Nechápem to. Naozaj nechápem, keď o mne nejaký birdzák napíše blog. Birdzák, ktorý ma nikdy nepoznal, nikdy dokonca ani nestretol, nikdy ma nespozná. Píše o mne blog kde rozoberá môj súkromný život o ktorom nevie ani ň. Nechápem to. Ako mi sláva stúpla do hlavy, ako nezvládam reálny život..
Predtým, než som mala tú slávu v hlave, ste ma akože poznali?

Jediný, kto by o mne mohol písať blog sú ľudia ktorí ma naozaj poznajú. Ľudia, ktorí ma poznali už predtým než som mala birdz. Jedine tí si môžu dovoliť posudzovať či mám slávu v hlave, väčšie ego, či som namyslenejšia.
Čo si vy myslíte? Že ma snaď poznáte keď to môžete posudzovať?
A koľko ma akože poznáte, keď som predtým namyslená nebola?

Je to smutné. Keď si predstavím že ja by som mala o ľubovoľnom birdzákovi písať blog a rozoberať ho.. bolo by mi to jednak trápne a stále, stojím si za tým že vás nepoznám. A nemyslím si že ani tých pár birdzákov čo som stretla osobne poznám nejako dobre. Nikdy by som o nich nepísala blog. O nikom. Nielen preto, že naozaj o nich nič neviem a uvedomujem si to, ale aj preto lebo na to nemám dôvod.

Keď si o mne napíšete nahnevaný status alebo nahnevaný blog, pomôže vám to?
Pomôžu vám tie negatívne reakcie na mňa pod tým?
Stúpne vám ego, či čo?
Haha, zase sme potopili malú.

Ako si všímam tie negatívne reakcie na mňa, vyjadrujú sa tam ľudia s ktorými som si neprehodila ani jednu TS. Tiež ma riešia. Neviem či sa mám smiať alebo plakať. (Obrazne, plakať kvôli tomu samozrejme nebudem.)
Len ma to hnevá. Všetko to, čo tu popisujem, jeden z dôvodov prečo som chcela odísť.

Lebo ja keď si dám status že odídem, už som tá ktorá svoj odchod rozkrikuje.
Aj keď som si dala len jeden jediný status.
Lebo keď sa vrátim, už som tá ktorá svoj návrat oslavuje vo veľkom.
A to som si zase napísala len jeden status a blog na objasnenie, ktorý aj tak "hateri" nepochopili (alebo nechceli) a ľudia čo ma majú radi - tým to bolo jedno.

Lebo ja nemôžem ani odísť a vrátiť sa lebo som si to rozmyslela, lebo už ma rieši polka birdzu.

Vám by to bolo príjemné, keby ste si otvorili birdz a našli o sebe blog od človeka ktorý o vás nič nevie?

 Blog
Komentuj
 fotka
gothicpoethic  30. 8. 2010 09:45
Ber to tak- na BIRDZi si slávna a aj slávnych ľudí v reáli rieši bulvár
 fotka
sheily  30. 8. 2010 09:50
Joj, ja som si konečne začala myslieť, že @lucia1995 je v pohode(sa mi tie rozhovory páčia , ale týmto len zase potvrdila aká je detinská..
 fotka
tomas  30. 8. 2010 09:55
keď budeš slávnou herečkou, speváčkou, podnikateľkou, političkou, budú ťa riešiť ešte viac
 fotka
mayo  30. 8. 2010 10:01
My zázraky to máme ťažké...



Ja tiež často počúvam, že som malý arognatný a namyslený bastard.

A tiež od ľudí, ktorí o mne hovno vedia.
 fotka
sarah_whiteflower  30. 8. 2010 10:04
Zvykaj si Koniec koncov, si Zázrak Birdzu, koho iného majú riešiť, keď nie tieto "birdzovské celebrity"? Keď sa človek zviditeľní, musí počítať aj s týmto, a ak sa mu nepáči, veru jediné dve možnosti sú odísť, alebo na to srať
 fotka
depropex  30. 8. 2010 10:06
moja milá malá pohromka. ja ťa mám rád a ako tvoj strýko depropex ti musím povedať jednu vec, ktorú si zapamätaj a opakuj si ju vždy pred spaním lebo je to pravda.



