Toto venujem tebe. Jedine tebe.

Viem, že slová nestačia na vyjadrenie toho, čo teraz cítim, neviem ani, či by boli postačujúce, lebo žiadne z nich sa nevyrovná bolesti, ktorú prežívaš ty.
Sklamala som ťa a zranila.
Podviedla som ťa. Včera som ti to povedala, hoci sa to stalo už pred mesiacom.

Vieš, nebudem sa vyhovárať na nič. Môžem zato ja, môžem za tvoj smútok, za každú jednu slzu, ktorú si vyronil, a mňa to tak mrzí, tak veľmi, veľmi.

Pýtal si sa ma, že prečo. Sama neviem. Ale milujem ťa. Nevrav, že by som to nespravila, keby som ťa milovala. Vážne ťa milujem, uver mi prosím, aj keď už po toľký krát.

Neviem, čo ma to pochytilo, ale bola to chyba.

Najviac ma trápi tvoj smútok. Vieš, nechcela som ti to včera povedať. Chcela som ti to zbabelo napísať v liste, dúfajúc, že keď si ho budeš dnes vo vlaku čítať, tak to bude jednoduchšie.
Ale pre koho? Znova pre mňa. Zase som raz bola sebecká.

Kúpili sme včera fľašu, prišli ku mne a chceli sme sa zabávať. Od rána som bola zvláštna, viem to a videl si to aj ty. Tvrdila som ti že nie, že sa ti to len zdá. Mal si pravdu, ako vždy.

Tak som si nalievala jeden za druhým, veď som ťa chvíľkami akoby ignorovala, ty si nevedel, že zapíjam smútok.

A potom som ti to povedala. Všetko som ti povedala a na ten tvoj pohľad nikdy nezabudnem.
Plný smútku a výčitiek.

Viem, že pre mňa robíš všetko. Zniesol by si mi aj modré z neba a ja si teraz pripadám strašne nevďačne, ale nie je to tak. Vážim si všetko, čo pre mňa robíš, nikto ma nikdy tak nemiloval ako ty. Nikdy som nikoho tak nemilovala ako teba.

Patrí ti len jedno veľké prepáč, a ďakujem. Zato, ako si sa dnes zachoval a že si mi odpustil.

Milujem ťa.
...................................
„Keď si ma stretla, nevedela si do čoho ideš,
bol som pre teba ten pravý u mňa na svoje si prídeš,
ale keby som bol svätý, nevznikol by tento príbeh,
a ten je úzko spätý, idem s chalanmi na výbeh,
keď ty si bola inde a zas, že sa diali veci,
o nich som radšej nevravel a videli to všetci,
keď ty si sa ich pýtala, ma kryli, boli herci,
nechceli nám to pokaziť, a preto mali ten cit,
každému, čo vyzvedal som vravel len naser si,
rady jak si udržať vzťah nechaj, tie zožer si,
ty si všetko vydržala furt si bola pri mne,
bol som na*ebany- u*ebavas cítil som sa divne,
bol stále viacej prekvapený jak výčitka mizne,
sám seba som presvedčil ja, že si to nezliznem,
až kým si ma varovala aby som s tým prestal,
pripadalo ti to ako keby som ťa trestal,
bez chrbtovej kosti akoby som nebol kresťan,
aj cez varovné signály si robil hriešne činy,
keď s alkoholom v spolupráci prekročil som limit,
a ty koľkokrát si vravela, že hádžeš perle svini,
ale jak dobrý tak zlý čin má vždy príčiny,
keď to čo doma chyba nájdeš inde, ideš s nimi,
teraz je mi úplné jasne, som pre teba vinný,
ale sorry dievča snažil som sa, ťažko budem iný..“
.......................................
Ja budem iná. Sľubujem...

 Blog
Komentuj
 fotka
digitalko  6. 8. 2007 19:17
Je to ako Román pre ženy.

