Kto je Mana -Sama? Mana je môj idol a človek, ktorého si ja veľmi vážim a mám k nemu úctu. Je to najznámejšia elegant gothic lolita a elegant gothic aristocrat a predpokladá sa, že aj objavitel tejto nie len v Japonsku obľúbenej módy. Mana je ta najrozkošnejšia lolitka akú poznam a to aj cez to, že je to CHLAP. No jednoducho, medzi Mana a dokonalosť by som dala jedno velikánske tučné rovnása.

Mana sa narodil v Hiroshime. Na strednej škole bol docela anti sociálny a robil iné veci ako ostatné deti. Nerád športoval. Jeho rodičia stále na neho naliehali aby sa zmenil pretože cítili že to skoro zničí ich povesť hudobných učiteľov. Po prvý krát našiel svoj záujem o obliekanie keď šiel na koncert Motley Crue v Osake . Jeho matka mu ale povedala aby sa ako tí ľudia neobliekal, pretože nechcela ,aby skončil ako oni.

Mana hrá na hudobných nástrojoch celý život. Keď bol mladší zvládol hrať na klavír a trumpetu. V 16 chcel hrať na gitaru, tak mu rodičia dali akustickú, ktorú on nikdy naozaj nechcel, ale skúšal s ňou. Nakoniec dostal svoju vlastú elektrickú gitaru ,keď hral v skupine Girl´e. Raz mimo strednej školy, sa stretol s Kozim ,keď obaja pracovali v Karaoke bare. Spoločne s Kozim hral v skupine Matenrou, ale nakoniec zistil, že je lepšie dať dohromady svoju skupinu Malice Mizer.

Celkovo bola skupina mnoho časov spoločne. Ku koncu Malice Mizer, Mana vytvoril nielen svoju módu značku Moi meme- Moitie , ale taktiež jeho vlastné nahrávacie meno, Midi: Nette

Dodnes, je Mana vodca jeho vlastného sólového projektu, Moi dix Mois , ktorý bol vytvorený v marci 19. 2002, na Manine narodeniny. Spoločne s Jukanom, Kazumom, a Tohru (mám pocit, že tie mená komolím xDD) , skupina nahrala celkom dva plné albumy a 3 single. Behom zimy 2004, sa druhý gitarista K, pridal ku skupine. Po turné po Európe na jar 2006 a finálovým koncerte v Shibuya AX, sa vokalista Juka rozhodol opustiť skupinu. V tu dobu mal Mana veľa problémov pri hľadaní nového vokalistu pre svoju skupinu, ale mnohí z nás vedia, že bude pokračovať a Mana nájde toho, koho hľadá. Do tej doby, Mana zostáva úspešný s jeho tvrdou prácou nielen na jeho hudbe, ale taktiež zostáva aktívny v jeho módnej značke a klubu obdivovateľov(ktorých je fakt veľa), Mon+Amour.


Mana je naozaj inspirujúca, jedinečná osoba, ktorá sa nikdy ľahko nevzdá. Mana bol za posledných dvanásť rokov z jeho kariéry všetko čo môže a plnil svoju pravdivú vášeň v živote, vytvorenie perfektného zvuku pre jeho "svet" ktorý môže byť, tešil sa s ľuďmi po celom svete ktorí cítili jeho rovnaké vášne a túžby. Ak sa zaujímate o Manu viac nielen čítaním tohto článku, tak sa môžete naozaj dosť veľa naučiť nielen Mane, ale taktiež sami o sebe. Mana rozpráva veľa o živote a naozaj ma premýšľať o veľa veciach. Mana naozaj inšpiroval mnoho nerozhodných a nás učí aby sme boli rovnakí a nikdy nemenili to akí sme.

Predchádzajúce skupiny:

Tearge --> Girl'e --> Matenrou --> Malice Mizer --> Moi dix Mois

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
erroll  30. 11. 2007 22:30
mana-samaaaa my dearone hned poooo... gacktovi a yoshikim... fakt... loooobim manuuuu
 fotka
niorai  28. 2. 2008 22:56
Mana hovorí, že on sa neoblieka podľa toho chlap/dievča, ale podľa toho ako to cíti. ja ho obdivujem, že si nič nerobí z tých ľudí, čo sa mu posmievajú za jeho style (ale šak aj ja by som kašľala na nich, keby som toľko zarábala na tej značke XD) inak nemáš nejaký blog? lebo toto som čítala presne toto isté na nejakom blogu... ako blog.cz alebo sblog.cz už nevim aký to bol... ale on je super aj keď trochu zakomplexovaný, ale inak super. (ale ako mu vysvetlíte, čo sú to rohlíky? u nás normálne rohlíky, ale on nevie čo to je, lebo v japonsku nemáme jednotu ani normálne rohlíky XD)
Napíš svoj komentár