Ľuďom jebe !!!!
 fotka
darkness1  30. 8. 2010 10:17
Nerieš ich, oni ti za to fakt nestoja. Si birdzcelebrita, tak budú všetci všetko rozmazávať a tvrdiť, ako ti sláva stúpla do hlavy. Že melú hlúposti, to už nevidia.
 fotka
bluepanter  30. 8. 2010 10:25
A budú v tom ešte viac pokračovať, ak sa budeš takto ohradzovať .

Ono je to ako s tekutým pieskom. Čím viac sa mykáš, tým hlbšie sa prepadáš .
 fotka
eeozniap  30. 8. 2010 10:33
tu ani nejde tak o to, či si dobrá alebo zlá. Tu ide o to, že ti proste závidia a asi ich to odbaví, keď sa môžu posťažovať na niekoho, kto im leží v žalúdku iba preto, lebo je lepší ako oni...

troška nezrozumitelne napísané, ale dúfam že podsata je vystihnuteľná
10 
 fotka
monkez  30. 8. 2010 10:41
ty by si si mala Malapohroma mala zaviesť vlastné fóro a tam nech sa všetci kto chcú k tebe vyjadria... lebo takto cez blogy to asi nemá zmysel úplne zbytočné a nepochopitelné naťahovanie...



nechcem sa do toho miešať lebo je toto asi druhý blog čo som celý prečítal s takouto problematikou, ale tak zas názvy ostatných mnoho blokov niesú nepovšimnutelné
11 
 fotka
d170  30. 8. 2010 10:53
Možno že sčasti aj preto, že vedia, že ak napíšu blog, stav o tebe, zvýši sa im tajné číslo. Si tu dosť známa, takže funguješ podobne dobre ako ak niekto niečo napíše o birdzi, sexe atd. Ludia to čítajú, lebo je to o tebe.

čo čítam tvoje posledné blogy, tak mám pocit, že to veľmi prežívaš, ale mala by si chápať, že toto reálny svet nie je a a kopa ľudí sa tu správa inak ako v reálnom živote.

Takže je zbytočné ich riešiť.

A mnoho ľudí Ti aj závidí tvoj status, ale to chodí aj v živote tak, ak budeš šťastná a úspešná, tak to bude veľa ľudom prekážať, treba sa naučiť ignorovať závistlivcov.
12 
 fotka
strommen2428  30. 8. 2010 11:15
neviem prečo , ale človeka to trošku najebe vieš , ideš na birdz že si kukneš čo je nove a tak a všade si ty ...jak pišeš nepoznám ťa takže nemôžem povedať či si namyslena , či ťa mám alebo nemám rád a podobne ... ale niekedy to je už trošku otravné ...nič osobne proti tebe , neberiem ti tvoje sny ani nič podobné ...ale zapamätaj si :

BIRDZ NIE JE REALNY ŽIVOT .... pride na moje slová ....zatiaľ nech sa darí
13 
 fotka
didrinka  30. 8. 2010 12:16
mmt, ty si slávna?
14 
 fotka
anzu  30. 8. 2010 13:11
Vieš čo, ja byť tebou mám vďaka tomu zábavu na pár dní. (keďže to aj tak nikto alebo takmer nikto nepodporuje. Keby to bolo inak, tak fajn, ale toto je len osamelý výkrik do tmy a preto by som sa nad ním nepozastavovala. Keby bol relevantný, niekto normálny s chladnou hlavou by ho podporil) Ak by si niekto myslel, že mi strašne ublíži tým, že o mne napíše blog.... Možno by som si aj slávna pripadala
15 
 fotka
mixelle  30. 8. 2010 13:40
ja ťa poteším ,chceš? som tu už mrte času a takto ti poviem.. prejde to,neboj.. ja som tu prežila tolko "hviezd" , a všetky riešili toto iste.. odchoody,príchody,ohováračky.. .@sarah_whiteflower , @drbna , @tashira , @isabella , @mensrea..

a teraz..kde su?

