Aby neprišlo k omylu..
Toto nie je môj denník, aj keď je veľmi podobný môjmu životu v niektorých veciach.


Takže rád by som sa vám predstavil. Tak nás to predsa učili. Podať ruku a povedať svoje meno.

"Ahoj, ja som Peťo."

Tak first kontakt by sme mali za sebou. Dúfam že svojím širokým úsmevom, neoholenými chlpmi na tvári a kruhmi pod očami som na teba urobil dobrý dojem.
Vieš, dlhý deň, ešte dlhšia noc a skutočne príliš, ale príliš skoré ráno. Ak som ťa na prvý pohľad a dojem nezaujal prepáč. Môžeme sa teda stretnúť ešte raz a ten druhý dojem bude už výsledkom vstupu oholeného a fakt good vyzerajúceho chalana. Vravíš že aj ten prvý dojem urobil na teba dojem? Tak to ti ďakujem. Čo by si o mne chcel/a vedieť?

Koľko mám rokov?

Mám 17. Takto o tok už budem sedieť dakde v krčme, ja budem mať právo na alkohol a ty možno tiež. A ak ty nebudeš ešte zákonne dospelá a budeš žobrať o pivo, zahrám sa na „už“ zodpovedného dospeláka a kúpim ti pív koľko len budeš chcieť. Teda vlastne prepáč, poopravím sa. Kúpim ti pív koľko bude peňaženka chcieť. Prečo? Chcem tu ukázať čo ťa čaká ak budeš žiť takako tvoji kamaráti ktorý skoro zistili že tým najväčším výrobcom okien je ALKOHOL S.R.O. A dokonca ťa dostane totálne do kolien. Neveríš? Veď počkaj o rok.
Ďalšia otázka?

Či som zadaný?

Hlúpa otázka. Veď sa pozri na mna. Keď sa oholím, vyspím a dám do obleku tak som fešák. Kto by ma teda nechcel? Ale áno, som zadaný. Sme spolu už nejeden piatok, zásnuby ešte neboli ale možno ma čaká tento veľký sviatok. Či s ňou to ešte neviem. Nechám sa „milo“ prekvapiť.

Akú hudbu počúvam?

Všetko okrem dychovky a čo ujo Rádio dá. Dobre, svoje právo na tri otázky si využil/a. Ja pomaly pôjdem. Daj si na seba a dúfam že neľutuješ že sme sa spoznali. Ja to neľutujem. Aspoň mám o človeka viac ku ktorému zájdem keď budem dačo potrebovať. Či je to obojstranné? No jasné. Hocikedy. Len prosím, ber ohľad nato že cez týždeň mám čas o 15:00 do 21:00 a víkendy od 12:00 do 12:30. Ďakujem tak.
Tak čaw. Nech ti dni plynú ďalej a ty nestojíš v bahne plnom...čohokoľvek. Keď budeš piť tak tak dopadneš

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár