Moje dni sa vlečú, zdaj=u sa byť prázdne, ničím neriadené...Väčšinou sa cítim blbo. Ako aj dnes...Nemam pocit, že kontrolujem svoj život, len sa flákam, bezcieľne a sama. Netuším ako sa mám pozviechať z tej zeme, na ktorej som sa ocitla. Nechcem hovoriť, že potrebujem pomoc iných, pretože chcem si pomôcť sama. Nechcem ľútosť, ani súcit.

Štvem ľudí, ktorých mám rada. Neviem ako mám vyriešiť svoj život. Celý pocit z toho je akýsi zvláštny. Kažsý jeden deň sa stane niečo, aleo niečo urobím s cím nie som spokojná. To je úplne na hlavu. Nedokážem napraviť veci, čo neustále kazím, mám pocit, že nemám nikoho. Táto osamelosť ma ubíja.

Mením názory v jednom kuse. Pozerám do diaľky a predstavujem si, iný svet. Ďaleko mojej predurčenej cesty. Tlak na hrudi, čo pociťujem kvôli smútku, čo prežívam. Stromy sa hompáľajú zo strany na stranu, vietor mení ich pózy. Cítim sa tak ako keby aj niečo pretváralo mňa. Ni je to však iba chvíľkové. Pripadá mi to tak, že toho sa nedá rýchlo zbaviť. Vrátiť sa k sebe samej je ťažké, ťažšie než by si kto kedy mylel.

Svedomie, hlasy v mojej hlave vrieskajú. Rozbíjajú mi myšlienky, ktoré sú zmätkom prehádzané a rozvírené. Kedy príde tan známy krásny pokoj a ticho??

Zlými vecami v živote sa dá poučiť. Môžem sa poučiť na chybných krokoch. Sú tu. Neodchádzajú. Musím si uvedomiť, že mi poukazujú na to, čo som kedysi mala. Z toho zostalo už len málo, ale stále to môže byť aj horšie. Ale naozaj mi môže byť aj horšie??

Dúfam, že horšie to už nebude...

 Blog
Komentuj
 fotka
m1k3  16. 4. 2008 17:21
Fuu to patri k veku. Okolie to chape a akceptuje, povacsinou. Najazsie je zacat od seba a premoc sa, to v kazdom veku. Ale ked si schopna sebareflexie, mas to o dost lahsie
 fotka
metanefridia  16. 4. 2008 17:27
Ziadne bezne problemy, ziadny ukazkovy priklad adolescenta.



Nemozem ti povedat, co mas robit, len by ta to viac stvalo - ty to vnutri vies aj tak lepsie ako ja.



Neviem ti povedat, co mas robit, ked som ten pocit sama nikdy nezazila, nikdy nebola v takejto situacii.



Jedine, co viem, je vypocut a pochopit ta. A to budem robit kedykolvek to budes potrebovat.



Ale vschopit sa musis aj tak sama.
 fotka
she  17. 4. 2008 15:42
joj ne len ty robis xyby...pozri sa na inyx...mas problemy, potrebujes oporu a niekto ti este viac priklada, netrapi ho, ze aj bez neho ti je zle,este tam musi byt aj on, lebo on je dolezitejsi...teraz sa nam pekne vyfarbil...nepodriaduj sa dalsiemu cloveku, staci ti mama...mojko myta lubime a nikdy od teba nebude xciet aby si robila to co ti povieme my...vzdy ti budeme radit ale rozhodnut sa musis sama...nikdy ta nebudeme nutit len ti ukazeme co podla nas robis zle...moje cislo mas ...boca

xyby robia vsetci...uplne vsetci!
 fotka
metanefridia  17. 4. 2008 18:33
ano ano prikladam sa k she-she (citaj šiši) lamke, nepotrebujes dalsieho cloveka, ktory ta chce VLASTNIT. Menia sa ludia, alebo len obcas ukazu pravu tvar?
Napíš svoj komentár