(čím nechcem povedať že už nie su..) ale ich "problemy" prišli ako odišli a neboj,ludia zabudnu
16 
 fotka
mamradadeli  30. 8. 2010 16:18
a ty namiesto toho, aby si to jednoducho ignorovala, o tom este aj napises blog..
17 
 fotka
qachna  30. 8. 2010 17:33
Totálna ignorácia. Ani by som sa nad tým nepozastavovala
18 
 fotka
natashatko  30. 8. 2010 18:16
Riešia ťa preto lebo si známa a majú potrebu sa zviditelniť skrz teba a pchať sa ti do riti..prenikla si do internetového sveta z ktorého neni úniku, sama to poznám...a odísť môžeš kedy chceš a na ako dlho chceš a im to môže byť 546587458768 asi tak...
19 
 fotka
lucia199513  30. 8. 2010 20:14
ja ti poviem, prečo som ťa riešila v blogu..lebo ja v blogoch rieším veci pre mňa zaujímavé, pre mňa pekné, pre mňa nepochopiteľné atď.... a ty si pre mňa nepochopoiteľná...konkrétne niektoré rušivé elementy na tebe ... a ja si napíšem blog o kom chcem , a budem si písať kedy chcem, o čom sa mi páči písať, čo ja uznám za vhodné drbnúť do blogu... a ty sa mi do toho srať nemôžeš ...žiaľ, ani zázrak nemá také právomoci
20 
 fotka
malapohroma  30. 8. 2010 20:16
@mnohociselnanetagujemtanaschvallebotunechcemspamahadku

dobre, ved si pis o com chces. pre mna je zase nepochopitelne ze pises blog o niekom a rozoberas tam dost trufale veci koho ani meno nevies.
21 
 fotka
wordsarejustdropsofrain  30. 8. 2010 20:34
Malička...

Nevšímaj si ich. Tiež keď som si čítala Luciin blog som nevedela či sa smiať alebo čo! Ona asi už fakt nemá či druhé na robote iba ťa tu riešiť! Kašli na ňu
22 
 fotka
emulienkaa  30. 8. 2010 21:01
ako niekto nadomnou napísal - ľudom jebe ! .. ľudom proste jebe.. a lucii dupľom .. a nie, nechcela som byť hnusná práve..



a áno naštvalo ma to, naštvalo ma to ekd založil o mne niekto anketu, ked ma tam riešil.. ked riešil mna a niekoho ineho.. a vobec sa ho to netíkalo.. proste ma hnevala to, ze si ludia beru moje meno do huby a jednak o tom nic nevedia, nic nevedia o mne.. a po druhe.. ani som im nedala pravo na to, pisat o mne.... mylsim si... ze to pravo je take velke slovicko a mozno nevhodne... ale bola by apson slusnost sa niekoho spytat či o nom smiem pisať.



možno som trosku odbočila od temy a naražala na svoj pripad.. s tvojim to možno malo len čo to spoločne.. no každopadne rozumiem ti.. asi len to som chcela napisať..



a taka mini rada.. ja som to riešila den.. a prestala som.. tým prestali o oni a nepísali.. a tak to skús.. proste o tom nepíše.. vyjadri sa raz a dosť.. to postačí.. a vedz že to bude i odnotnejsie..



držím prsty..

a k takýmto bandám ľudí sa ja veru pridať nemienim..
23 
 fotka
mrnobody  30. 8. 2010 22:47
No kurva, zachvíľku už budeš ako rytmus - najviac riešený, najviac milovaný aj nenávidený, najslávnejší... Ale k veci 1. neriešia ťa ľudia, riešia ťa pubertiaci, to je sakra rozdiel 2. nebojkaj moja, nepríť tu mesiac a nikto si na teba ani nespomenie... ale čo, pubertiacka hlava, pubertiacke problémy... bez urážky... piče...
24 
 fotka
domushkaaa  30. 8. 2010 23:02
Nerieš ich , nemá to zmysel. Dalej si pekne užívaj Birdz tak ako predtým
25 
 fotka
rainbowwarrior  31. 8. 2010 00:19
A zas v top (ach) niečo ti napíšem do ts,-ky
26 
 fotka
zannie  31. 8. 2010 00:45
"preco ma ludia riesia v blogoch?" takyto nadpis das blogu, v ktorom ty riesis ludi. pateticke.



keby sa prestali riesit sracky a vratili sa do topky skutocne blogy by bolo uplne fajn. mozno by sa len pospolitost birdzu mohla prestat hrat na kralov a kralovne dramy a nevesat portalovy odpad do topky, pretoze je zrejme, ze sa potom ti tvoji "hateri" (trochu patriotizmu by fakt obcas neuskodilo) prejavuju.



a mimochodom, si na verejnom portali, takze pisat, ze sa o tebe vyjadruju ludia, ktori ta nepoznaju s hnevom, je trocha pofiderne. tu sa totizto "predavas" a spristupnujes vsetkym, tak s tym mas pocitat. rovnako ako s tym, ze laskyplne reakcie na tvoju osobu stupat nebudu, ked budu vsetci naokolo nedobrovolne krmeni konfetami a ohnostrojmi okolo kazdeho tvojho kroku.



