Dnes som sa zobudila uplne mimo. Zase ten sen. Plus to co včera Ben predviedol. Spravila som niečo? Alebo...ja naozaj neviem. Viním sa z toho. Rýchlo na seba hodím niečo. Upravou vlasov sa nezaoberám. Som celá v sivom. A nech. Nech vidia ako sa cítim. Sestra si ma ešte pred odchodom doberá že vyerám jak mníška. Krava.

Ked už som v škole zistím že budem asi sedeť sama. Mia mi pisala sms že nepríde. Sadnem si teda na svoje miesto. Ako tak pozerám...aj Peťa je sama. Nadýchnem sa a idem za ňou. Nerozprávala som sa s ňou odvtedy čo sme jedine my zostali v triede lebo sme nešli na lyžiarsky. Cestou sa pozdravím ešte s chalanmi. Všade hádžem úsmevy. Aspoň pokusy o ne. Peťa ma zbadá. Zdá sa mi to alebo sa usmieva?

"Ahoj" poviem.
"Ahoj" povie jej typickým tichým hláskom.

"Čo by si rada?" pokračuje.

"Ja len či by si nechcela ísť na dnes ku mne ako do lavice som sama a popravde ked máme tú písomku...nechcem byť sama" usmejem sa.

Je to vlastne pravda. Vždy ked je vedla mna Mia snaží sa mi radiť a vysvetlovať ako len vie. Nie vždy to pochopím.

Po dlhšej chvílke sa ozve.

"Dobre." postaví sa a nahrne si veci do tašky.

Zachytím Karinin pohlad. Určite zase utrúsi niaku "milú" poznámku.

"Ale máš novú kamarátku?" začne sa hystericky smiať.

"Nechaj ju." skríkne Kiko.

Milé. Pokyniem mu hlavou na znak vdaky a idem k svojej lavici.

Ako som oakávala Peťa mi celý deň pomáhala. Určite je väčšia hlavička ako Mia ale chýba mi tu jej uvolnenosť. Jej drbkatosť smiley:

Na konci vyučovania na Peťu počkám. Ale povie že musí ísť ešte za triednym. Tak idem. Cestou domou uvidím niečo čomu celkom nerozumiem.
Vidím Bena. Aj jeho otca. Prečo ale nebol v škole? Všimnem si že niečo divoko hovoria v angličtine. Jeho otec naňho kričí. Je ho počuť až na druhý koniec ulice. Ku mne. Ben sa asi bráni a kričí tiež. Zachytím len "Dad but.." a v tom mu vlepí facku. Ben je asi poriadne otrasený. Pozrie sa naňho. Priam cítim ako jeho otca prepaluju tie krásne,horlivé hnedé oči. Odpluje si a ide preč. Čo to malo znamenať?

 Blog
Komentuj
 fotka
elsi  3. 10. 2011 22:46
no a kedže som dnes prečítala všetkých 20 častí naraz mohla by si ma odmeniť ďalšou neviem sa dočkať
 fotka
marge2  4. 10. 2011 09:58
Naozaj sa ti to páči? som rada dalsia bude určite čoskoro lebo som chorá a som doma ale až poobede idem k doktorke
 fotka
elsi  4. 10. 2011 14:41
Naozaj! vééľmi
 fotka
marge2  4. 10. 2011 15:46
som rada! tak už je aj 21. ked chceš prečítaj si
Napíš svoj komentár