Chcem povedať niečo o tom čo som včera čítala. Jeden môj známy mi poslal link na skutočný príbeh dvoch zaľúbených narkomanov. Nikdy pred tým som sa s touto témou nestretla, teda aspoň nie v takomto otvorenom štýle, nie takto natvrdo, nie so skutočnými ľuďmi a ozajstným príbehom. Po troch hodinch čítania som sa cítila naozaj uistená v tom, že asi to nikdy nebudem robiť, že nikdy si nič nedám, nebudem ani fajčiť ani piť a vždy sa budem liečiť len bylinkami - radšej ako Ibalginom. Cítila som prázdnotu, ja sa trasiem, cítim sa zle keď ma bolí hlava, ale opisy tých silných absťákov čo som čítala tam boli niekoľkonásobne horšie a fakt by som to nechcela zažiť.
No pomohlo to mojej mienke, vidím, že ľudia, ktorí si pichajú nemusia byť výlučne len deti zbohatlíkov čo nevedia čo so sebou a tak sa spustili po tejto ceste, môžu to byť aj predtým plnohodnotní ľudia, ktorých iba postihol ťažký osud a drogy sa pre nich stali akousi formou zabudnutia a vykúpenia od problémov. Bohužiaľ aj pilulky a všetky tie svinstvá si berú krutú daň. S tých ľudí sa stávajú len tiene bytostí ktorými boli kedysi a ich myslenie sa mení. Myslím, že v hlave majú len jedno - ako, kde a za čo zohnať ten jed, ktorý tak veľmi potrebujú.
No preavdupovediac, myslela som, že čo sa týka fyzického odvykania trvá to dlhšie. Myslela som si, že organizmus sa nevyčistí behom pár hodín, treba pretrpieť triašky, pot, zvracanie, ale potom je to už relatívne fajn. V tomto bola moja mienka tiež nesprávna..
Ďalej som netušila, že im nechutí jesť, i keď som to moha tušiť, ale nenapadlo mi to. Keď to píšem mám zimomriavky a zasa cítim tú prázdnotu, keď sa mi pred očami zjaví obraz mladého diievčaťa úplne zdrveného drogami. Ruky dopichané, oči vpadnuté, vlasy strapaté..
Neviem čo vlastne v tom článku chcem povedať, neviem aká je pointa, ale potrebujem nejako zaznamenať svoje pocity z prečítaného diela.
Zabila sa, predávkovala.. A jej láska - chalan, tiež narkoman - sa zabil pri jej hrobe o týždeň neskôr. Smutný príbeh a ešte smutnejšie je to, že je reálny..

Ak by ste niekto chceli originál tak vám môžem poslať link.

 Blog
Komentuj
 fotka
moniqas  26. 6. 2011 17:06
"Myslím, že v hlave majú len jedno - ako, kde a za čo zohnať ten jed, ktorý tak veľmi potrebujú. "

zároveň čím to začalo, spušťač? ľudia to robia od nepamati snažia zabudnúť na to ako ich to trápi, to že budeme namiesto ibalginu jedsť bylinky asi ničomu nepomôže.../v 15 som si aj ja myslela, že ibalgin nepotrebujem na menštruačné problémy, a bolesť zubov, tak som behávala alebo rovno šla k zubárovi, ale dnes som naozaj vďačná že existuje takýto výrobok, začo farmaceutickým firmám ďakujem./ len je to ťažké im vôbec pomôcť obdivujem ľudí kt. im pomáhajú a snažia sa im naozaj pomôcť ochotne a samí od sema...
 fotka
swanheart  26. 6. 2011 17:18
precitaj si tovar od tatiany melasovej... je to brutál, aj to čo si ty čítala... nikdy :/
 fotka
acvd43xa7w  26. 6. 2011 17:26
daj link
 fotka
bewka  26. 6. 2011 17:54
súhlasím s názorom nado mnou - Tovar od Melasovej a ešte je jedna kniha "Motýlik" od Mozerovej
 fotka
sisel  27. 6. 2011 09:40
Mám ich v mojom okolí, poznám niektorých vidím ako padajú do toho niektorý ľudia ktorých som poznala aj pred tým, a sama som padala tiež.

Je to svinstvo.

A ja to poznám a milujem ten pocit. Je mi do plaču.
 fotka
silvinka111  27. 6. 2011 15:56
môžeš mi poslať ten link...
Napíš svoj komentár