Milli, bez lásky je zle ale s láskou je ešte horšie. Milujem svojho frajera, ale som radšej, ak ho nevidím, lebo keď príde domov- tak som v oblakoch, ale keď mi znovu odíde, tak som strašne smutná, plačem do vankúša a je mi za ním smutno.
by Silvia

Milli, boli sme vo veľkom hovne, ale teraz sme v ešte väčšej sračke ako sme boli pred tým! To sme ale dopadli čo?!!!
by Marek

Tak, ako ja si určite nikto nenasral do vlastného hniezda. A to len preto, že som ho tak strašne miloval. Hej, uvedomujem si, že som spravil chybu v prvom rade ja.

Mal som počúvať všetkých kamarátov a kamarátky, že mám dať od neho ruky preč. Hovorili mi, že je to len dieťa- má len 15, ani nevie čo chce. Ale ja som ich neposlúchal- srdce mi to nedovolilo.

V istom smere som ho obmedzoval a ja som si to ani neuvedomoval- písal som mu každý deň a to nie len raz ale viac krát- a na toto som doplatil.

Cítil sa byť kontrolovaný a cítil aj to, že ho v istom smere aj obmedzujem- a pritom som mu nekecal ani do kamarátov a ani do ničoho.

Ale vždy ma vedel aj trošku zarmútiť- a to tým, že ako hovoril o babách. Keď začal o nich hovoriť- slzy sa mi tisli do očí. Ale keď sa na mňa pozrel a usmial- všetko bolo hneď preč- a ja som padal a padal hlbšie a hlbšie.

Ja v jeho veku som vedel čo už chcem- chcel som vzťah s mužom a nepotreboval som skúšať sex so ženou Nechápem to- to som bol až tak vyspelý na tú dobu alebo čo, keď on nevie čo chce. Ale je to jeho vec.

Ja len dúfam, že keď sa utvrdí, že to chce aj s mužom- tak mi napíše. Alebo keď bude chcieť len rozhovor, že mi napíše a ja pribehnem ako malý pes za pánom.

Na stanici mi niečo povedal: „Nemusíš sa toho báť, čo je tam. Záleží len na tebe ako to vezmeš!“ Iní by to zobrali tak, ako som si myslel- že je konec- ale ja nie. Chcem, aby to ďalej pokračovalo- chcem mať v ňom dobrého kamaráta aspoň a časom to bude možno aj viac.

Záleží, záleží len na ňom ako dlho sa bude spoznávať a utvrdzovať sa vo svojej orientácií. Viem ho aj trošku pochopiť- mne trvalo dosť dlho, kým som sa s tým zmieril- ja to viem od svojich 12 a mame som to povedal až v 16.

Nech si len užíva mladosť a pochabosť- ale ja som si uvedomil jednu vec- roky sa strácajú a plynú a ja nechcem na starobu byť sám alebo ostať niekomu na krku. Túto vec som si uvedomoval už v 16 rokoch- a to som bol fakt mladý- kebyže si môžem vybrať, či sa mám zase narodiť ako GAY bo BI- nechcel by som sa vôbec narodiť- toľko trápenia je s tým- že radšej už nie.

Ešte, že mi ostali aspoň dobrí kamaráti- tí mi pomôžu- v sobotu sa chystám zapiť smútok a dúfam, že aspoň na pár hod. zabudnem na smútok, kt. moju dušu nechce opustiť. Aj keď viem, že následky to bude mať dosť zlé- idem do toho.
Ostalo tu príliš nezodpovedaných otázok, na kt. som bol dosť zvedavý. Napr. prečo mi nepovedal, že mu to lezie na nervy, ..................... Ja neovládam telepatiu, aby som na to došiel sám- som dosť komplikovaná povaha- som baran- to svedčí samo o sebe.

P.S. Ak toto budeš čítať- tak vec- že neberiem to ako koniec- naopak môže to byť začiatok- ale všetko už závisí od teba- ja som spravil prvý krok a ten bol v niektorých častiach aj dosť chybný- prepáč mi to.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
black_soul  17. 9. 2008 19:11
hmmm,vela stastia.
 fotka
joneo  5. 5. 2011 11:24
ako vždy ,aj budeš stále do svojho ale aj do cudzieho niekomu
Napíš svoj komentár