Už je to pár dní, mesiacov a rokov, čo som sem pridal dáky svoj blog. Nie, žeby neboli témy, kt. by som sem rád napísal, ale chýbala mi chuť písať a prežívať dané situácie ešte raz.

Človek unavený každý deň po práci, z hádok doma skrz brata a iné veci líha do postele s prianím, aby sa už nezobudil a mal od všetkého pokoj, resp. od tohto hnusného sveta. Popravde, mám len 25r ale cítim sa ako 120r dedko, kt. už nemá síl ani sa postaviť z postele.

Od života som očakával od svojich 16r, že si nájdem muža, kt. by som miloval, kt. by ma priťahoval a kt. by sa o mňa postaral. Ale žiaľ, nepodarilo sa mi to. Myslím si, že byť Gay- om je v dnešnej dobre prekliatie- teda moje prekliatie. Asi neexistuje chalan, kt. by sa mi páčil, aby mal o mňa vážny záujem, vedel by byť verný, ohľaduplný, byť mi oporou a atď. Čím ďalej sa uisťujem, že chalani z tejto komunity sú riadne hovädá a svine (česť výnimkám- poznám ich pár). Všetkým ide len o to, akú máte veľkú kladu a kde by Vás mohli ošukať a pofajčiť. Nikomu z nich nehovoria tradičné hodnoty nič. Ako nehovorím, že nemám rád sex, ale mať ho každý deň s niekym iným- tak to hraničí podľa mnňa už s totálnou blbosťou a úchylnosťou. Myslel som si, že len mladí chalani tak premýšlajú ale zase som sa zmýlil a padol dobre na hubu. Človek čaká na jedného 38r chalana skoro rok, aby sa s ním stretol a začal niečo budovať a keď sa mu konečne uráči prísť na SR tak zistí- že je horší ako mladý puberťák. Zato, že ma vymakané telo a vyzerá strašne sexi (má pološedivé vlasy a strašne ma berie) tak si o sebe namýšla až moc a máva sex aj niekoľko krát denne a to aj s inými chalanmi. Minule ma chcel dokonca ošukať bez gumy- skoro som obreptavel, ked som to počul. Ja si svoje zdravie cením veľmi a tak som mu na túto jeho fingu- ohľadne moôjho zadku neskočil. Ja neviem, prečo si niektorí gay chalani myslia, že ked niekomu zložia poklonu- tak pôjdem s nimi hned do postele- fakt to nechápem.

Akoby nebolo toho málo- tak mi dáva aj zabrať jedna totálne blbá krava, kt. si myslí, že škola sa dá prejsť len tak, že sa bude ku každému správať zákerne, ohovárať ho a kydať mu pod nohy polená- ak si predstavíme modelku a k tomu ešte blondínu- tak asi každý bude tušiť čo je zač.

Nemám moc síl na riešenie každodenných hádok v rodine, ale asi bratovi robí dobre, ked vždy nasere mamu. Tento piatok som mal promocie a jemu sa dokonca ani neuráčilo prísť načas na promočný akt- ako ja si na to moc nepotrpím, či je tam bo nie- ale mama žial hej. Príde si neskoro a ani sa neospravedlní. Jemu akoby robilo dobre, keď stále robí mame na priek. Ona je potom z toho nešťastná, plače a koniec koncom si to zlížeme my prítomný doma. On akoby vôbec nebol môj brat- nechápem ho- ale vdaka bohu sa už od dnes sťahuje preč- tak uvidíme ako bude doma.

Viem, poviete si, že sú to banálne problémy a že na svete sú horšie. Ale ja ich vnímam akoby to boli celosvetové- asi som v tomto čudný.

Dúfam, že už čoskoro sa niečo stane a už budem mať pri sebe oporu, kt. mi tieto problémy pomôže prekonať a bude tým, čo mi chýba najviac.

Tento blok je veľmi stručný - musím sa opäť dostať do písania dlhších blokov.

 Blog
Komentuj
 fotka
nancy456  2. 7. 2012 19:15
niečo prežívam aj ja ...
Napíš svoj komentár