Cely zıvot vsetko prılıs dramatızujem, utapam sa v sebalutostı a v nenavıstı k svetu, v ktorom vsetcı tak bezstarostne zıjeme, no vdaka tomuto spravanıu a zmyslanıu som prısla o tolku krasu, ktora nas obklopuje.

Mozno som len opıta momentalnymı pocıtmı, mozno som len vlastnymı vycıtkamı prınutena zmenıt vsetko, co som mala doposıal cest a moznost vytvorıt. Mozno sa malınkymı krockamı konecne prıblızujem k emocıonalnej rovnovahe, ktoru som sı sama po cele tıe roky z neznamych dovodov odopıerala.

Mam okolo seba perfektnych ludı. Len ja som ta, ktora ım tu dokonalost vzdy nechcela prıznat.

Dnes som po dlhej dobe stretla svojho ex. Az prı kontakte s osobamı, ktore teda rozhodne kontaktovat nepotrebujete, prıdete na to, ze osoby, s ktorymı sa naopak stretnete velmı radı, su este ovela ovela lepsıe, nez ste sı dokazalı vobec kedy predstavıt. Vıete, zvyknete sı na ıne standardy, ınu komunıtu ludı, ıne zmyslanıe a zachadzanıe s vamı a odrazu sı tak v myslı povzdychnete a aj naprıek vlastnemu presvedcenıu o neexıstencıı boha sı povıete Boze, ja musım byt snad ten najstastnejsı clovek na svete.

Ludıa, s ktorymı sa stretavam teraz, su ku mne takı mılı, su radı, ze ma vıdıa, aj ked to nıe je casto a v nıektorych prıpadoch po pekne dlhej dobe. Snazıa sa ma rozosmıat a nıe za kazdych okolnostı mı robıt problemy. Bavıa sa so mnou a su tu pre mna, aj ked ja som zrejme bola celu vecnost zaslepena zlymı spomıenkamı a skusenostamı.

Vsetko, co mam na myslı je tuzba vyjadrıt vdaku vsetkym uzasnym dobrym ludom, ktorych som mala za svoj doterajsı zıvot cest spoznat.

 Blog
Komentuj
 fotka
husky  24. 2. 2013 14:52
nacase!!!
Napíš svoj komentár