Práve očúvam Sober od Loren a rozhodol som sa napísať o včerajšom stretku- rande to nemôžem ani nazvať- bo som bol znechutený ako neviem čo.

So spomínaným chalanom sme si písali asi dva týdne a javil sa mi celkom normálny. Na foto, na ktorej bola jeho podobizeň (teda myslel som si to) mal zvláštny kukuč- hneď ma upútal. Tvár bola zarastená a telo bolo štíhle. Už od prvej správy sa javil celkom zaujímavo. Jediné, čo ma vtedy začalo šokovať bolo, že už na tretí deň písania ma volal k sebe na hotel a pritom som mu jasne napísal v prvej správe, že ak mu ide o sex so mnou - tak na to nech láskavo zabudne, že nemávam sex na prvom stretku. On, súhlasil a potom ma pozýval do divadla- odmietal som ho, nakoľko som už niečo vždy mal. Včera mi napísal, že či nepôjdem s ním do divadla (nie včera ale v nedeľu) a keďže som bol v Senci na slnečných- tak som ho opäť odmietol. V pondelok mi opäť napísal a ja som súhlasil so stretkom, aspoň som sa doma nenudil a nesedel pri PC.

Býva v Hoteli oproti Avione. Stále ma lanáril k nemu do izby ale ked som mu povedal, že nie- tak potom pristálo na kaviarni pod hotelom. Cesta mi trvala asi tak do polhodky, nakoľko som tam išiel z Legionárskej peši. Keď som k nemu konečne dorazil- tak som ho počkal dole pri vrátnici, kým príde. Skoro mi oči vypadli z očných buľvý, keď som ho zazrel- ten chalan na foto mal od neho asi na kilometre ďaleko. objavil sa počiernejši chalan- asi Róm (nič proti ním- láka ma to s nimi si niečo zažiť), vychrdlý a taký čudný bol. Keď otvoril ústa tak som dostal opäť ďlší úder pod pás- jeho hlas bol typický ako majú herečky, kt. chodia do GAY podniku. Zapálil si cigaretu a ani sa nespýtal, že či mi to nevadí- pritom ja sa vždy spýtam, že či si môžem zapáliť- aby som náhodou nespravil zlý dojem. Sadli sme si do spomínaného baru a hneď začal okydávať barbanku, kt. tam robí. že je to typická sliepka, kt. si myslí, že keď robí vo štvrohviezdičkovom hotely, tak je dáka pani. Spočiatku som mu neveril- ale ako sa ukázalo neskôr- tak mal pravdu.

Plynutím času sme sa dostali k tomu, že má vlastne frajera - partnera (podľa mňa sa to tak nedá nazvať). Začal mi hovoriť, že aký majú vzťah a nevychádzal som z údivu. Určite by ma na stretku alebo rande nenapadlo hovoriť, ako s ním šukám, že ho mlátim trstinou a potom na jeho rany dávam soľ - toto by ma nenapadlo ani v najhoršom sne. ďalší údiv nastal po tom, čo mi zvestoval, že od frajera požaduje 100% poslušnosť, že mu zakázal sa stýkať s inými, že chodí s ním do práce a po práci si ho vedie domov, aby nedajbože niekto na neho nepozrel. A ked si s niekym podá nedajbože ruku- tak nastanú výčitky a trestanie v podobe sadomasochystických praktík. Toto som už nevedel prehltnuť a povedal som mu, že je asi chorý- lebo odmedzuje frajera a že neviem pochopiť tých gayov, kt. pre partnera zahodia všetkých svojich kamarátov, čo mali a potom, keď sa rozídu- tak im ostalo veľké prt- lebo ich obetovali skrz partnera.

On ostal ticho a vedel, že tadeto cesta nevedie- tak sa ma spýtal, či nechcem ísť hore na izbu- no vtedy som už vedel, že mu išlo len o sex a nie ako vravel len o posedenie. Moja odpoveď bola nie- úprimne som sa ho bál, že čo by mi spravil.

Aby sa asi ukázal v dobrom svetle- tak mi začal hovoriť o tom, čo robí a že koľko zarába prašulov. Úprimne- ale mna vôbec nezaujíma kto ma koľko prašulov- ja som na ne neni odkázaný a zvedavý. Tento chalanko robí ževraj v čechách a je členom dákej politickej strany. Jednú vec neviem však pochopiť. Ak som gay tak predsa nepôjdem proti gayom. On mi stihol zvestovať, že zamýšľajú zakázať "pride" a zakázať všetky gay podniky. V tomto okamihu sa ukázal, aký je to vlastne úbohy človek. Toto bola posledná kvapka a pohár pretiekol.

Videl, že mi je totálne odporný a tak sa snažil ešte raz spýtať, či s ním nepôjdem na izbu- no moja odpvoed bola taká istá a rozlúčili sme sa. toto stretko bolo asi po roku prvé a hned dopadne takto zle- Ale uistil soms a, že netreba dávať na prvý dojem a dať každému šancu.

"Aj keď ti nie je človek sympatický po tom, čo ti pošle foto tváre, ale jeho telo sa ti páči, alebo jeho spôsob komunikácie- treba mu dať šancu- čo ty vieš, či práve na stretku si nepadnete do očí!!"

 Blog
Komentuj
 fotka
zajkousko  13. 8. 2012 16:38
koment v ts.....filip
Napíš svoj komentár