velmi dlho si bola takmer stale v topke. zasluzene, robila si nieco originalne a tym si si ziskala fanusikov. ale hned ako vidim nick akehokolvek cloveka nad nadpisom ako je tento, ma stastie ze nie je v mojej tesnej blizkosti. v poslednom case, ak pocujem niekde "malapohroma" dviha mi to adrenalin, a asi nebudem sama. preco vsetok ten hluk? a prosim ta, nehraj to na obet, pretoze na hluku ma vzdy rozhodujuci podiel osoba, okolo ktorej vznikol.

proste to len ber s kludom. robis z dusna vacsie dusno. naozaj ocakavas ze takym sposobom to stopnes?



(po precitani blogu a komentov, vratane svojho, nechcem slovo "riesit" vidiet najblizsich par mesiacov)
27 
 fotka
matejjko2  31. 8. 2010 08:14
Nevšímať si to. Ľudia možno len závidia. Choď si svojou cestou a hľaď svojho. a čo keď ta iný ohovárajú alebo kydajú na teba? Slová nie sú meče ani guľky takže ťa to nemôže zabiť.
28 
 fotka
sakul  31. 8. 2010 09:19
všetky komunitné portály ako sú Birdz, Facebook, Pokec a pod. predstavujú určité riziko pre používateľov. Musíš podľa mňa mať na vedomí že čokoľvek čo napíšeš, ukážeš, teda všetko čo prezentuješ na takýchto portáloch môže byť interpretované ľuďmi rôznym spôsobom. Ľudia majú tisíce pováh a preto aj rôzne reagujú a medzi tým nevhodne, nevkusne a pod. Podľa mňa týchto ľudí ktorí ti tu slovne ubližujú nenaučíš poriadku. Jednoducho sú to oni. Ber to skôr všetko ako ponaučenie, že nie je dobré o sebe prezentovať príliš moc, lebo to môže byť použíté proti tebe. A to aj v strašne veľkých rozmeroch.. dnes môže prakticky ktokoľvek na svete si pozerať to čo prezentuješ na Birdzi. A ktokoľvek to môže rôzne interpretovať a urobiť z komára somára. Je to riziko. Birdz je riziko. Ale takým istým rizikom sú všetky aj ostatné komunitné portály. Je to bohužial tak, že niečo zábavné sa môže neskôr zmeniť aj na niečo veľmi hnusné, ak začnú zneužívať tvoju tvorbu ľudia, ktorí nemajú vhodné úmysly. Jednoducho, musíš podľa mňa vážiť každé slovo, každú vetu, fotku.. všetko čo chceš teoreticky vyvesiť na Birdz, ale prakticky do celého sveta.
29 
 fotka
sibbonah  31. 8. 2010 11:39
@malapohroma musis si zvyknut pretoze BIRDZ je jedno miesto kde nieze si nemozes povedat svoj vlastny nazor-teda mlozes ale potom ta zavvali nvlna kritiky -ale je to miesto kde su ludia prevazne taky zesi myslia aky su cool a neutralny a tolerantny a bla bla bla .pritom ak ta trosku poznaju...a vlastne anio nemusia a maju o tebe nejaky zaskatulkovany obraz tak ked spravis neco ine co sa im do skatulky nehodi tak si hned namyslena pripadne od veci...ako napisali mne "len 11 rocne dievcatko...co ine treba od neho cakat?!" a podobne veci...
30 
 fotka
lucinka6131  31. 8. 2010 12:07
to by nahnevalo asi kazdeho ale je to obycajna zavist a tak to niektory riesia ze chcu urazat ale nemala by si si to vsimat nech si hovoria pisu co chcu najhlavnejsie ze sa poznas ty a druhy vedia aka si a ty co pisu kraviny ich nazor mozes mat tak jedine nahaku.. a ked im to robi dobre su zakomplexovany myslim si ze takymi ludmi sa neda zaoberat mozno sa niekedy zbadaju aky su zasmej sa na nich aky su hlupy ked to budu robit lebo ked to budes rozoberat oni budu viac a viac ludom to nevysvetlis ako debilovy nevysvetlis ze je debil lebo je debil
31 
 fotka
lola8  31. 8. 2010 12:11
kokotiny, inak sa to nazvat nedaaaa
33 
 fotka
ann182  1. 9. 2010 01:58
zažila som niečo podobné ..
Napíš svoj komentár