A vsetko plynulo v pohode dalej, hoci v Tine uz blikala cervená kontrolka, ze by si mala davat vacsi pozor na Laca a preto ho obcas nenapadne kontrolovala...hoci si to nechcela pripustit, uz mu tak neverila, sem-tam mu skontrolovala vsetky, ale naozaj vsetky zlozky v telefone a ked tam nic nenasla, opat 2 tyzdne kludne spavala. Ani si neuvedomila, ze ju tento vztah zacina pomaly, ale isto psychicky vycerpavat. Zacinala sa bat, ze Laco sa jej neozve, tak ako to slubuje a cely den poctivo kukala na dispelj telefonu, hoci v podvedomi vedela, ze skor ako o siestej nezavola...Mala nervy uz len z toho, ked ju cez den neprezvonil, len tak..bolo to ich, ako to povedat, znamenie typu "myslim na teba"...ak neprezvonil, stresovala sa cely den..nevedela sa uvolnit a uplne sa uzatvarala pred svetom, uz nechodila von s kamaratmi...bola dennodenne len s Lacom,bala sa totiz,ze ked si spravi svoj program len s kamoskami, Laco ju hned podvedie...dnes sa na tom smeje, vie ze bola ako stihacka, ale vtedy ju to vobec nenapadlo.

"Zlatinko, este neviem presne kedy pridem, prezvonim ta ked pojdem z domu, nachystaj sa"
"To mi nevies povedat ani priblizne?Ci za hodinu, dve, tri...ja tu nemienim cakat jak krava...mozem si zatial spravit vlastny program."
"Prezvonim ta,fajn?"
Tina opat znervoznela, takto sa to opakovalo denne, s vynimkou dni, ked mal treningy, vtedy si porobila svoje veci, navstivila kamosky,vypracovala referaty, lebo vedela, ze ked bude mat Laco volno, nebude na toto cas. Jednoducho, cely jej svet sa krutil okolo neho.

"Pojdeme do baru, mame sa stretnut s Lenkou a Misom." - oznamil jej uz v aute.
-Fasa, takze uz mame vymysleny program..my dvaja nikdy nemozme byt spolu sami, vacsinou len s Lenkou a Misom- pomyslela si Tina, zahniezdila sa na sedadle a odpovedala:
"Fajn, uz sme ich dlho nevideli, tesim sa na nich" - nehccela ho predsa urazit.

Ale na druhej strane s Lenkou si rozumeli, kolkokrat sa rozpravali a kuli plany voci chalanom, ako ich od seba odlucit, len aby kazda mohla byt s tym svojim....casto sa im smiali, ze su ako tepli bratia...

Vystupujuc z auta jej vsak zazvonil telefon, volala Iva, ze s Petom je uz navzdy koniec, ze sa ale citi pod psa a zajtra ju v skole neuvidime...Tina nechcela,aby sa kamoska takto trapila, ale nechala ju tak, bala sa, ze by vyslo najavo, ze o Petovi a jeho byvalej vedela este skor ako ona.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
patuliq  24. 7. 2008 12:01
... mam taky mierny pocit ze si pisala o sebe, nemala ta dotycna dovolot tomu chalanovi aby s nou tak cvicil
 fotka
marteenka  24. 7. 2008 16:04
no nemala, ale uvedomuje si to az teraz a smeje sa na sebe....stava sa...pochopis,nikto nie je dokonaly,100%-ny
Napíš svoj komentár