Kreténe! Pažoute, ty mi šoustáš dceru !
 fotka
janulka3112  6. 8. 2007 20:20
smutne ako dokaze podviest ten ktory tak verne hlasa ako miluje... ktory slubuje lasku na veky... je to fakt smutne... mna to sklamalo a myslim, ze nie som jedina... no najma to sklamalo toho co daval tolko nadeje do niecoho co ho nakoniec podviedlo... mozno hnusny komentar, ale zranilo ma to...
 fotka
mewerick  6. 8. 2007 23:23
Ja iba tolko k tomu uz mojko ty povjem vjes ze ta milujem,strasne ta milujem...a mno kazdy sa uci na chybach swojich aj ja som neraz neco zrobil a mno pikal som,ty dufam tjes ze kwoli tebe som plakal a doteraz to starsne boli,ono to uz navzd ybude boliet na srdjecku ostane jazvicka nawzdy uz..len sa snaz aby ta bolest sa nahradila njecim dobrim stastnym a mojko kazdy ma iba jednu snacu ty su ju dostala prosim ta wazen nerob uz nikdy nic taqe ked ces aby sme boli spolu ...ja to cem welmi ale mno azne uz nerob nic taqe milujem ta....
 fotka
sarah_whiteflower  6. 8. 2007 23:36
No, myslela som si počas celého blogu, že budeš končiť vysvetlením. Vysvetlením, že si ho podviedla tak, že si nezavolala alebo na niečo zabudla, alebo si spomenula na bývalého alebo niečo podobné. Nedočkala som sa...



Viem, v poslednej dobe som premeškala viac tvojich blogov, tlačí ma to ťažšie obdobie v mojom živote, aj také musia byť. Ale že sa stane niečo takéto a natrafím práve na ten najhorší blog, na aký som mohla natrafiť, tak to som naozaj netušila.



Ani môj komentár nebude pekný, dokonca sa obávam, že bude škaredší ako Jankin. Dokážem pochopiť ľudí, ktorí píšu zamilované blogy napriek tomu, že podviedli. Ale myslím si o tých ľuďoch, že tie blogy nemysleli tak celkom úprimne. Že v každom jednom slovíčku tkvie nejaké "ale" a slová "milujem ťa" po niečom takom strácajú na váhe a na význame.



Raz som sa pýtala mojej lásky, či by mi odpustil podvod a neveru. Povedal, že áno. Nikdy by som to nespravila. Nikdy, dokým by sme boli spolu. Nedokázala by som to spraviť. Preto naozaj nechápem, ako je možné, že si to spravila ty. Možno je to vekom...?



Áno, viem, veľmi kúsavý komentár, ale takisto ako Janka, nemohla som si ho odpustiť. Človek, ktroý bol takpovediac mojím vzorom, ako milovať, sa zachoval takto? Nie, už viac nechcem taký vzor. Láska, ktorá podvádza, nie je láskou pre mňa, akokoľvek krásne sa vie popísať.



Využi svoju druhú šancu....
 fotka
sweetgiirl  6. 9. 2007 19:23
Ahoj,

vies,citala som si Tvoje blogy..A vzbudilo to vo mne velke emocie.Totiz,mala som dost podobny vzta,s clovekom,ktoreho som neskutocne milovala,on neskutocne miloval mna.Aj ja som taketo veci prezila.CO som tu citala,sme si dost podobne.

Nebudem ta odsudzovat,ani pouzivat vety tipu "Clovek,ktory miluje by to nedokazal",pretoze aj ja mam 15 aj ja viem,ake je to tazke,ked tak skoro zacneme milovat a nie sme na to este cekom pripraveni.Hladame si svoje hodnoty v zivote,utvrdujeme si nazory,co je,a co nie je spravne a mnohokrat sa popalime,ublizime sebe,alebo milovanemu cloveku.Je krasne ze tvoj chlapec vie odpustat.Obdivujem ho zato.

Ja viem,ze podvodenie ako podvedenie,ale aj to beriem trosku individualne.Je rozdiel ked sa nejako "zakopnem" a boskavam sa s niekym inym,je rozdiel ked sa s nim milujem.Neviem,ake to bolo u Teba,ale..Moj nazor je taky..Si tak trosku nerozhodna a hlupa..Rovnako ako som bola ja.Mojmu rozchodu je teraz rok a ja lutujem vela veci.Viem,ze som bola hlupa,nevazila som si lasku a zahravala sa s citmy toho druheho.Ja len..Chcem ti povedat,vaz si co mas,vaz si ze mas takeho uzasneho chlapca,co vie odpustat,pretoze ja som to nevedela.A aj koli tomu sa mi zrutilo to najkrajsie,co ma v zivote stretlo.



Fakt,ale uprimne zo srdca ti drzim palce,nech to dopadne akokolvek..
 fotka
monya  10. 9. 2007 14:35
ach, snad je toto vsetko uz za vami... dufam, ze to vsetko preskacete, aj ked to musi ukrutne boliet... clovek obcas nerozmysla ako by mal, casto to tak byva... clovek sa uci na vlastnych chybach, snad to bude aj tak u teb, drzim palec
Napíš svoj komentár