Sofia sedela pred zrkadlom a robila si posledne úpravy na make-upe. Dnes si dala obzvlášť záležať aby vyzerala pekne. Pretiahla si ešte riasy čiernou rasienkou a napravila modré priliehavé šatôčky. Vyzerala perfektne. Mala s Markom stretnúť v podniku „sweet“ kde sa konala veľká diskotéka ,ale bola si istá , že dnešná noc bude krásna , iba jej a ,že nebudú na diskotéke dlho.. Posledný krát sa otočila pred zrkadlom vzala si tenučkú bielu mikinu aby jej nebola zima a vyšla do chodby . Snažila sa čo najrýchlejšie vypariť aby jej mama nemala nejaké uštipačné poznámky no aj tak sa jej to nepodarilo. „Pekne se zabav Sofi a nieže budeš baliť veľa chalanov a nepríď neskoro zajtra na obed odlietame .“ Sofia nemala chuť sa s ňou hádať a kaziť si náladu , zakývala jej na pozdrav a vyšla z bytu.

Netrvalo dlho a vystúpila z autobusu rovno pred diskotékou. Pred vstupom bola šóra tínedžerov snažiacich sa dostať dovnútra. „Ak nemáš občiansky nikam nejdeš akurát tak domov pozerať večerníček .“ Oboril sa SBSkar stojaci vonku na mladú dievčinu. Sofia prevrátila očami . Dievčina bola zmachlená ako čínsky plagát výstrih jej siahal hlboko skoro až k pupku a sukňa bola taká krátka že si ju ani dávať nemusela. Polozila svoju ruku na hruď SBSkara pohladila ho a zvodne povedala „ale no tak pusti ma tam neoľutuješ to.“ SBSkar ju pohladil po zadku a vpustil .O ostatných sa nestaral nasledoval dievčinu dovnútra. Asi po 10minutach sa aj Sofia konečne dostala do veľkej duniacej miestnosti kde už diskotéka frčala na plne gule . Obzerala sa dookola a hľadala Marka. Po chvíli ho zbadala, sedel na druhom konci a na kolene mu sedela barbie . Objala Marka svoju tvar trochu priblížila k Markovi a ..

BUM!! Do Sofii niekto vrazil a ona sa ocitla na zemi. „Prepáč, prepáč mrzí ma to nevidel som ta .“ začal sa ospravedlňovať chalan a pomohol jej vstať zo zeme. „Pane bože to sú oči .“ Pomyslela si Sofia no iba poďakovala za pomoc a uháňala k Markovi. Marko stále sedel na svojom mieste a smial sa na plne ústa. Barbie bola preč. „Sofi“ vyskočil Marko objal ju no stále sa smial . Začal ju vášnivo bozkávať a ruky mu behali po celej Sofiinej zadnej časti . Sofiu zaplavovalo vzrušenie asi nebude take ťažké vypariť sa s nim odtiaľto . Marko ju chytil za ruku a ťahal ku dverám z nápisom „Vstup zakázaný“ rozrazil dvere a po cely čas sa strašne smial. Na zemi ležal matrac a na matraci SBSkar z dievčinou ktorých Sofia videla vonku. Dievča stonalo akoby jej rezali nohy a vôbec si nevšímala že sa na nich niekto pozerá. Marko sa stále na plno smial a ťahal Sofiu ďalej na koniec miestnosti do ďalších dverí. Vošiel do nich zamkol a hrubo začal Sofiu vyzliekať. Stále sa smial. „Marko no tak nešlo by to nežnejšie?“ opýtala sa Sofia a pohladila ho po tvári . „Ale no tak cica moja poood“ povedal Marko neprestavajúc sa smiať. „Veď ty si totálne zhúlený Marko“ zvreskla Sofia , odomkla dvere a vybehla von.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
andri.handri  28. 12. 2007 11:48
zamotava sa tooo.. faiiiiiiiin
 fotka
kamilkaa  28. 12. 2007 12:30
uuha, good story som zvedava, čo bude dalej...
 fotka
azel  28. 12. 2007 13:00
Tak čo mu jednu nevrazila? To by som mu teda neveril, že je to jeho sesternica... Trocha naivná Sofia...
 fotka
tuba  28. 12. 2007 13:33
len tak dalej som zvedava ako to bude pokracovat
 fotka
josyp  29. 12. 2007 17:52
je to super, ale uz nech su dalsie casti, teraz ani spavat nemozem od zvedavosti ako to skonci
 fotka
martinka1112  30. 12. 2007 20:52
ako to fakt prečo mu nevrazila?dobrééé inak,...len tak ďalej idem čítať ďalej,...
 fotka
majkarak  29. 3. 2008 22:34
mohla byt aspon jedna facka
Napíš svoj komentár