Hned na zaciatok by som chcela podotknut, ze ak sem budu blogy pribudat , tak uplne minimum bude pozitivne. Ja totiz nemam potrebu pisat, ked som stastna alebo spokojna. Pisem, ked som nahnevana, smutna a ked mam pocit, ze to uz dalej nejde...(pokial uz teraz niekoho z vas napadlo slovo "emo" dovidenia, necitajte dalej)

Neviem ako ostatni ludia, ale ja stratou priatelov trpim. Je jedno, ci je to niekto, koho poznam sto rokov alebo par dni. Pokial si s dotycnym rozumiem a mam ho rada, je mi sympaticky a dobre sa mi s nim travi cas, je logicke, ze chcem aby pri mne zostal co najdlhsie..

Evidentne to vsak v tomto svete tak nefunguje. Slova "priatelia odchadzaju a prichadzaju...ty si najdes nahradu " su vo vsetkej ucte k autorovi vyroku uplna hlupost. Pretoze kazdy clovek je jedinecny...v niektorych pripadoch samozrejme tie znaky jedinecnosti upadaju, znicene niecim, co pride v danu chvilu vhodnejsie ale o tom teraz nie je rec.. Ja nechcem hladat nahradu. Chcem mat pri sebe toho jedneho cloveka, ktory mi nutil zbytky slaniny trasuce sa vo vetre, s ktorym som ohovarala komercnu kinematografiu, toho, ktory ma potrebuje ale je prilis cestny na to aby si to priznal a zobral si to co potrebuje...

Chybas mi

 Blog
Komentuj
 fotka
ronny  21. 10. 2007 19:27
to je mi luto, ale vsak sa to este moze zmenit nie?
 fotka
zloduch  21. 10. 2007 20:06
..., toho, ktory ma potrebuje ale je prilis cestny na to aby si to priznal a zobral si to co potrebuje...



Najviac zo vsetkeho mam rad, ked sa niekomu podari sformulovat to, co som mal niekedy na mysli, ale nikdy som to nepovedal (!?)

..ten zaver z tvojho blogu som jednoducho musel vystrihnut, pretoze sa castokrat v roly takeho cloveka ocitam



Je viacej takych ludi co tvoria vyhradne nasrasty, napr. JA!!!

btw: Prve blogy su vecsinou tie najmenej komercne, tym padom aj najuprimnejsie, resp. naopak Preto su super.
 fotka
bobomir  24. 10. 2007 02:26
tak krásne a tak smutné
 fotka
matusha  26. 10. 2007 17:11
hmmm...je to o tom o kom si myslim?
Napíš svoj komentár