje dokonal a tak sli dalej . Na informatike sme priucili ucitela ovladaniu counter -strike ktoremu sa to zjavne zapacilo a o volno na hodine bolo postarane.

Tak prisla posledna hodina. Matematika. Zlaty klinec na zaver . Po to prezitom dni v skole to uz bolo nieco neskutocne . Smiali sme upe zo vsetkeho. No ucitelka ktora uz chytala amok to zabila uplne . Vysvetlovala priklad na tabuli no spoluziak ju mal zjavne na salame a lustil si slnecnicove semienka . A tak citujem : ucitelka : ,, no Pavel pod to dopocitat " ,, ale pani ucitelka ja vas sledujem celu hodinu a nemam ani paru co to pocitate" a ucitelka ,, vyborne pokial nemas ani paru tak si este zajedz semeno" a vtedy sa zacal neutichajuci smiech . Ucitelka si zjavne neuvedomila co povedala no po chvili jej to doslo . Trochu sa zahanbila a v tom zazvonilo.

 Blog
Komentuj
 fotka
evalysedowndrell  12. 3. 2011 18:46
zabité D
 fotka
anjelik107  9. 2. 2012 19:56
na podobne situacie zo strednej si spominam aj ja fakt neopisatelne chvile
Napíš svoj komentár