Chcem, aby mi svet elektronov patril. Nechcem, aby ma vnom obmedzovali ziskuchtivi parchanti ako v normalnom zivote. Nechcem, aby mi niekdo v mojom svete prikazoval, co mam robit. Internet je sloboda , sloboda bez zabran. Neexistuju tam ziadne obmedzenia, ani plet, ani vyska, ani vaha, ani zdravotny stav a ani vek. Mas pristup vsade. A predsa sa najde par svin, ktore sa chcu opat valat v bahne. A preto chcem byt hacker. Aby ma nemohli obmedzovat. Chcem byt hackerom, aby som im ukazal, aky su mali tu v cyberspace. Ze nemaju nadomnou ziadnu moc. Ani oni, ani ich prachy. Chcem byt hacker, aby som v cyberspace mohol vsade a zadarmo, aj ked pytaju peniaze, ale oni na to nemaju pravo. I-net patri vsetkym, vsetkym mudrym, znalym, skusenym, vsetkym ktori su IN. Ano, aj preto chcem byt hacker. Chcem byt hackerom, aby som porozumel jedinej pravde. Jednotke a nule. Svetle a tme. Zivotu a smrti. Pravde a lzi. Chcem byt hackerom, aby som vedel co je za stenamy cyberspacu. Chcem byt hackerom, aby som vedel, ako sa mozem rozpravat s niekym, koho nevidim, je na druhom svete a mame iba nas kabel. Nase elektrony. Nas cyberspace. Ano, aj preto chcem byt hackerom. Chcem byt hackerom, aby som mohol spoznat ludi ako ja. Ludi, ktory na Nete ziju druhy zivot, takych, ako som ja. Ludi, ktorym nestaci downloadovat, chatovat a mailovat. Chcem najst rovnakych maniakov, pre ktorych TCP/IP je biblia a Unix je ich ihrisko. Ano, aj preto chcem byt hackerom. Chcem byt hackerom, aby som konecne nasiel pokoj mojej dusi, ktora chce vediet vsetko. Chce vediet co je tam, niekde hlboko, vnutry toho, toho neznama. Ano aj preto chcem byt hacker. Nie nechcem byt hacker, aby som zhadoval servery, nechcem otvarat na dialku CD-ROMky, nie nechcem kamosovi menit screensavery, kradnut mu dokumenty a jeho pracu. Nie nechcem otvarat priatelom postu a menit im hesla a loginy. Nie nechcem formatovat disky a nicit pracu ludi. Nie kvoli tomuto nechcem byt HACKER. CHCEM BYT HACKER, ABY SOM KONECNE SPOZNAL 1 A 0.
SotN

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
arugad  27. 9. 2009 16:51
poslednými štyrmi vetami si si definitívne získal moje sympatie
 fotka
pukynka_15  27. 9. 2009 17:02
a darí sa ti?
 fotka
matqo21  27. 9. 2009 17:06
nie uz to nerobim a tym vas chcem aj od toho odradit preto ze urobite chybu a zivot sa vam zruti ...
 fotka
pukynka_15  27. 9. 2009 17:09
Mňa kamaráát zasvetil do sveta hackovania / nie hačkovania/ ... ale po jedno som na to nemala nervy, a po druhé presne som sa bála toho že urobím chybu a zivot s ami zrúti.. pekne si to vystihol..
 fotka
matqo21  27. 9. 2009 17:11
tak vies nieje to sice nic tazke(aspon nie premna) ale aj tak je tu to riziko ktore nechcem v sucastnosti podstupovat .....
 fotka
matqo21  27. 9. 2009 17:32
chcem sa spytat ci sa vam moje clanky pacia a ci by ste chceli nejake dalsi ?? hmm
 fotka
hajzelodkosti  29. 9. 2009 16:54
kasmos hackerom sa len tak nestanes. S tym sa musis narodit. Je to nieco ako malovanie. Da sa naucit malovat pekne, ale vzdy to bude hodne iba poulicneho umelca.
 fotka
matqo21  29. 9. 2009 18:20
@7 kamo ja sa nim nechcem stat a ani nestanem lebo ja som ak si to nepochopil resp. som nim bol ....
Napíš svoj komentár